Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě by třeba ty fotky vůbec nepohoršily. Já jsem v téhle oblasti velmi tolerantní ![]()
No fotky taky neřeknou vše protože nejsou 3D a nedokáža tak posoudit tvar jednotlivých výrustků a posoudit zda se nejedná o něco co by bylo vhodné vyšetřit biopsií.
Fotky posílat nebudu, ale pokusila jsem se aspoň nakreslit, jak to asi vypadá. Přijde vám to normální? Snad ten obrázek není až moc detailní
Byla bych ráda kdybyste mi případně poradili, kam bych měla zajít atd.. Děkuju
A že jsi pubertacka znamená že je ti kolik? Já bych to řešila asi tak že bych gynekologovi nebo praktickému lékaři prsa přímo ukázala
jinak to asi nikdo jiný neposoudí
Zdravim,
Jsem puberťačka a teprve poznávám své tělo. Všimla jsem si, že mám na každém prsu jinou bradavku a taky, že mám prsa rozdílně velká. Jedno mám B a druhý A/B (asi, moc se v tom nevyznám) To je fuk, vím, že jsou rozdíly ve velikosti normální, ale mě spíš trápí ten vzhled bradavek. Jedna je vystouplá a tvrdá a někdy se vtahuje dovnitř. Ta druhá se nevtahuje vůbec, ani není vystouplá a navíc je prso daleko větší a přijde mi v mezích normy. Bojím se, aby mi nenarostlo jen jedno prso nebo, aby mi v budoucnu nevadila bradavka při kojení. Gynekoložce jsem říkala jen o tý velikosti, víc jsem se styděla a mamka si myslí, že řeším kraviny. Pokud to ale něco je, chci to zjistit, co nejdřív a vyřešit to, dokud to ještě jde. Nenapadá vás náhodou, co by to mohlo být? Nehci vás pohoršit, ale popřípadě bych mohla přidat i fotky. Z toho popisu stejně asi moc nejde zjistit. Děkuju všem