Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
17.1.16 09:36

@Attila8
Ahoj, ja jsem utekla ze Zlina byli jsme tam rok, zkusili 3 IUI bez uspech. Pak jsme se rozhodli zmenit Car. Jsem taky ve fakultce a nemuzu si stezovat, sice secmi stal z jsem 2× cekala 3 hodiny ale dalsich spoustu navstev bylo hned a personal je velice fajn.
Ja mam jit 5.2 do poradny secdomluvit na dalsim postupu, nejradej bych hned sla do 2 IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.1.16 09:37

@sofka34
Ahoj, jdes na 1 IVF nebo uz mas neco za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.1.16 09:39

Mate nektera zkusenosti s cajem kontryhelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.1.16 12:02

@mirahej ahoj taky piju kontryhel a teď na Utz 11dc sliznice 9 mm, vejce rostou jak blázen, ale já mám kratší cyklus tak jsem dostala pregnyl už ten 11 dc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.1.16 13:07
@mirahej píše:
@sofka34
Ahoj, jdes na 1 IVF nebo uz mas neco za sebou?

1. IVF jsem měla v roce 2013, mimi to v 8 týdnu vzdalo :(, poté jsem se přes dva a půl roku odhodlávala do dalšího boje, teď v listopadu jsem byla na KET, vůbec se mimi ani nechytlo, takže teď 2. IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.1.16 13:45

Tak ja jestli se dockam MS tak taky zacnu pit. Uz mam 8 dni zpozdeni a zatim ani znamka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.1.16 16:42

@mirahej a tehu fakt nejsi? 8 dni zpoždění je dost ;) holky ja se taky zas toho bojím ale přitom chci byt zas tehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.1.16 16:43

Sofka a jakej a s cim jsi mela stimulaci? Holky kolik vás to stalo ve fnol? jestli to není tajný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.1.16 18:06

@sofka34 ahoj mě taky čeká druhé ivf a minulý rok jsme taky přišli o miminko v 15 týdnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.1.16 18:43

Vevrusek85 a chodíš do fakultky?
Janez - co jsem se kdy dívala, tak fakultka byla vždy nejelvnější, i když ceník teď po 3 letech mě překvapil, zdražuje se prostě všechno, tak co se divím že? Před 3lety mě celé IVF stálo kolem 12.000 Kč. Měla jsem a budu asi i mít dlouhý protokol, píchá se perem Gonal, což je pohoda, ale pojišťovna hradí jen určitý počet jednotek, takže když to nestačí, pak se přejde na jiné a to si už ředíš sama doma a jehly normální. A ty jsi teď v jaké fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.1.16 18:50
@Janez píše:
Sofka a jakej a s cim jsi mela stimulaci? Holky kolik vás to stalo ve fnol? jestli to není tajný ;)

holky, kam mám kliknout, když chci dotyčné tady odpověděť, ať se znovu nekopíruje ta její zpráva? Nějak s tím bojuji :pocitac: už to vidím, v jaké jsi fázi, v pátek KET :), ve FN stimulace začíná, že 1. nebo 2. DC jedeš na ultrazvuk, to je fakt zážitek, píchnou Diphereline, pak 14 dní se nic neděje a poté se začíná stimulovat, u 1. IVF jsem píchala 21 dní, bylo to šílené, proto jsem se tři roky odhodlávala do dalšího pokusu, k tomu jsem píchala ještě Fraxiparín, takže z jehel mám fakt fóbii, teď zkusím vyjednat místo Fraxip. nějaké léky, no a taky nám každé dávají kortikoid Prednison - z toho taky nejsem nadšená a asi odmítnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.1.16 19:10

@sofka34 Ahoj Sofi, musis jen kliknout na zmínit ne citovat. No já měla první IVF ted v srpnu, já zacala taky diphereline, ale já si ho bohužel pichala tech 14dní (vám dají depotní), me rekli, že s tím kazdodenním mají lepší zkusenosti, ale pro me to bylo utrpení. A po tech 14 dnech sem si doma musela redit 3 lahvicky fostimonu, + k tomu stále pripichovat ten diphereline. Takže skoro mesic 2 injekce denně a modlím se k bohu, aby ten ket vysel, protože uz jsem toho mela plný zuby:( Navíc folikuly rostly nejak pomalu, tak se mi to protahovalo snad o 4 dny.. Ted mi stacilo pichnout pregnyl abych si pripomela jak to bylo desny.. My ted na konci řijny taky prišli o prcka v 10tt…TAk se bojiím bojím aby se to neopakovalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 19:28

@Janez cele ivf ve fnol s icsi, prodlouženou kultivaci a monitoringem embryi cca 17000 bez vitrifikace, nic nezbylo

• Citovat
  • Upravit
1185
17.1.16 19:53

@Janez tak to budu držet palečky, aby to vyšlo - KET je úplná paráda oproti celému IVF - každé centrum používá jiné metody stimulace, zajímavé 8o
anonymní : jak jsem psala, z nového ceníku jsem valila oči :), je to hnus holky, pořád tak přemýšlím, proč se ještě nevymyslela transplantace vejcovodů, když je někdo nemá jako já, nebo má neprůchodné, prostě vyměnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.1.16 20:08

@Janez
Test jsem delala sice naposled v utery a byl negativni a v patek jsem byla na gynde a taky tam nic nebylo, takze tehu to byt nemuze. Kdyz prave potrebuju aby prisla v cas tak just se to nepodari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí