Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izinka-s tak holky já ať po ET nebo po KET max.10 minut, a mazej dolu
natož pouštět nějaké CD
ale jak vidíte, rozhodně to ničemu nevadí, vždy se zakouslo
bohužel na době ležení nezáleží ![]()
@Janez kdyby záleželo jen na době ležení, tak bych pro jistotu vstala až po potvrzení těhu.
Na jednu stranu škoda, že ležením to ovlivnit nejde.
@monat to jo
já když vzpomenu na svůj 1.ET tak jsem se bála jít jen na malou, natož jít tlačit ![]()
@Janez Jak se daří fazolce? A co ty, máš nějaké těhu příznaky a projevy? Zůstala jsi doma, nebo chodíš do práce?
@monat jj,ještě souhlasy, krev a tak taky, mi jsme byli na pokoji dvě…:-)
@Prostějov tak ja jsem po trech iui a to me nechali lezet jen 5 minut to mi manzel stopoval. a na papiru k et mam psane 10-15 tak nevim kolik me nechaji. @lentilka 1 ja jsem ze sumperka az takze taky autem s mym chlapem ktery je zavodnik takze to litam v aute
@monat v ivf je opu trochu jinak rano cca v 8 jsme prisli obema nam vzali krev pak jsme se rozloucili s manzou on sel darovat a ja na pokoj. Tam mi sestricka pichla kanylu a za chvili si pro me prisla a sly jsme na salek. Narkozu jsem dostala do zily. Pak jak bylo po vsem me probudili presedla jsem si na vozicek a odvezli me na pokoj kde jsem lehla chodili mi co 15 minut merit tlak asi cca za hodinku jsem si mohla sednout na posteli dostala jsem dobrej caj a snidani
pak prisla sestra vytahnout kanylu nabidnout neco od bolesti. Potom doktor rict kolik odebrali co a jak dal a dat tu zpravu az se citis ok se obleces rozloucis a cauvec
druhy den rano si pak volas kolik ti jich oplodnili a kdy si zase zavolat nebo dojet na ET
![]()
@izinka-s A že to nebylo tak hrozný?
vidíš teď už jsi v tom ostřílená ![]()
@izinka-s To zní docela pohodově. Byla jsem na hysteroskopii v 7 ráno nástup, cca v 9 hod zákrok a propustili mě kolem 13 hod. Jídlo a pití jsem si musela vzít své. Ani nevím, jestli se po OPU krvácí nebo špiní, ale nemělo by ne.
@ monat tak my zatím snad dobré, příznaky mám, ale nijak hrozný. Prsa trochy povyrostla, v noci poboliva podbřišek a jinak mám spíš nechutenství
Jo a dost věcí mi teď smrdi..
za týden v úterý snad výstupní Utz, snad bude vše OK ![]()
@Janez Nechutenství je úplně normální. V těhotenství jsem nemohla ani do potravin, jak jsem prošla kolem jídla, chtělo se mi zvracet a musela jsem se schovat do oddělení drogerie. Obchod jsem probíhala rychlostí blesku s rukou před ústy.
Kolikátý budeš tt. Možná jsem to neřekla, máme neplánovanou, chtěnou 10 letou dceru a od té doby nic, asi byla zázrak, pač si to jinak neumím vysvětlit.
@monat vubec jsem nespinila nic bylo mi ten den dobrejen pak jsem nepila jak se doporucuje tak mam jeste ted hyperstymulak a vypadam jak v 5.mesici…ale lepsi se mi to. Jinak po opu jsem uz v 11 hodin nasedala do auta smer domu. @Janez no opu nic nebylo jen ted ty dny po jsou des bes :/ a to cekani a od utery to modleni jestli jo nebo ne to bude nejhorsi
@monat vidíš a to je asi nás všech problém
moc planujeme, čekáme a pak prd velebnosti
kdežto neplánovaně to jde hned
já jsem zítra přesně 7 tt ![]()