Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
5.2.16 23:50

@lenncaa
ahoj, tak snad nam to tentokrat klapne :) Ja bych mela zacit stimulovat kol 15.02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
6.2.16 09:54

Ahoj holky tady jsem vyšťárala super tabulky až budete silet s testikama :lol: http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.2.16 10:41

@lenncaa Tak mi taky dojiždime a vlakem auto nemáme no a do Ostravi bych nešla, mají to tam předražený a prý tam jsou nepříjemí. Já jsem tam byla na revizi a už nikdy, já celkově nesnáším nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.2.16 12:06

@mirahej Ahojky, takže při 1. IVF si měla dlouhý protokol? Proč se to teď změnilo na krátký, jen chci vědět podle čeho se to určuje, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.2.16 14:52

@sofka34
Abych pravdu rekla nevim. Byla jsem rada, ze je kratky, tak jsem nic nerikala. Ale jednou jsem se ptala a doktor rikal, ze se bezne pouziva dlouhy.Ten ktratky se pouziva pouze u starsich zen (ja mam 33),a kdyz se spatne reaguje na stimulaci 'a taky myslim rikal neco o zasobe vajicek 'ale to uz si presne nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.2.16 21:42

@mirahej Tak to budeš dříve než já. Začínám 2-3.3… Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.2.16 21:43

@verusek85 Bylo to příšerné a promrhaný jeden pokus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
7.2.16 17:41

Tak nevim jestli se kratky protokol dava jen u starsich ale me je 27 dnes zacinam stimulovat a mam kratky. 3 IUI za sebou bez uspechu tak se modlit at to IVF vyjde nebo na to uz dlabu je to o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.2.16 18:07

Ahoj holky. Již 3× jsem byla na IVF, z toho jeden potrat v 17. týdnu a druhý v 5. týdnu. :( teď čekám, až dostanu MS a čeká mě první KET a doufám, že již vše bude ok. Jinak s Olomoucí jsem spokojená, bydlím kousek od Zlína a přesto jezdím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.2.16 18:17

@cirdice
Ahoj, tak to je mi lito tech predchozich nezdaru. Drzim pesti at to tentokrat dobre dopadne. Ja jezdim z Kromerize, byla jsem rok ve Zline a ted jsem v FN Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
7.2.16 19:08

@cirdice ahoj to je mi moc líto, kor když už jste došli docela tak daleko :zed: zjistili vám něco? Co vám všechno vyšetřovali? já mam ted taky po KET, tak čekáme co Utz..zas nervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.2.16 20:49

@cirdice ahoj tak to je mi lito. Ty musíš mít nervy s ocele. Teď ti budu držet pesticky ať to tentokrát vyjde. A neboj určitě vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
9.2.16 09:55

@Janez Ahoj,jen bych se chtěla zeptat, čtu že sis sama píchala Diphereline, já s ním začínám zítra. Mám ho aplikovat denně od 2 DC do 28 DC, kdy by mělo být OPU. Nevím proč všichni mají ten depotní a já ne. :nevim: Zajímalo by mě jak jsi ho snášela a jak to bylo s krvácením. Od 17 dne mám pak Puregon. Jinak taky mám endošku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
9.2.16 11:58

Ahoj monat ty určitě chodíš do ivf clinic vid? nevím proč ale oni ho tam radši dávají každý den, tvrdili mi ze s tím mají lepší zkusenosti..nevim ani jak to vychází finančně ale rozhodne je příjemnější ten depot.ono pichat se cely měsíc do pupku a pak k tomu přidat ještě 2 inj.uz sem toho mela dost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
9.2.16 12:02

A pak po 14 dnech jsem začala krvácet tak sem vydesena tam volala a oni prý výborně :mrgreen: No a pak už jsem začala s tím fostimonem. takže pak to krvácení je žádoucí :lol: Docela se to jinak dalo, já normálně chodila do práce. tak držím palce :palec: Jen ten do. protokol mi vůbec neutikal :( ale dockas se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí