Nenávidím víkendové večery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
16.6.12 00:16
@Anonymní píše:
mluvit se s ním pořádně nedá. to je ta chyba. jsme oba asi úplně jiní, nebo já nevím, ale on všechno obkecá. když začne žvanit svoje argumenty, já ho nepřehádám. nemám šanci. nejsem tak výřečná asi. plno argumentů mně napadne, až když už je dávno po všem…

No typický benjamínek. Nejsi náhodou moje švagrová? :mrgreen: No teda brácha nemá děti, ale sral mě s těmi pindy celý moje dětství :roll: Jak měl on mýt nádobí nebo uklízet, tak milion pindů, že to radši máma udělala za něj :pocitac:, ale já ho vždycky pak zbušila jako nejstarší sestra :oops: a zas chvíli makal. Tak jen chci říct, že ho prostě nepřehádáš, na to se vykašli. Sice tady raděj komunikaci komunikaci, ale tady se musí říct „Bez diskuse! Tohle na mě nezkoušej.“ a prostě jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
16.6.12 00:59

Ahoj.
Tak dneska jsem šla se ségrou a mamkou do divadla podívat se na mladší ségru - škola měla představení. Manžel nechtěl jít, tak na něj zbylo starání. Divadlo začínalo v 18h. Při odchodu jsem jenom řekla, ať dá malému večeři, okoupe ho a uloží. V 20h jsem přišla a dítě spalo :pankac: :pankac: Pak jsme grilovali. Ale klidně bych mohla jít do rána ven a vím, že o dítě je postaráno.
A zrovna jsem si uvědomila, jak hodného manžela teda mám. Většinou totiž chodím ven já a manžel je po týdnu v práci radši o víkendu doma.
Mě je 29, manželovi 36 a prckovi 17m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.6.12 01:28

Předat dítě ve dveřích, když přijde z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.6.12 07:14
@Anonymní píše:
Jsem snad jediná.? Nenávidím je kvůli tomu, že já jsem zavřená s dítětem doma a chlap se sebere a jde s kamarády se pobavit. Taky bych se ráda pobavila. Mám na to snad taky právo, když jsem pořád s dcerou? Mám z toho deprese, cítím se v takových chvílích v pasti. Jasně. jsem mladá maminka, své dítě miluji nade vše na světě, ale přece i já si můžu někdy vyrazit s kamarádkami a užít si fajn večer aniž bych měla za zády přítele a dcera byla na hlídání u tchyně. Mám z toho až depresivní stavy. Asi nejsem normální, co? :-(

A proč se nestřídáte? My to tak dělali, když byli děti malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.6.12 07:20

Já vždycky, když čtu podobné diskuse, děkuji všem svatým, že mám normálního chlapa, co bez řečí nakoupí, úklid v domácnosti děláme spolu, teď když jsem na rizikovym, tak nemá problém žehlit a ještě mě od toho dohání atd. A to není žádná bačkora, je to chlap s postavením, chlap, co vydělá, co je společenský a oblíbený ve společnosti. jen to má prostě v hlavě srovnané.

Zakladatelko, holky radí dupnout si, ale je mi jasné, že to není tak snadné. Jak je něco ve stálých kolejích, strašně špatně se z nich dostává ven. Vidím to i u sebe v rodině.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sněhuláček x
16.6.12 07:29

Já vždycky, když čtu podobné diskuse, tak se mi chce zvracet z těch vztahů co popisujete a děkuji všem svatým, že jsme oba dva normální. To co prožíváte vy nejsou vztahy, ale jen boj o to, kdo dřív vypadne z domu, kdo udělá doma míň, případně komu šoupnout prcka aby se postaral. Proč nezůstanete radši single nebo aspoň bez dětí?

• Citovat
  • Upravit
4151
16.6.12 11:41
@sněhuláček x píše:
Já vždycky, když čtu podobné diskuse, tak se mi chce zvracet z těch vztahů co popisujete a děkuji všem svatým, že jsme oba dva normální. To co prožíváte vy nejsou vztahy, ale jen boj o to, kdo dřív vypadne z domu, kdo udělá doma míň, případně komu šoupnout prcka aby se postaral. Proč nezůstanete radši single nebo aspoň bez dětí?
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
16.6.12 11:55

No ja osobne si myslim že mnoho mužov sa uplne zmeni po narodeni prcka.. niekto k lepšiemu niekto bohužial opačne… a to už je ťažke potom… ja som teda mala nic moc chlapa zo začiatku asi 2-3 mesiace ale teraz ma mala 7 mesiacov a už je to hodny tatinek.. taky ma občas posiela ven s kamoškou ale ja zatim takuto ponuku využijem na „dospanie“ :) maka kratky- dlhy tyden a keď ma volno tak koupe a krmi vždy keď mu oznamim že krmi :D prebalovani to same.. je kuchar takze vari hlavne on a uklid tak umyje nadobi vysaje vytrie podlahu… jen nepere a nezehli :) ale keby som ho poprosila tak to udela… a venku se hadame kto bude kočarkovat :) takže na toto se nemužu stežovat.. radu pre zakladatelku… asi lečba šokem aj keď si viem predstaviť že aj to nejak pokazi… a v krajnom pripade sa ze začatku vyhražať rozvodom/rozchodom a keby to nezabralo tak se fakt rozist… bolo by to ťažke asi z finančnej stranky ale babičky by snad pomohly.. držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.6.12 17:07

Ahoj,
no v první řadě bych řekla, že si za to můžeš dost sama. Pokud se necháš pokaždé zvyklat psíma očima a blbýma kecama, tak budeš na tom zadku sama doma sedět do konce života.
V první řadě bych dala chlapovi ochutnat vlastní medicínu. Když se bude balit v sobotu ven, tak ho chytit ve dveřích azačít fňukat a říkat mu to stejné, co když bude něco s malou, chtěla jsi strávit večer jako rodina a blablabla. Pokud se nenechá zvykla, a on se nenechá, tak mu na rozloučenou řekni, že příští týden jdeš ty. Když to další víkend nevyjde a on tě udolá, tak budeš muset zvolit terapii šokem, nic neříkat, vykoupat dítě, rychle se sbalit a utéct se slovy, že máš něco domluvené a úplně jsi na to zapomněla, věci má nachystané a vrátíš se brzo :mrgreen:
V každém případě mi to přijde divné. Jako se baví chlap, tak má právo si vyrazit i žena a partneři by to měli navzájem respektovat a tomu druhému nebránit, pokud je to v únosných mezích a po vzájemné domluvě. My třeba hlídání nevedeme, takže společné akce jsou nemyslitelné. Jsme ale domluvení, že on chodí s chlapama 1× týdně a já mám pro sebe víkendy. Když si něco domluvím, zavčas dám dopředu vědět, aby s tím počítal a je to vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.6.12 17:33

Jasná dohoda - tvý jsou pátky, moje jsou soboty..takže si na ně nic nedávej…výměna možná po dohodě..tečka konec..i kdyby ses měla jen procházet chvíli okolo bloku.. ;)
A psí oči, vydírání že chce být večer jako rodina? Jistě…v Tvůj pátek budem.. já ráda :P
Holka proč sebou necháš tak vláčet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.6.12 17:44

Mě třeba nevadí večery, to jsem ráda doma, s kamarádkama si zajdem na pivko, na kávu i během dne. Takže u nás se třeba zavedlo jako dnes, že si taťka vzal dceru na výlet - vyrazili v 10 hodin a ještě nejsou doma. Já nikam dnes nešla, nic nedělala, prostě si jen užívám klídku a pohody. Je krásně, mohla jsem je taky, ale nechtěla jsem, už abych si odpočinula a dcera si zároveň zvykala, že den se tráví i s někým jiným. Myslím si, že je to i pro dítě celkem důležitý, bude mít tři roky.
Ale musíš si to tak zavést a do budoucna vřele doporučuju!!!
Nenechej s sebou vláčet, dítě má i tatínka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
16.6.12 23:58
@Vlassta píše:
Jsme na tom asi stejně, můj manžel nikdy nekoupal, krmil asi 1×, uspával 1×- když jsem měla narozeniny, s malým byl sám venku až před týdnem a to má malý 19 měsíců. Ale já už jsem si zvykla, nevadí mi to, rezignovala jsem. Nic od něj v tomto nečekám a také on ode mne nic nemůže očekávat. Pokud se chlap nechytne hned od začátku a nestanoví se pravidla hned od narození, pak už to jde těžce, ale jde. Držím palce, ať to dopadne…

8o
to je teda gól. Muž VAŠE SPOLEČNÉ dítě uspí, když máš narozeniny. Jako by to byl dárek. To je smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.6.12 00:13
No jo, to jsem měla tenkrát doma rodinnou oslavu a asi mu to bylo blbé abych hosty nechala čekat až malý usne :roll:
@MeloryNox píše:
8o
to je teda gól. Muž VAŠE SPOLEČNÉ dítě uspí, když máš narozeniny. Jako by to byl dárek. To je smutný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová