Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla fostimonem stimulaci celých 14 dní. Já šla po stimulace asi taky teprve 7 den na Utz
neboj oni si to o hlídají
@Janez ty jo ja to mam cele jinak na uz jdu pri stymulaci jen jrdnou jedinkrat ![]()
@izinka-s brouku ale ty máš taky jiný protokol!
Hlavně nesil, vše je dobré! ![]()
Doufám, že to zvládnou ohlídat a nějaký šílený hyperstimulák z toho nebude, i když prý se mírně projeví u mnoha žen. Jsem hrozný nedůvěřivec a nejraději bych si všechno 2× ověřila a řádně prozkoumala.
Mám jen jeden vaječník, tak se o něj bojím no.
@Prostějov tak dneska první injekce pod dozorem me sestry na gynde, a zitra uz úplně sama, není to taková hrůza,
akorát je mi blbe od žaludku z prednisonu…:-(
Tak ja od nedele picham mam kratky protojol dnes uz kontrola mam jich tam 14. Snad neco z toho vude a klapne to
@lentilka 1 picham si perama gonal 200…uvidim co v pondeli reknou. vcera rikal ze asi ve stredu odber…kolik ti spocetli foliku?
@lentilka 1 aha tak drzim palecky ja mam dalsi uz v pondeli a snad to klapne vse jak ma
modlim se
@Janez ted nerikal, uplne prvne rikala doktorka ze do 23500 se vlezeme ale nevim snad vic ne e
Ahoj holky, tak MS dnes dorazila, jak na svinu v sobotu tam jsou jen rano tak doufam, ze v pondeli rano se porad jeste bude moct zacit stimulovat s kratkym protokolem.
Ostatnim co stimuluji preju at mate urodu.