Nenávidím víkendové večery

Anonymní
15.6.12 21:10

Nenávidím víkendové večery

Jsem snad jediná.? Nenávidím je kvůli tomu, že já jsem zavřená s dítětem doma a chlap se sebere a jde s kamarády se pobavit. Taky bych se ráda pobavila. Mám na to snad taky právo, když jsem pořád s dcerou? Mám z toho deprese, cítím se v takových chvílích v pasti. Jasně. jsem mladá maminka, své dítě miluji nade vše na světě, ale přece i já si můžu někdy vyrazit s kamarádkami a užít si fajn večer aniž bych měla za zády přítele a dcera byla na hlídání u tchyně. Mám z toho až depresivní stavy. Asi nejsem normální, co? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1147
15.6.12 21:12

A nemáš někoho, sestru, kamarádku, babičku, co by ti dceru pohlídala a ty jsi šla taky někam?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.6.12 21:13
@Anonymní píše:
Jsem snad jediná.? Nenávidím je kvůli tomu, že já jsem zavřená s dítětem doma a chlap se sebere a jde s kamarády se pobavit. Taky bych se ráda pobavila. Mám na to snad taky právo, když jsem pořád s dcerou? Mám z toho deprese, cítím se v takových chvílích v pasti. Jasně. jsem mladá maminka, své dítě miluji nade vše na světě, ale přece i já si můžu někdy vyrazit s kamarádkami a užít si fajn večer aniž bych měla za zády přítele a dcera byla na hlídání u tchyně. Mám z toho až depresivní stavy. Asi nejsem normální, co? :-(

A proč se s chlapem nestřídáte?? Proč chodí pořád jen on? Jaké si to uděláš, takové to máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.6.12 21:13
@Anonymní píše:
Jsem snad jediná.? Nenávidím je kvůli tomu, že já jsem zavřená s dítětem doma a chlap se sebere a jde s kamarády se pobavit. Taky bych se ráda pobavila. Mám na to snad taky právo, když jsem pořád s dcerou? Mám z toho deprese, cítím se v takových chvílích v pasti. Jasně. jsem mladá maminka, své dítě miluji nade vše na světě, ale přece i já si můžu někdy vyrazit s kamarádkami a užít si fajn večer aniž bych měla za zády přítele a dcera byla na hlídání u tchyně. Mám z toho až depresivní stavy. Asi nejsem normální, co? :-(

Máš stejné právo vyjít si večer ven jako partner, oznam mu (neptej se!), že příští víkend jdeš ven a fakt jdi, dítě nechej jemu a ne tchýni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
15.6.12 21:14

Cože? proč sestru, kamarádku? Tak snad pohlídá chlap, ne?! jednou já, jednou ty..pokud budeme chtít spolu, pohlídá babička 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.6.12 21:14

A co ti brání?
Zkrátka mu s dostatečným předstihem oznam, že jdeš s holkama, ať si na ten večer nic ndomlouvá a jdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:15
@suwari píše:
A nemáš někoho, sestru, kamarádku, babičku, co by ti dceru pohlídala a ty jsi šla taky někam?? :roll:

sestra se fláká určitě po venku, má svoji zábavu. kamarádky-nevím o žádné, která by byla ochotná, babička-jedna bydlí 20 km a druhá nebude mít čas už vůbec..

• Citovat
  • Upravit
3624

Myslím, že jsi úplně normální, u nás by přítel sám nešel, jedině, že bysme měli hlídání a šli oba, nebo by šel jeden týden on a druhý týden já, mně by to přišlo do přítele nespravedlivé :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552

Tak my se stridame, jednou jdu ja s holkama, jednou manzel s klukama… Posledni dobou obcas dame deti na hlidani a jdem jen spolu sami dva… Jinak to tak delame i v tydnu- 2× tydne chodim cvicit a klidne pak jeste s holkama to pivko dame… myslim, ze je to o domluve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.6.12 21:16

Proč seš doma? kurna to díte je Vaše takže by sem mu rekla príšty víkend jdu ja, a dítko bude na tobe, Nac hlídaní jedine kdyby ste chteli jet spolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:17
@rosslyn píše:
Cože? proč sestru, kamarádku? Tak snad pohlídá chlap, ne?! jednou já, jednou ty..pokud budeme chtít spolu, pohlídá babička 8o

tohle jsem chtěla už tolikrát udělat. ale tomu hadovi se vždycky podařilo se z toho vykroutit. :-/ když už někam jdu, tak jenom v jeho doprovodu. když chci sama, neobejde se to bez pofňukávání že chce se mnou..

• Citovat
  • Upravit
marra

Toz jedine se vystridat s chlapem, nebo si pozvat domu treba kamaradku a zaparit doma, nebo si nekoho na jeden vecer najmout a jit parit, moznosti je spousty, nebo dovezt babine ditko, a jit parit v tom samem bydlisti co ma babicka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4151

Tak at tatinek hlida, celkem jasny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:18

Pro upeřnění, bylo plno slibů, že to bude tak jak jsme to vídali u jiných, střídat se při hlídání. ale nepamatuju si že by to někdy vyšlo. pokud nepočítám víkendy kdy jsem chodila do práce..

• Citovat
  • Upravit
8566
15.6.12 21:20
@Anonymní píše:
Pro upeřnění, bylo plno slibů, že to bude tak jak jsme to vídali u jiných, střídat se při hlídání. ale nepamatuju si že by to někdy vyšlo. pokud nepočítám víkendy kdy jsem chodila do práce..

Jak nepamatuji se, že by to vyšlo? Řekneš mu příští víkend jdu tam a tam, necháš mu dítě a jdeš.. nějak nechápu, co by na tom nemělo vyjít.. :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová