Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Achiles je šílený, Miran možná, kamarádky muz se tak jmenuje, ale je ze Slovinska..
Jako Miran je pro mne ještě prijatelny, ale svému dítěti bych nedala ani jedno.
A příjmení je jaké? České, cizí? Achiles vůbec a Miran docela dobrý, ale je to jak Milan.
Achiles je mega šleha, to si děláš snad srandu. To druhé budou všichni brát, že blbě rozuměli Milan. Vybrala bych něco jiného. Sama mám děti s neobvyklými jmény, ale tohle je podle mě špatný výběr. Ještě hledej ![]()
Zvlastni/netradicni jsou obe. Mne se nelibi ani jedno, ale je to Vase dite, takze klidne do toho.
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat na jméno pro chlapečka Achiles nebo Miran mně se to docela líbí přiteli moc ne on by spíš nějak tipické… Takže nějaké rady a tipy prosím?![]()
Ani jedno…
Achiles ani náhodou. Volat na dítě Achile je jako úchyle. U Mirana si budou myslet, že jde o překlep z Milana. Dej Miroslava a budeš na něj volat Miri stejně.
A budes to umět vůbec napsat, když mas problém napsat dobře slovo typické?
Nedala bych ani jedno, přítelovi se vůbec nedivím…
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat na jméno pro chlapečka Achiles nebo Miran mně se to docela líbí přiteli moc ne on by spíš nějak tipické… Takže nějaké rady a tipy prosím?![]()
Achila bych nedala. Miran, pokud máte kořeny někde na jihu, ano. Mám švagra a synovce Mladena, ale Švagr je chorvat. Jejich druhý syn se měl jmenovat Narjan, ale sešlo z toho.
Tak jestli chceš dítě potrestat děj Achiles Miran…celý život bude mít o radost/starost postaráno.
To je zas soudců. Vůbec nechápu tu stádnost a potřebu mít „normální“ jméno. Jako nic proti známým jménům, ale ať si každý pojmenuje dítě, jak se mu líbí. Za mě je Miran dost dobrý.
A Achiles zajímavý. Tady se možná za vrchol neobvyklého jména bere Marcus.
Zdravím chtěla bych se zeptat na jméno pro chlapečka Achiles nebo Miran mně se to docela líbí přiteli moc ne on by spíš nějak tipické… Takže nějaké rady a tipy prosím?