Zvláštní sen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
17.6.12 22:10
@MeloryNox píše:
No dobře, záleží, v jakým kontextu :) Ale jinak to prostě VÍM. Je to to nějvětší, co znám (teď není řeč o třetí noze :mrgreen:)

Ja bych tedy od chlapa taky neodesla, ale zdat se mi porad zda o nekom jinem… :mrgreen: Jednou i o kolegyni, to byl mazec… :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.6.12 22:10

Ahoj, snívalo sa mi s bývalým už dávno, ani neviem či sa chcel dať znova „dokopy“ alebo chcel len sex, no myslím, že to druhé :mrgreen: no ja som si vo sne uvedomila, že som so svojim terajším partnerom, a odmietla ho (aj keď som vo sne tak trochu chcela ten sex, ovládla som sa len tak tak, a viem že by sa mi to v reálnom živote nestalo), po prebudení som si to tak trochu vyčítala, že som nepodedala „NIE“ hneď, ale váhala… :zed:
To som ešte nebola tehotná. No a keď som bola asi v 20tt, snívalo sa mi znova ale s iným bývalým, v tom sne išlo o to, že ma terajší priateľ nechal a ja som prišla za bývalým (ani neviem prečo), a hojdala som sa na hojdačke pred jeho bytovkou :P ten sen som absolutne nepochopila, takže neviem čo som vám tým chcela povedať, asi som sa len potrebovala niekomu „zveriť“ pretože som to doteraz nikomu nepovedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
17.6.12 22:19
@Barca12345 píše:
Ja bych tedy od chlapa taky neodesla, ale zdat se mi porad zda o nekom jinem… :mrgreen: Jednou i o kolegyni, to byl mazec… :mrgreen: :oops:

Jo ták. Takže ty máš i bejvalku, jo? Ty se nezdáš Gárfíldko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 22:20
@MeloryNox píše:
Jo ták. Takže ty máš i bejvalku, jo? Ty se nezdáš Gárfíldko :mrgreen:

No prave ze neeeee, vidaly jsme se jen pracovne na poradach…:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.6.12 22:34

No jejdáááá a kolikrát :oops: ;) Spíše byly a někdy i nyní jsou ty sny s erotickým nádechem :mrgreen: a kolikrát si říkám jestli nejde o nějaké potlačované tužby, ale to neřeším…naštěstí to ani není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.6.12 23:09

Tak mně se často zdává o spolužákovi ze základky. Byla to taková dětská láska :oops: V pátek máme třídní sraz po 17-ti letech tak jsem na něj zvědavá. Celou dobu jsme se neviděli jen přes FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová