Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prostějov ahojky, mám endometriózu, už 2× po operaci, naposledy před 3 lety je zase zpět, dvě endom. cysty, ale i přesto se zahájí stimulace na IVF. KET v listopadu nevyšel, kdo ví, jestli z důvodu endometriozy. Taky si říkám, jestli není lepší se jít zase nechat laparoskop. vyčistit a pak pokus, ale operace mě prý zatěžuje daleko více, prý to zkusíme takto
Ahoj holky tak už je tam, ani to nebolelo,max.moji šrajtofli
3.2.mám dělat test, ale tak dlouho nevydržím ![]()
@Janez já byla dnes na 3. a poslední IUI v clinicu a ted čekat už máme vypsanou žádost na IVF a 8.2. pokud ted nebudu začínám stimulovat…ničeho se nebojím jen toho že nevyjde 1.pokus pač finance na další už nejsou ![]()
@izinka-s ahoj Izi uvidis, třeba vám klapne teď ta iui..v kolik jsi tam byla? já byla na 10.30.dnes tam měli docela frmol..je je nefer že se platí i za iui když jinde ji mají zadarmo!
@izinka-s jo a co jsem četla na staré diskuzi, tak třeba Soušková posílá na iui i do fnol, kde to máš zdarma!
neboj, jsme na tom podobně, peníze si taky netisknu
takže se teď dávám na modlení ![]()
@Janez manžel šel na 8 a na IUI jsem byla 10:15 jinak tahne se to s náma už od září 1.iui potom v říjnu druhá pak listopad vyšel na víkend prosinec svátky tak až 3. ted v lednu s tím že bud 7.2. to dostanu a nebo volam a začínám stimulaci…no souškovou jsme měli jen 1× jinak spíš šimečkovou ta mě na IUI chtěla nechat až do léta, vzhledem k tomu že jsme prý mladí a 1.dceru máme přirozenou cestou ale to už nemužu čekat a Michnová nám řekla že pokud chceme tak mužem v unoru IVF tak jsme chtěli. Je to děs když vím co vše může nevyjít protože jsem taky zdravotník :/ ale jako jak by nevyšlo ai ted 3.IUI ani IVF tak metu do práce a až za rok našetřím pak mužu znovu :/ takže se asi taky dávám na modlení
Tak to jsi šla přede mnou☺mozna si i seděla vedle
Příspěvek upraven 22.01.16 v 18:10
@izinka Bohuzel výsledek ti nikdo nikdy nezaručí..Ale když už jedno máte, možná stres že se blíží práce..Počkej, azbudes smirená s nástupem budeš v tom
@Janez smířená s prací jsem jen mi gyndař řekl že jestli se vrátím tak už se mi to vubec nepovede…v nemocnici nasbírám kde jaký svinstvo… no máme jedno přirozeně ale ted je problem u manžela a ja jsem po sc a tam trochu srusty a do toho nově problémy se štítnou nic takového před prvním nebylo no ono se to nakombinuje ale co už spíš mě štve že člověk do toho da tolik financí a pak to prostě ani nemusí vyjít a když budu škaredá kdejaká fetka co kouří chlasta ma jedno za druhým aniž by chtěla ![]()
@Janez tak to vím to jsi šla hned po mě no si šla dovnitř a my čekali na placení
![]()