Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
22.1.16 18:21

A ty jsi hubená brunetka, vid?☺nam 1.IVF vyšlo ale v 10 TT to zmlklo. :( Taky dělám ve zdravotnictví. mě zjistilí endometrioza proto roky ani tuk. Jinak vše OK, proto sem tomu nechávala dlouho volný průběh :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
22.1.16 18:23

Tak počkej až uvidíte fakturu za IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.1.16 18:30

@Janez no řekla nám cca 23 000 takže s tím počítáme no :/ no jsem taky blondýna a bubená zrovna nevím :D :D takto vypadám :D a když to neklapne na poprvé a měli bysme zamražené embryo tak podruhé se platí také takový ranec??? no endometriozu mám mírnou také po císaři ale jen v Douglasově což by asi vadit nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
22.1.16 18:32

Aha tak vy jste seděli za rohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.1.16 18:39

No než nás vzala dr tak jsme seděli přímo před výtahem a po IUI jsme čekali v te chodbičce hned před kanceláří kde se to platí…a ty jsi byla dnes na ET? po druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
22.1.16 18:40

No když jdeš na KET že zamražených zsob tak se platí „jen“ 5 tis.no taky mazec a není to zas jisté. Poslala jsem ti S. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
22.1.16 18:43

Už vím, když jsem vlezla tak jsem vás viděla. pak jsem manželovi říkala kolik mladých tam zas bylo..člověk by řekl že tam budou starousove jako my, ale je to fakt už pomalu civilizační choroba :zed: lidstvo jednou vymře 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.1.16 16:06

@Janez ahojky,já jdu na první ted v začátkem února…už jsem mela začít v lednu stimulaci, ale našli mi 2 cysty na vaječníku, tak ted ve čtvrtek jdu na ultrazvuk, zda zmizeli, beru asi 3 týdny inofolic, prý by to mohlo na ty cysty pomoct, i na podporu vajíček, mam AMH jen 0,37…tak uvidim, snad to bude o. k…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
25.1.16 17:45

@lentilka 1 ahoj lentilko a kam chodis? taky do IVF? tak držím palce aby tam nebyly. A jaký budeš mít protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.1.16 17:51

@Janez jj chodim do fn Olomouc, a mám mít minimální stimulaci, a prý když tam ty cysty budou tak mi je odsaji, jako vůbec nemám ponětí jak??? Pod narkozou??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.1.16 18:09

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala jestli mohu.Dnes jsme byli na kontrole u dr. na výsledky a vyjádření doktora bylo že to otěhotním jen při IVF. Nicméně ještě musíme podstoupit genetické vyšetření a znovu na spermiogram a březen nebo duben na 1.cyklus IVF strašně moc se těším ale zároveň se bojím že se embrio neuchytí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.1.16 19:37

@lentilka 1 ahojky, taky chodím do FN Olomouc, tady v této diskuzi jsou i holčiny z jiných center. Jestli chceš, tak je i diskuze FN Olomouc - taky budu začínat stimulaci, ale už 2. IVF, protokol zřejmě dlouhý, hodnotu AMH dodnes nevím, nedělali mi ji, ale zeptám se na to, myslím si, že je to důležité vědět. No a taky mám dvě cysty, které nezmizly, jsou endometriální, takže stimulace by měla být i s nimi. Nabízeli mi i to vypíchnutí pod narkózou, ale doktor nakonec řekl, že to je zbytečná narkóza pro tělo, opět se naplní, a že mi je odsají při odběru vajíček. Čekám každý den menzes a jedu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.1.16 20:02

@sofka34 jj o diskuzi fn Olomouc vim… :) no já se dozvím co a jak ve čtvrtek…mě dr. řekla že mi vajíčka neprasknou, zapouzdri se a je z toho cysta…tak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.1.16 20:41

Holky vite nektera na jak dlouho je stimulace kdyz je dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.1.16 20:47

@Makyna.K
Ahoj, neboj S IVF mas dobrou sanci. Drzim pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí