Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
21.2.16 19:51

@izinka-s tak holky já ať po ET nebo po KET max.10 minut, a mazej dolu :jazyk: natož pouštět nějaké CD :mrgreen: ale jak vidíte, rozhodně to ničemu nevadí, vždy se zakouslo :lol: bohužel na době ležení nezáleží 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.2.16 19:55

@Janez kdyby záleželo jen na době ležení, tak bych pro jistotu vstala až po potvrzení těhu. :-D Na jednu stranu škoda, že ležením to ovlivnit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
21.2.16 20:01

@monat to jo :mrgreen: já když vzpomenu na svůj 1.ET tak jsem se bála jít jen na malou, natož jít tlačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.2.16 20:01

@Janez Jak se daří fazolce? A co ty, máš nějaké těhu příznaky a projevy? Zůstala jsi doma, nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.2.16 20:12

@monat jj,ještě souhlasy, krev a tak taky, mi jsme byli na pokoji dvě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.2.16 20:26

@lentilka 1 a ty chodíč do FN? Já do IVF Clinic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.2.16 20:36

@monat jj.. do fn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
21.2.16 20:39

@Prostějov tak ja jsem po trech iui a to me nechali lezet jen 5 minut to mi manzel stopoval. a na papiru k et mam psane 10-15 tak nevim kolik me nechaji. @lentilka 1 ja jsem ze sumperka az takze taky autem s mym chlapem ktery je zavodnik takze to litam v aute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
21.2.16 20:48

@monat v ivf je opu trochu jinak rano cca v 8 jsme prisli obema nam vzali krev pak jsme se rozloucili s manzou on sel darovat a ja na pokoj. Tam mi sestricka pichla kanylu a za chvili si pro me prisla a sly jsme na salek. Narkozu jsem dostala do zily. Pak jak bylo po vsem me probudili presedla jsem si na vozicek a odvezli me na pokoj kde jsem lehla chodili mi co 15 minut merit tlak asi cca za hodinku jsem si mohla sednout na posteli dostala jsem dobrej caj a snidani ;) pak prisla sestra vytahnout kanylu nabidnout neco od bolesti. Potom doktor rict kolik odebrali co a jak dal a dat tu zpravu az se citis ok se obleces rozloucis a cauvec :) druhy den rano si pak volas kolik ti jich oplodnili a kdy si zase zavolat nebo dojet na ET :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
21.2.16 21:01

@izinka-s A že to nebylo tak hrozný? :mrgreen: vidíš teď už jsi v tom ostřílená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.2.16 21:09

@izinka-s To zní docela pohodově. Byla jsem na hysteroskopii v 7 ráno nástup, cca v 9 hod zákrok a propustili mě kolem 13 hod. Jídlo a pití jsem si musela vzít své. Ani nevím, jestli se po OPU krvácí nebo špiní, ale nemělo by ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
21.2.16 21:10

@ monat tak my zatím snad dobré, příznaky mám, ale nijak hrozný. Prsa trochy povyrostla, v noci poboliva podbřišek a jinak mám spíš nechutenství :( Jo a dost věcí mi teď smrdi.. :mrgreen: za týden v úterý snad výstupní Utz, snad bude vše OK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.2.16 21:16

@Janez Nechutenství je úplně normální. V těhotenství jsem nemohla ani do potravin, jak jsem prošla kolem jídla, chtělo se mi zvracet a musela jsem se schovat do oddělení drogerie. Obchod jsem probíhala rychlostí blesku s rukou před ústy. :D Kolikátý budeš tt. Možná jsem to neřekla, máme neplánovanou, chtěnou 10 letou dceru a od té doby nic, asi byla zázrak, pač si to jinak neumím vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
21.2.16 21:23

@monat vubec jsem nespinila nic bylo mi ten den dobrejen pak jsem nepila jak se doporucuje tak mam jeste ted hyperstymulak a vypadam jak v 5.mesici…ale lepsi se mi to. Jinak po opu jsem uz v 11 hodin nasedala do auta smer domu. @Janez no opu nic nebylo jen ted ty dny po jsou des bes :/ a to cekani a od utery to modleni jestli jo nebo ne to bude nejhorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
21.2.16 21:24

@monat vidíš a to je asi nás všech problém :think: moc planujeme, čekáme a pak prd velebnosti :mrgreen: kdežto neplánovaně to jde hned :P já jsem zítra přesně 7 tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí