Nenávidím víkendové večery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
15.6.12 22:15
@Anonymní píše:
no, tak vaření + úklid to je u nás taky zajímavé. i když je mladý, tak mně rozpaluje do běla i to, že očividně zastává staré přidělování úkolů. chlap vydělává a ženská se stará o dítě + naklizeno + denně navařeno. to se pak člověku pak až znechutí..

U nás má muž názory stejné… největší peklo že je od maminky naučený na omajdy… :| 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
17925
15.6.12 22:15

@MishaSAD No právě, to se samo nabízí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.6.12 22:16

Neni nic jednodussiho nez ob vikend soupnout deti chlapovi a sama vyrazit do viru velkomesta…kurna jaky je IY ve viru? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 22:16
@Anonymní píše:
no, tak vaření + úklid to je u nás taky zajímavé. i když je mladý, tak mně rozpaluje do běla i to, že očividně zastává staré přidělování úkolů. chlap vydělává a ženská se stará o dítě + naklizeno + denně navařeno. to se pak člověku pak až znechutí..

Nejsou nasi manzele pribuzni :) A k tomu teply obed i vecere kdyz je doma, vid :)
A 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 22:17
@careynka píše:
Neni nic jednodussiho nez ob vikend soupnout deti chlapovi a sama vyrazit do viru velkomesta…kurna jaky je IY ve viru? :-D

měkký. píšeš to správně. :-)

• Citovat
  • Upravit
1605

Čau holky, tak u nás sice komunikace je velmi dobrá ALE jakmile se naskytne příležitost někam jít, tak si ani nestihnu převlíknout triko a je v trapu. taky mě to nebaví sedět doma každej víkend na prdeli. Nebo nebaví…nevadí mi to, ale štve mě, že si myslí, že když on chodí do práce a vydělává peníze tak má nárok jít na pivo. A co jako??? já nic nedělám, sedim doma na zadku a čumim na bednu…chachacha a když už jdu tak samo že mám ocásek sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925

Holky, to jste s nima ze začátku vztahu o tomhle nemluvily, to jste to rovnou přijaly jako normální? Když jsou mladý, daj se ještě tvarovat, tohle bych pochopila (ale nepřekousla) u lidí, co se poznaj kolem 30, ale vy počítám jste mladší, ne? Obrábět k obrazu svému od začátku nebo prchnout včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.6.12 22:18
Jsme na tom asi stejně, můj manžel nikdy nekoupal, krmil asi 1×, uspával 1×- když jsem měla narozeniny, s malým byl sám venku až před týdnem a to má malý 19 měsíců. Ale já už jsem si zvykla, nevadí mi to, rezignovala jsem. Nic od něj v tomto nečekám a také on ode mne nic nemůže očekávat. Pokud se chlap nechytne hned od začátku a nestanoví se pravidla hned od narození, pak už to jde těžce, ale jde. Držím palce, ať to dopadne…
@Anonymní píše:
nene, byla to ohlášená akce, ale nestihla jsem se ani začít připravovat a byl dávno v trapu :( pak jsem byla před holkama za blbku, na manžela jsem čekala do rána…jj jaký si to udělám…někdy mi přijde, že by bylo lepší být samoživielkou. Jak to tady čtu, tak vás v tom chlap nenechá, když vám napíšu, že můj manžel malou ještě nikdy nekoupal, neuspával, nekrmil a byl s ní venku cca 2×…bude jí rok…no joooooooooooo… Anonym píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 22:19
@Anonymní píše:
Nejsou nasi manzele pribuzni :) A k tomu teply obed i vecere kdyz je doma, vid :)
píše: Více

na teplý večeře mu s**u. ty jsem ho naučila aby připravoval on. :-D

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
@Anonymní píše:

Když jsem ještě byla těhotná, tak manžel přišel s nápadem, že když teda budu doma s malou, tak bych mohla obstarat i barák a vaření… už se víckrát nezmínil. Jsem názoru, že RD je hooodně špatně placená osmihodinovka a v těch papírech z úřadu o úklizení a vaření nic není, jen o péči o dítě. Ostatní je stále na půl.

• Citovat
  • Upravit
17925

Careynka, záleží, jestli ti jde o ptáka, nebo o spirálovitej pohyb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
15.6.12 22:21

Misha, RD je osmihodinovka? :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.6.12 22:23
@Eliška píše:
Careynka, záleží, jestli ti jde o ptáka, nebo o spirálovitej pohyb :lol:

ty woe, ted jsem vubec nechapa souvislost :-D :-D :-D vzdycky mi jde o ptaka, tady ale asi o tu spiralu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
15.6.12 22:23
@Eliška píše:
Holky, to jste s nima ze začátku vztahu o tomhle nemluvily, to jste to rovnou přijaly jako normální? Když jsou mladý, daj se ještě tvarovat, tohle bych pochopila (ale nepřekousla) u lidí, co se poznaj kolem 30, ale vy počítám jste mladší, ne? Obrábět k obrazu svému od začátku nebo prchnout včas.

mě je 29.příteli 30.a hlídá jen když já jdu ve čtvrtek do školy. takže to mu nic jinýho nezbyde. ale jakmile jde o vvíkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.6.12 22:24
@tikule píše:
mě je 29.příteli 30.a hlídá jen když já jdu ve čtvrtek do školy. takže to mu nic jinýho nezbyde. ale jakmile jde o vvíkend…

ja svymu jasne rekla - nedomlouvala jsem se - ze dny, co jsem v praci, ma malyho na starost a hotovo a co se akci tyce, tak se domlouvame. Ani si nedovolil odporovat, protoze do prace jsem sla v pul roce malyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová