Zvláštní sen

705
17.6.12 20:59

zvlastni sen

Ahoj :mrgreen: Zdalo se Vam nekdy o byvalem priteli…
Ze Vas chtel zpet, ikdyz uz jste byla se soucastnym partnerem( a meli jste spolu dite). On me chtel zpet i s,,cizim,, ditetem.. Tak moc prosil…
V realu vim, ze bych zustala se soucastnym, s otcem meho syna.
Ale ve snu…a navic byl tak realny…
Zdalo se Vam nekdy neco podobneho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
17.6.12 21:04

Ano… na stredni jsem milovala spoluzaka, parkrat jsme spolu meli par pus a pak jsem udelala silenou botu, moc mu to ublizilo a zkoncilo vse driv, nez mohlo poradne zacit.
Neni den, kdy bych na nej nemyslela a casto se mi toto zda… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.6.12 21:18

Mě se taky dost často zdá o ex ze střední, nevím čím to, nejsme ani nijak v kontaktu, jsem vdaná a spokojená :nevim: mozku neporučíš a kór když spíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.6.12 21:19
@Barca12345 píše:
Ano… na stredni jsem milovala spoluzaka, parkrat jsme spolu meli par pus a pak jsem udelala silenou botu, moc mu to ublizilo a zkoncilo vse driv, nez mohlo poradne zacit.
Neni den, kdy bych na nej nemyslela a casto se mi toto zda… :oops:
..mimochodem jsem taky Bara :mrgreen:…ze by to bylo tim jmenem… v soucastnem vztahu jsem moc stastna, mam syna a s pritelem jsme spolu 11let…ale tez na stredni jsem mela 2 vztahy, ktere skoncili drive nez meli… dokonce si dokazu predstavit, ze bych s temi muzi byla do ted… moc pro me znamenali… a ikdyz jsem je spoustu let nevidela, tak mi mooc chybi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.6.12 21:33

Jj, také to znám, to jsou prostě fatální lidé našich životů, na které myslím, nikdy nezapomeneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 21:43
@BMRL píše:..mimochodem jsem taky Bara :mrgreen:…ze by to bylo tim jmenem… v soucastnem vztahu jsem moc stastna, mam syna a s pritelem jsme spolu 11let…ale tez na stredni jsem mela 2 vztahy, ktere skoncili drive nez meli… dokonce si dokazu predstavit, ze bych s temi muzi byla do ted… moc pro me znamenali… a ikdyz jsem je spoustu let nevidela, tak mi mooc chybi.

Asi tak to citim ja…kdybych to tenkrat neudelala, myslim, ze bychom byli jeste ted spolu, bylo to neco velkeho no a ja to pohrbila neskutecnym zpusobem… nyni jsem stastna a od partnera bych neodesla… ale v okamziku, kdy se melo rozhodovat o jmenu miminka, vedela jsem, ze budu chtit aby se chlapecek jmenoval jako ON…
Ze by to tim jmenem fakt bylo??? :mrgreen: Rekni, jak se jmenoval ten kluk? Nemusis cele jmeno, staci prvni pismenko - moje prvni pismenko je „J“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.6.12 21:46
@Barca12345 píše:
Asi tak to citim ja…kdybych to tenkrat neudelala, myslim, ze bychom byli jeste ted spolu, bylo to neco velkeho no a ja to pohrbila neskutecnym zpusobem… nyni jsem stastna a od partnera bych neodesla… ale v okamziku, kdy se melo rozhodovat o jmenu miminka, vedela jsem, ze budu chtit aby se chlapecek jmenoval jako ON…
Ze by to tim jmenem fakt bylo??? :mrgreen: Rekni, jak se jmenoval ten kluk? Nemusis cele jmeno, staci prvni pismenko - moje prvni pismenko je „J“… :mrgreen:

Petr a druhy (o kterem se mi zdalo v noci na dnesek) Pavel - mel neskutecne charisma :srdce:… soucastny je Milos - nemenila bych!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 21:47

Tak to nic, ted mam Pavla ja… :mrgreen:
Predtim to byl Jirka… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
17.6.12 21:54

Zdávalo se mi o velké lásce ze střední, když jsem chodila s někým jiným. I jemu se zdálo o mně, jak jsem se později dozvěděla. Dnes jsme spolu. A vím, že se mi o nikom jiným zdát nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 21:55
@MeloryNox píše:
Zdávalo se mi o velké lásce ze střední, když jsem chodila s někým jiným. I jemu se zdálo o mně, jak jsem se později dozvěděla. Dnes jsme spolu. A vím, že se mi o nikom jiným zdát nebude. :)

Jak to muzes vedet??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.6.12 21:56
:D
@Barca12345 píše:
Tak to nic, ted mam Pavla ja… :mrgreen:
Predtim to byl Jirka… 8)

Zdovolenim jsem jukla na Tvé fotecky…
Manzel hezky chlap!
Ale neboj :lol: ten,,muj,, Pavel to urcite neni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 21:59
@BMRL píše: :D
Zdovolenim jsem jukla na Tvé fotecky…
Manzel hezky chlap!
Ale neboj :lol: ten,,muj,, Pavel to urcite neni!!!

Kdyby byl v minulosti, tak bych to prekousla!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.6.12 22:00
@Barca12345 píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.6.12 22:00
@Barca12345 píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
17.6.12 22:06
@Barca12345 píše:
Jak to muzes vedet??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No dobře, záleží, v jakým kontextu :) Ale jinak to prostě VÍM. Je to to nějvětší, co znám (teď není řeč o třetí noze :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová