Antikoncepce a snažení

1031
14.1.16 20:07

Antikoncepce a snažení

Dobrý den, rozhodli jsme se že chceme miminko ale brala jsem antikoncepci měsíc zpátky: 14.12 jsem dobrala antikoncepci a teď od 11.1 jsem si vzala 3 prášky a brát dál je nechci mají nějakou účinnost ty 3 prášky? Myslíte že budu mít normálně ovulaci aby jsme se mohli snažit už tento měsíc? Jinak teď momentálně krvácím, brala jsem HA regisha a vzala jsem si prášek druhý den krvácení. Dnes už jsem si prášek nevzala. Snad je to aspoň trochu srozumitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.1.16 20:19

Rozhasíš si celý „cyklus“ :nevim:
Nejspíš budeš ještě krvácet a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.16 20:28
@Katie9 píše:
Dobrý den, rozhodli jsme se že chceme miminko ale brala jsem antikoncepci měsíc zpátky: 14.12 jsem dobrala antikoncepci a teď od 11.1 jsem si vzala 3 prášky a brát dál je nechci mají nějakou účinnost ty 3 prášky? Myslíte že budu mít normálně ovulaci aby jsme se mohli snažit už tento měsíc? Jinak teď momentálně krvácím, brala jsem HA regisha a vzala jsem si prášek druhý den krvácení. Dnes už jsem si prášek nevzala. Snad je to aspoň trochu srozumitelné.

jo, mají účinnost, poděláš si celý cyklus a bude se Ti to dávat hezky dlouho dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
14.1.16 20:42

Nevím jestli jsem to napsala dobře ale toho 17.12 jsem mela naposledy antikoncepci a pak celý měsíc až do ted jsem ji nebrala až teď když jsem to dostala, tak jsem si vzala prášek, dohromady tři, dnes jsem si prášek nevzala. Stejně jsem chráněná az po tydnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.16 20:59
@Katie9 píše:
Nevím jestli jsem to napsala dobře ale toho 17.12 jsem mela naposledy antikoncepci a pak celý měsíc až do ted jsem ji nebrala až teď když jsem to dostala, tak jsem si vzala prášek, dohromady tři, dnes jsem si prášek nevzala. Stejně jsem chráněná az po tydnu ne?

to sice jo, ale dodalas tělu 3 dávky hormonů, tzn, že ho blbneš.. posuneš si celý cyklus atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6871
14.1.16 21:15

Snažit se můžete ovšem jestli z toho něco bude to nevím. A nebo se nesnažte to bude lepší jen si tento měsíc užívejte sex bez ochrany to by mohlo vyjít. Ono jak se moc snaží tak to potom nejde.
Já bych to nějak nehrotila a čekala co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
14.1.16 21:24

Na dítě nespěcháme, jen by jsme chtěli další, stejně přijde stěhování, rekonstrukce takže na to moc myslet nebudu :) Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.16 16:58

Dobrý den, vím že to sem tak zcela nepatří, ale jsem tu nová a příspěvek mi ještě přidat nejde. Moc bych potřebovala poradit. Asi před měsícem jsem už po druhé samovolně potratila v 5tt. Ještě teď občas špiním a doktor tvrdí že se tělo čistí. Před týdnem jsem se opět začala osypávat akné a cítím napětív prsou. Dnes jsem si udělala test a je pozitivní. Někdo s podobnouzkušeností? Je možné že bych byla už tak brzy zase těhotná? Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
15.1.16 18:13
@Baruš123 píše:
Dobrý den, vím že to sem tak zcela nepatří, ale jsem tu nová a příspěvek mi ještě přidat nejde. Moc bych potřebovala poradit. Asi před měsícem jsem už po druhé samovolně potratila v 5tt. Ještě teď občas špiním a doktor tvrdí že se tělo čistí. Před týdnem jsem se opět začala osypávat akné a cítím napětív prsou. Dnes jsem si udělala test a je pozitivní. Někdo s podobnouzkušeností? Je možné že bych byla už tak brzy zase těhotná? Moc děkuji za rady
Řekla bych ze to možné je ale spíše v sobě budes mít ještě hcg z předešlého těhotenství. :( Ale jen můj názor.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.16 18:21

@Baruš123 To by asi chtělo zajít na krev a třeba za dva dny ještě jednou a porovnat hodnoty hcg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.16 18:22

To me take napadlo ale proc tak najednou zase bolesti prsou? A hlavne jsem zacala krvacet 8.12. To uz by melo byttelo procisteno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.16 18:24

To urcite zajdu. Jen ted ta nejistota az do pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
15.1.16 20:34

Přece jen mám ještě otázku, je možné mít pozitivní ovulační testy? Teď jsem si ho udělala a je pozitivní, napadlo mě to protože mě píchá v podbříšku ale ještě malinko krvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.16 21:38

Me ovulacni test prave vysel a to jsem porad krvacela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.1.16 07:05

@Baruš123 u tebe to chápu ale já jakoby vysadila antikoncepci teprve před třemi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí