Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak já už radši mizím, nebo bych se dala ještě do dalšího rozebírání osobnosti od mojeho… práce atd.
díky holky za rady, pokec, odreagování. jste zlaté.
zakl.
Myslím, že pravidla lze měnit během hry
, takže i když to nemáte nastavené od narození dítěte, jde to změnit. Argument je jednoduchý, teď je dítě větší a ty už to s ním tímpádem bez problémů zvládneš a já můžu konečně vyrazit, mám co dohánět.
Rezignovat znamená žít podle současných pravidel hodně let…
@Anonymní píše:
No, tak já už radši mizím, nebo bych se dala ještě do dalšího rozebírání osobnosti od mojeho… práce atd.díky holky za rady, pokec, odreagování. jste zlaté.
zakl.
Dobrou noc
a hodně štěstí.
@Anonymní píše:
No, tak já už radši mizím, nebo bych se dala ještě do dalšího rozebírání osobnosti od mojeho… práce atd.díky holky za rady, pokec, odreagování. jste zlaté.
zakl.
@rezetovad píše:Ježiš to ne, mam 4 roky kluka a 7 měsicu holku a tu kojim malemu, když ze srandy mličko nabidnu tak s řevem uteče
@zikado kojis 4 lete dite? Mas muj obdiv!!!
Holky, bezte do toho tvrde a bez diskuzi.
Proste se vecer zvednete, rychle prevlecte a trada… prijdu snad okolo druhe.
My jsme nemeli problem vecer, to chlap i zustal s malou sam, ale delsi casove useky pres den.
Jeden den jsme prisla s tim, ze chci jit do prace, mam tu a tu nabidku a ze ji chci prijmout… no a jede se. Prvni dny jsem trnula hruzou, ale ted je to supeeeera celkove se jim mnohem vice utuzil vztah!
@Vlassta píše:
@Barca12345 A kolik měla malá, když jsi šla do práce?
No, vlastne asi tri mesice - ale to bylo na par hodinek tydne, postupne se to zvysovalo a okolo toho rocku to zacalo byt tak na 3/4 uvazku (pocitam na hodiny) a je to stejne… jenze ja delam vice veci (tri ruzne cinnosti), ale u vseho si vetsinou koriguju cas sama…
@Kallkapa píše:
A proč se s chlapem nestřídáte?? Proč chodí pořád jen on? Jaké si to uděláš, takové to máš…
Taky jsem pro, aby se s chlapem prostřídali ![]()
Mmch ten můj taky chodil a pak mi sám nabízel, at si vyrazím příště zase já s kámoškou ![]()
@Barca12345 píše:
No, vlastne asi tri mesice - ale to bylo na par hodinek tydne, postupne se to zvysovalo a okolo toho rocku to zacalo byt tak na 3/4 uvazku (pocitam na hodiny) a je to stejne… jenze ja delam vice veci (tri ruzne cinnosti), ale u vseho si vetsinou koriguju cas sama…
Zezacatku s nimi byla babicka, byl s malou sam treba hodinku nebo dve a tak… no a pak jsem prisla a rikam - budu brat sem tam muset byt pryc na cely den, popripade i vecer - urcite to zvladnete… a bylo… ![]()
Ale on je takovy „tvarny“… nerikam, ze vubec neprotestuje, ale ja se nedam ![]()
@Anonymní píše:
Jsem snad jediná.? Nenávidím je kvůli tomu, že já jsem zavřená s dítětem doma a chlap se sebere a jde s kamarády se pobavit. Taky bych se ráda pobavila. Mám na to snad taky právo, když jsem pořád s dcerou? Mám z toho deprese, cítím se v takových chvílích v pasti. Jasně. jsem mladá maminka, své dítě miluji nade vše na světě, ale přece i já si můžu někdy vyrazit s kamarádkami a užít si fajn večer aniž bych měla za zády přítele a dcera byla na hlídání u tchyně. Mám z toho až depresivní stavy. Asi nejsem normální, co?
Miluju víkendové večery když jde chlap na pivo a doma je pohoda klídek ![]()
@Anonymní píše:
bud jak na svini dítě onemocní, což on přece nemocné dítě hlídat nebude, nebo mně znechutí tak, že radši nikam nejdu, leda tak po hádce do postele… hlavně že on si ten život s dítětem hrozně užívá. :-/
Tak proč si to necháš znechutit?
Stěžuješ si na něco za co si částečně můžeš sama. ![]()
U nás jo
Já se starám, když se manžel v práci (někdy osm, někdy 12 hodin) a když je doma, tak jsme s malou oba nebo se střídáme ať si uděláme i něco svého. V uspávání se střídáme, v koupání taky. Jasně, se se jen celý den nekoukám na malou a doma poklidím a navařím, ale nemusím… to je na tom nejlepší.
Manžel je často s malou sám a ví, že s tou naší čerticí se toho moc zvládnout navíc nedá.