Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
žlutá bývá na moč a červená je univerzálka na krev, odkud si pak sestřička přestříká krev do konkrétních zkumavek
Takže asi nějakou biochemku. ![]()
Ja mela to same, spineni mimo menstruaci a byl to polyp. V nemocnici mi ho odstranili a bylo po problemu. Jinak v moci jsem krev mela taky a to souviselo se zanetem mocovych cest
Ahojky mám dotaz. Krvacim někdy po sexu ale jen když jsem na partnerovi. Nic mě u toho nebolí jen pak zjistím na wc že tam mám krev. Je možný že při téhle poloze mám nějak víc podrážděnej čípek nebo něco? Je to opravdu jen občas ale znervózňuje mě to
![]()
Jee děkuji za radu, já myslela spíš jestli je to vůbec možné aby to mohlo být z tohodle. V úterý jsem byla podruhé na IUI tak si myslím že kdybych tam něco měla tak mi to tam snad řeknou ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky mám dotaz. Krvacim někdy po sexu ale jen když jsem na partnerovi. Nic mě u toho nebolí jen pak zjistím na wc že tam mám krev. Je možný že při téhle poloze mám nějak víc podrážděnej čípek nebo něco? Je to opravdu jen občas ale znervózňuje mě to![]()
Ahoj, hele to těžko říct, příčin může být spousta, ale pokud se ti to děje jen po sexu a jen v určitém poloze tak se bude z největší pravděpodobností jednat jen o nějaké mechanické poškození nebo podrážení, ale určitě bych se raději zeptala gynekologa, přeci jen jistota je jistota ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky mám dotaz. Krvacim někdy po sexu ale jen když jsem na partnerovi. Nic mě u toho nebolí jen pak zjistím na wc že tam mám krev. Je možný že při téhle poloze mám nějak víc podrážděnej čípek nebo něco? Je to opravdu jen občas ale znervózňuje mě to![]()
nechci tě nijak strašit ani plašit, ale já měla tyto problémy, když mi začaly změny na děložním čípku. Neváhej a zajdi na gyndu, třeba to nebude ono. Ale já to trochu podcenila a pak jsem musela 2× na konizaci…
@Anonymní píše:
Jakekoliv krvaceni mi ms je spatne, uz jsi mela byt na gynde muzes mit fatalni problem s cipkem.
Děkuji moc holky
raději se o tom zmíním při další návštěvě v CARu teda doufám že to nebrání hlavně otehotneni když jsem po IUI
Je to dva roky zpatky co jsem krvacela po každém pohl.styku a doktor mi našel na čípku vřídek kterej mi vypaloval. Ale to bylo po každém sexu tak jsem z toho jelen ![]()