Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MeloryNox píše:
No dobře, záleží, v jakým kontextuAle jinak to prostě VÍM. Je to to nějvětší, co znám (teď není řeč o třetí noze
)
Ja bych tedy od chlapa taky neodesla, ale zdat se mi porad zda o nekom jinem…
Jednou i o kolegyni, to byl mazec…
![]()
Ahoj, snívalo sa mi s bývalým už dávno, ani neviem či sa chcel dať znova „dokopy“ alebo chcel len sex, no myslím, že to druhé
no ja som si vo sne uvedomila, že som so svojim terajším partnerom, a odmietla ho (aj keď som vo sne tak trochu chcela ten sex, ovládla som sa len tak tak, a viem že by sa mi to v reálnom živote nestalo), po prebudení som si to tak trochu vyčítala, že som nepodedala „NIE“ hneď, ale váhala… ![]()
To som ešte nebola tehotná. No a keď som bola asi v 20tt, snívalo sa mi znova ale s iným bývalým, v tom sne išlo o to, že ma terajší priateľ nechal a ja som prišla za bývalým (ani neviem prečo), a hojdala som sa na hojdačke pred jeho bytovkou
ten sen som absolutne nepochopila, takže neviem čo som vám tým chcela povedať, asi som sa len potrebovala niekomu „zveriť“ pretože som to doteraz nikomu nepovedala ![]()
@Barca12345 píše:
Ja bych tedy od chlapa taky neodesla, ale zdat se mi porad zda o nekom jinem…Jednou i o kolegyni, to byl mazec…
![]()
Jo ták. Takže ty máš i bejvalku, jo? Ty se nezdáš Gárfíldko ![]()
@MeloryNox píše:
Jo ták. Takže ty máš i bejvalku, jo? Ty se nezdáš Gárfíldko
No prave ze neeeee, vidaly jsme se jen pracovne na poradach…:-D ![]()
No jejdáááá a kolikrát
Spíše byly a někdy i nyní jsou ty sny s erotickým nádechem
a kolikrát si říkám jestli nejde o nějaké potlačované tužby, ale to neřeším…naštěstí to ani není možné.
Tak mně se často zdává o spolužákovi ze základky. Byla to taková dětská láska
V pátek máme třídní sraz po 17-ti letech tak jsem na něj zvědavá. Celou dobu jsme se neviděli jen přes FB.