Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Zdalo se Vam nekdy o byvalem priteli…
Ze Vas chtel zpet, ikdyz uz jste byla se soucastnym partnerem( a meli jste spolu dite). On me chtel zpet i s,,cizim,, ditetem.. Tak moc prosil…
V realu vim, ze bych zustala se soucastnym, s otcem meho syna.
Ale ve snu…a navic byl tak realny…
Zdalo se Vam nekdy neco podobneho???
Ano… na stredni jsem milovala spoluzaka, parkrat jsme spolu meli par pus a pak jsem udelala silenou botu, moc mu to ublizilo a zkoncilo vse driv, nez mohlo poradne zacit.
Neni den, kdy bych na nej nemyslela a casto se mi toto zda… ![]()
Mě se taky dost často zdá o ex ze střední, nevím čím to, nejsme ani nijak v kontaktu, jsem vdaná a spokojená
mozku neporučíš a kór když spíš ![]()
@Barca12345 píše:..mimochodem jsem taky Bara
Ano… na stredni jsem milovala spoluzaka, parkrat jsme spolu meli par pus a pak jsem udelala silenou botu, moc mu to ublizilo a zkoncilo vse driv, nez mohlo poradne zacit.
Neni den, kdy bych na nej nemyslela a casto se mi toto zda…
Jj, také to znám, to jsou prostě fatální lidé našich životů, na které myslím, nikdy nezapomeneme..
@BMRL píše:..mimochodem jsem taky Bara…ze by to bylo tim jmenem… v soucastnem vztahu jsem moc stastna, mam syna a s pritelem jsme spolu 11let…ale tez na stredni jsem mela 2 vztahy, ktere skoncili drive nez meli… dokonce si dokazu predstavit, ze bych s temi muzi byla do ted… moc pro me znamenali… a ikdyz jsem je spoustu let nevidela, tak mi mooc chybi.
Asi tak to citim ja…kdybych to tenkrat neudelala, myslim, ze bychom byli jeste ted spolu, bylo to neco velkeho no a ja to pohrbila neskutecnym zpusobem… nyni jsem stastna a od partnera bych neodesla… ale v okamziku, kdy se melo rozhodovat o jmenu miminka, vedela jsem, ze budu chtit aby se chlapecek jmenoval jako ON…
Ze by to tim jmenem fakt bylo???
Rekni, jak se jmenoval ten kluk? Nemusis cele jmeno, staci prvni pismenko - moje prvni pismenko je „J“… ![]()
@Barca12345 píše:
Asi tak to citim ja…kdybych to tenkrat neudelala, myslim, ze bychom byli jeste ted spolu, bylo to neco velkeho no a ja to pohrbila neskutecnym zpusobem… nyni jsem stastna a od partnera bych neodesla… ale v okamziku, kdy se melo rozhodovat o jmenu miminka, vedela jsem, ze budu chtit aby se chlapecek jmenoval jako ON…
Ze by to tim jmenem fakt bylo???Rekni, jak se jmenoval ten kluk? Nemusis cele jmeno, staci prvni pismenko - moje prvni pismenko je „J“…
Petr a druhy (o kterem se mi zdalo v noci na dnesek) Pavel - mel neskutecne charisma
… soucastny je Milos - nemenila bych!!!
Zdávalo se mi o velké lásce ze střední, když jsem chodila s někým jiným. I jemu se zdálo o mně, jak jsem se později dozvěděla. Dnes jsme spolu. A vím, že se mi o nikom jiným zdát nebude. ![]()
@MeloryNox píše:
Zdávalo se mi o velké lásce ze střední, když jsem chodila s někým jiným. I jemu se zdálo o mně, jak jsem se později dozvěděla. Dnes jsme spolu. A vím, že se mi o nikom jiným zdát nebude.
Jak to muzes vedet???
![]()
@Barca12345 píše:
Tak to nic, ted mam Pavla ja…
Predtim to byl Jirka…
Zdovolenim jsem jukla na Tvé fotecky…
Manzel hezky chlap!
Ale neboj
ten,,muj,, Pavel to urcite neni!!!
@BMRL píše:
Zdovolenim jsem jukla na Tvé fotecky…
Manzel hezky chlap!
Ale nebojten,,muj,, Pavel to urcite neni!!!
Kdyby byl v minulosti, tak bych to prekousla!!! ![]()
@Barca12345 píše:
Jak to muzes vedet???![]()
![]()
No dobře, záleží, v jakým kontextu
Ale jinak to prostě VÍM. Je to to nějvětší, co znám (teď není řeč o třetí noze
)