Zvládání stresu

Anonymní
27.6.18 19:47

Zvládání stresu

Ahoj holky, jdu za vámi s dotazem..V poslední době (asi 3 měsíce) jsem v neustálém stresu..nekdy je to lepší, nekdy horší..resila jsem hypotéku, změnila jsem práci a do toho se učím řídit a mam z toho uplnou hrůzu..možná to je tím, ze je moc změn najednou…ale rada bych se toho zbavila nejakou přírodní cestou..snažím se změnit myšlení, ale nejde to. Všeho se strašně porad bojím..nic moc mě nebaví. jsem často nepříjemná..nevim co se to semnou v posledni dobe deje.. nemate nekdo nejaky navod jak se toho zbavit? Uz jsem z toho zoufalá :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
27.6.18 19:55

Zkus cordyceps. Mne pomaha na uzkosti a stres. Lip po nem i spim. Jinak jsem mela nocni mury. Jsem po nem celkove klidnejsi. Beru ho uz 3/4r. A nehodlam prestat :lol:

• Citovat
  • Upravit
27.6.18 20:00

Dělat vše postupně, ne na sebe naházet tisíc věcí. A nepropadat stresu, prostě nádech, výdech, zvládnete to, protože jste nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
27.6.18 20:10

jako první mě napadl guajacuran (ale nesmí se po něm řídit), ten má být proti úzkosti.. a taky na ztuhlý krk, já po něm byla ztuhlá stejně, ale je pravda, že se mi chtělo tolik spát, že mi bylo všechno ostatní fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.6.18 20:21

Tak primárně zapracuj na snížení hladiny stresu, jinak se to jen zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
27.6.18 20:33

Bachovky kapky. Prodávají se i ve formě bonbónů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
27.6.18 21:38

Rhodiola - zklidnění a lepší nálada. Meditovat, odpočívat, každý den si dělat radost, přečíst si pár motivačních knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová