Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.16 23:57
@Attila8 píše:
Tak to já si vyžádám než někdy půjdu na první ivf, vzhledem k tomu že jsem se tři roky cpala hormonama, byla na iui a pak si vydupala laparku kde mě zjistily srůsty a neprůchodnost a představa že tři roky nervů, hormonů a peněz byly totálně k ničemu :roll: tak si radši udělám tu imuno i kdybych měla třeba jet na otočku do Prahy, než vypláznout 30 000 za ivf a pak zjistit že to bylo k ničemu jako ty moje poslední tři roky

Ahoj, tak se budeš cpát místo hormonů kortikoidama. A vysazování léků po 3-6 měsích, či pak ještě v těhotenství, není nic moc. Bolesti hlavy jsou třeba jako jeden z abstinenčních příznaků při vysazování. BI se takto léčí. Chráněný styk a kortikoidy. Ty se třeba běžně užívají k léčbě rakoviny.
Tady ta vyšetření jsou sice neinvazivní, ale léčba je opět o prášcích.
BI má lehce pozitivní skoro každý. I já jsem měla. Nasadili mi prednison na 3 měsíce, otekla jsem na ksichtě, přibrala 6 kilo vody. Ale zase pomohlo. U mě to mělo smysl, moje tělo plody hubilo, takže z toho 3× ZT
Laparoskopie a nervy jak se zmiňuješ, to je přirozené, že jsi naštvaná. Byla jsem na 3 zákrocích v období dvou let. Ale tohle je to nejmenší.
Pokud máš srůsty a neprůchodnost - viz. to co já, tak IVF s největší pravděpodobností vyjít může. Ty máš problém setkání se vajíčka se spermií. Moje diagnoza je sekundární sterilita bez jednoho vejcovodu + endometrioza + pozitivní buněčná imunita. IVF vyšlo bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
500
2.2.16 06:00

@Janez tak jak zitra je 3.2. Ofiko den tak dnes uz bys mela noce vedet. Nejake nove info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
2.2.16 11:07

Ahoj dnes jsem jela na krev a zítra na výsledky si zavolám a pak si domluvil utz.dnes jedem na ty hory tak nebudu moc na příjmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 17:54

Ahoj holky, tak podle všeho budu muset na své první IVF počkat ještě měsíc, protože léky a protokol bych měla v pátek vyzvednout, jenže pojišťovna to ještě neschválila. Chjo, už jsem na to byla jakž takž psychicky připravená a teď se budu nervovat ještě měsíc než se začne něco dít. Kdyby se aspoň nevracela ta endoška, ta mě hodně znepokojuje. :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.2.16 19:12

@Prostějov ahojky já čekám na své první Ivf už od května 2015…a jsou to fakt nervy…ted už mám léky doma jen čekám na MS a ta jak na potvoru vypadá ze bude v termínu…tak snad dorazi toho 8.2… A zacnu konečně stimulovat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 19:35

@lentilka 1 Skvělý, budu ti držet pěsti, aby vše dopadlo dobře. Třeba si osud pohraje a i já to do pátku budu mít schválené, pokud jo, pojedu si pro léky, pokud ne, budu čekat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.2.16 19:43

@Prostějov takyti budu držet palce, já na schválení čekat nemusím, vše si platime sami…mela jsem to mít ještě proplacene pojišťovnou, proto jsem se prohlásila k VZP ale v září i VZP začala hradit Ivf jen do 39… Takže zbytečně ztraceny pul rok. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 08:45

@lentilka 1 No a od ledna je prý schválené, že i ženy nad 40 budou mít hrazené pojišťvnou IVF. Tak to je pech. Já jsem u Průmyslové. Ale dneska ráno nebo spíš před chvilkou jsem si dělala test a je tam takový pidi duch. Ale nevím, jestli to náhodou není ještě pregnyl. Uvidíme. Zkusím testnout ještě v pátek, akorát se bojím toho, že pokud to v pátek bude negativní a pojišťovna to bude mít schválené, tak mi třeba v centru řeknou, že je to moc narychlo, že chci léky už v ten pátek a nedají mi je. No, nechám to koňovi. Nějak to dopadne. Trápila jsem se už dost, teď jsme byli na IUI, nedávala jsem tomu vůbec žádnou šanci, měla jsem vidinu jen IVF a třeba se to povedlo, kdo ví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.16 09:37

@Prostějov ahoj, kde zjišťuješ jestli to máš už schválené na pojišťovně. My to tam posílali 25. leden, stimulovat bych měla od cca 9 dle MS a v CAR FN nám řekli, že se to stíhá… taky jsem po IUI ale moc tomu nevěřím a připravuju se na IVF. Endocha je naprd, taky mám strach že se to rozjede znova když se dlouho nebude dařit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 17:26

@Janiikaa normálně si zavoláš na infolinku pojišťovny a zeptáš se, jestli máš schválené IVF, budou chtít tvoje rodné číslo a řeknou ti to. Já jsem tam dneska volala a řekla jsem, že to schválení dost spěchá a paní byla moc ochotná. Měla jsem. to schválené ještě dneska a doručené na pojišťovnu to bylo 27.1. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.2.16 18:19

Ahoj holky tak gratuluju k schválení IVF :palec: teď už to půjde jako po másle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 18:43

@Janez No, doufám, že ano. Snad se už nic nepo… :zed: V pátek jedu pro protokol a léky. To se od toho 2DC začíná hned se stimulací nebo jak to je??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.16 19:40

@Prostějov diky za info. Zkusim ta zavolat. Kdyz uz jsem s tim smirena tak to nechci odkladat. A jo zacina se hned 2DC a bud kazdy den nebo jenom jedna injekce a az za tyden pokud je to dlouhy protokol. Ja mam doma protokol a ten 1 nebo 2 DC jdu na ultrazvuk a pro leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.16 19:43

@Janez diky. Schvaleni je prvni meta. Teda doufam ze uz to mam. Jen to musim overit. A jak jsi dopadla ty? Mela jsi mit dnes vysledky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.16 19:51

@Prostějov treba ty leky nebudes ani potrebovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie