Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izinka-s
Je to hodne individualni, zalezi jak porostou vajicka
@izinka-s já jsem stimulovala u dlouhého protokolu 21 dní, což je asi opravdu delší než obvykle
Ahoj holky, prosím vás nevíte některá, jak dlouho trvá schválení IVF pojišťovnou? Předem děkuji. ![]()
@Prostějov
Rikaji ze 14 dni, ale moji pojistovne to trvalo pres 3 tydny. Ale zacalo se i bez schvaleni.
Holky a co ta pojištovna schvaluje?? mě to taky čeka ale formulář a vše se začalo bez pojištovny.
@lenncaa no nam to asi pojistovna neproplaci ani n pac doktorka rikala na schvalovani cekat nemusime a vypsala to a hotovo. to jako nemam narok na nic od pojistovny?
Ahoj Izi vy to taky budete mít urco na pojišťovnu, tím asi myslela že nebudete jen čekat na schválení, když bys měla třeba už pichat
@lenncaa ahoj Leni já mám nervy jak hrom. Chodim po domě, radši být v práci přes to čekací období, a svrbi mě ruka☺jeste v neděli tam byl duch z pregnyl ale ve čtvrtek vyzkousim a dam vám vědět
příznaky nemám tentokrát ale vůbec žádný
Holky z jiného centra než FN Olomouc, při IVF - ordinují Vám Prednison? Nám ano a já ho teda nechci, tak zjišťuji jak jiná centra.
@Janez píše:
@lenncaa ahoj Leni já mám nervy jak hrom. Chodim po domě, radši být v práci přes to čekací období, a svrbi mě ruka☺jeste v neděli tam byl duch z pregnyl ale ve čtvrtek vyzkousim a dam vám vědětpříznaky nemám tentokrát ale vůbec žádný
To ti věřím…přijde mi to vždy nejdelších 14 dnů v mém životě, ale určitě to máme každá stejné
. To bude dobré, neboj. Hlavu vzhůru a za pár měsíců se budeš kulatit
. Dej vědět, budu na tebe myslet
papa
@sofka34 ahoj Sofi nám to tedy standardně neordinuji. Vám to dávají, jen když k tomu mají důvod, ne? Třeba na nějaký protilátky.. Nebo to máte každá? ![]()
Ty jo a to janca jeste muze testovat Deda iv ja ted po IUI musim cekat az do 7.2. A mate pravdu fakt nejdelsich 14 dni a pak jeste az jste tehu tak posledni 2 mesice do porodu to jsem musela i zaskrkavat na kalendari