Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenncaa
ahoj, tak snad nam to tentokrat klapne
Ja bych mela zacit stimulovat kol 15.02
Ahoj holky tady jsem vyšťárala super tabulky až budete silet s testikama
http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…
@lenncaa Tak mi taky dojiždime a vlakem auto nemáme no a do Ostravi bych nešla, mají to tam předražený a prý tam jsou nepříjemí. Já jsem tam byla na revizi a už nikdy, já celkově nesnáším nemocnice.
@mirahej Ahojky, takže při 1. IVF si měla dlouhý protokol? Proč se to teď změnilo na krátký, jen chci vědět podle čeho se to určuje, děkuji
@sofka34
Abych pravdu rekla nevim. Byla jsem rada, ze je kratky, tak jsem nic nerikala. Ale jednou jsem se ptala a doktor rikal, ze se bezne pouziva dlouhy.Ten ktratky se pouziva pouze u starsich zen (ja mam 33),a kdyz se spatne reaguje na stimulaci 'a taky myslim rikal neco o zasobe vajicek 'ale to uz si presne nepamatuju
@mirahej Tak to budeš dříve než já. Začínám 2-3.3… Už aby to bylo.
Tak nevim jestli se kratky protokol dava jen u starsich ale me je 27 dnes zacinam stimulovat a mam kratky. 3 IUI za sebou bez uspechu tak se modlit at to IVF vyjde nebo na to uz dlabu je to o nervy
Ahoj holky. Již 3× jsem byla na IVF, z toho jeden potrat v 17. týdnu a druhý v 5. týdnu.
teď čekám, až dostanu MS a čeká mě první KET a doufám, že již vše bude ok. Jinak s Olomoucí jsem spokojená, bydlím kousek od Zlína a přesto jezdím tam.
@cirdice
Ahoj, tak to je mi lito tech predchozich nezdaru. Drzim pesti at to tentokrat dobre dopadne. Ja jezdim z Kromerize, byla jsem rok ve Zline a ted jsem v FN Olomouc.
@cirdice ahoj to je mi moc líto, kor když už jste došli docela tak daleko
zjistili vám něco? Co vám všechno vyšetřovali? já mam ted taky po KET, tak čekáme co Utz..zas nervy ![]()
@cirdice ahoj tak to je mi lito. Ty musíš mít nervy s ocele. Teď ti budu držet pesticky ať to tentokrát vyjde. A neboj určitě vyjde. ![]()
@Janez Ahoj,jen bych se chtěla zeptat, čtu že sis sama píchala Diphereline, já s ním začínám zítra. Mám ho aplikovat denně od 2 DC do 28 DC, kdy by mělo být OPU. Nevím proč všichni mají ten depotní a já ne.
Zajímalo by mě jak jsi ho snášela a jak to bylo s krvácením. Od 17 dne mám pak Puregon. Jinak taky mám endošku. ![]()
Ahoj monat ty určitě chodíš do ivf clinic vid? nevím proč ale oni ho tam radši dávají každý den, tvrdili mi ze s tím mají lepší zkusenosti..nevim ani jak to vychází finančně ale rozhodne je příjemnější ten depot.ono pichat se cely měsíc do pupku a pak k tomu přidat ještě 2 inj.uz sem toho mela dost ![]()
A pak po 14 dnech jsem začala krvácet tak sem vydesena tam volala a oni prý výborně
No a pak už jsem začala s tím fostimonem. takže pak to krvácení je žádoucí
Docela se to jinak dalo, já normálně chodila do práce. tak držím palce
Jen ten do. protokol mi vůbec neutikal
ale dockas se ![]()