Nenávidím víkendové večery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
15.6.12 21:58

Ahoj, tak to máme podobně, ten muj taky nechce hlídat. Už jsem doma zavřená 4 roky a nějakou dobu se to určitě nezmění. :zed: Pořad kojím, ale až odstavím tak se budeme pěkně střidat, už jsem ho na to připravila, moc mu to nevoní, ale ma smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
15.6.12 21:59

„mluvit se s ním pořádně nedá. to je ta chyba. jsme oba asi úplně jiní, nebo já nevím, ale on všechno obkecá. když začne žvanit svoje argumenty, já ho nepřehádám. nemám šanci. nejsem tak výřečná asi. plno argumentů mně napadne, až když už je dávno po všem…“

Vždycky to skončí argumentama a „hádkou“? A proč vůbec argumentovat? Když může on tak můžeš i ty! Tipuji, že v klidu to probrat jsi už zkoušela, že? A co zkusit „léčbu šokem“? Naplánovat si něco, neříct to dopředu a když uvidíš, že se nikam nechystá říct „Jdu na dvě hodiny ven, užijte si to tady, mlíko je nachytané a nezapomeň ji/jeho přebalit!“. Neotáčet se a jít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 22:02
@MishaSAD píše:
„mluvit se s ním pořádně nedá. to je ta chyba. jsme oba asi úplně jiní, nebo já nevím, ale on všechno obkecá. když začne žvanit svoje argumenty, já ho nepřehádám. nemám šanci. nejsem tak výřečná asi. plno argumentů mně napadne, až když už je dávno po všem…“Vždycky to skončí argumentama a „hádkou“? Tipuji, že v klidu to probrat jsi už zkoušela, že? A co zkusit „léčbu šokem“? Naplánovat si něco, neříct to dopředu a když uvidíš, že se nikam nechystá říct „Jdu na dvě hodiny ven, užijte si to tady, mlíko je nachytané a nezapomeň ji/jeho přebalit!“. Neotáčet se a jít.

no, léčba šokem, to mě ještě ani nenapadlo… díky za tip. jak bude nejhůř, tuhle variantu vyzkouším. v klidu to vždycky začalo. ale on mně tolik vytáčí svými argumenty že během pěti minut se slyším jak už na něho ječím jako siréna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 22:05
@Anonymní píše:
jak o něm můžu tvrdit že se stará, když s ní leda tak poblbne před spaním a čau. vše ostatní obstarávám já. A když ho požádám aby ji okoupal, nakrmil nebo přebalil neobejde se to bez řečiček. A ještě ho musím popohánět at to udělá hned.. :-/ sám od sebe neudělá nic ohledně malé.

U nas to same, vim, ze jsem si to castecne udelala sama, nejvic me dohani k silenstvi kdyz mi rekne : ona u mne stejne bude brecet.
Mne ani nejde o to, abych chodila parit treba kazdy vecer, ale o ten pocit, ze bych mohla…
Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
15.6.12 22:06

A jaké argumenty používá?
a jak malé máte mimi?

Jinak ta léčba šokem je ozkoušená… kamarádka to měla podobně, ten její né že by nechtěl, ale bál se být s miminkem sám doma. Tak to vzala radikálně, zjistil, že se mu to docela líbilo a napříště bylo po problému.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 22:06
@Anonymní píše:
U nas to same, vim, ze jsem si to castecne udelala sama, nejvic me dohani k silenstvi kdyz mi rekne : ona u mne stejne bude brecet.
Mne ani nejde o to, abych chodila parit treba kazdy vecer, ale o ten pocit, ze bych mohla…Anonym píše: Více

přesně… tohle to je..
zakl.

• Citovat
  • Upravit
15319
15.6.12 22:07

Léčba šokem je fajn nápad :pankac: :mrgreen:, když to jinak nejde, tak aspoň takhle, aby si chlap začal zvykat, že je i otcem.
Mmch když jde někam můj chlap, tak hlídám já. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 22:08
@MishaSAD píše:
A jaké argumenty používá?
a jak malé máte mimi?Jinak ta léčba šokem je ozkoušená… kamarádka to měla podobně, ten její né že by nechtěl, ale bál se být s miminkem sám doma. Tak to vzala radikálně, zjistil, že se mu to docela líbilo a napříště bylo po problému.

no, my už nemáme miminko, ale 15ti měsíční dráče.. a ty argumenty? že si myslel že večer strávíme spolu jako rodina, že se bojí, aby malá se v noci nevzbudila a nezačla brečet z nezjištitelných důvodů a bla bla bla…

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
15.6.12 22:09

Fakt stačí vědět, že můžeš jít kdykoli… člověku se pak tak nějak líp dýchá nebo co.
Já to tak mám s vařením (nenávidím) a když vím, že když se mi nebude chtít, tak nemusím, že uvaří manžel… ráda něco ukohním a ještě z toho mám radost.

• Citovat
  • Upravit
24320
15.6.12 22:09

Jaky si to udelate takovy to mate. Bohuzel je to tak.
Jinak lecba sokem sice to zni hrozne ale nic jineho nepomaha a i kdyby jsi mela 4 hodky sedet na schodech tak bych do toho sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 22:11

@zikado kojis 4 lete dite? Mas muj obdiv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
15.6.12 22:11
@Anonymní píše:
no, my už nemáme miminko, ale 15ti měsíční dráče.. a ty argumenty? že si myslel že večer strávíme spolu jako rodina, že se bojí, aby malá se v noci nevzbudila a nezačla brečet z nezjištitelných důvodů a bla bla bla…

a co když se miminko v noci vzbudí a bude brečet z nezjistitelných důvodů a ty budeš doma sama… bože můj!!! to ho nenapadlo? nebo si myslí, že máš v šatníku schované zázračné uspávadlo?

• Citovat
  • Upravit
17910
15.6.12 22:12

Já taky nerada hlídám :mrgreen: Po 11 letech na mateřský. Protože chlap je doma kvůli práci málo, zlanařím dědu a dřív jsem mívala (už od mimin 5 měs.) au pairku, abych vyrazila aspoň někdy sama.

Argumenty, že chce strávit večer s rodinou, zvládneš určitě levou zadní. Odpovídej v klidu, ať vidí, že jsi nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 22:13
@MishaSAD píše:
Fakt stačí vědět, že můžeš jít kdykoli… člověku se pak tak nějak líp dýchá nebo co.
Já to tak mám s vařením (nenávidím) a když vím, že když se mi nebude chtít, tak nemusím, že uvaří manžel… ráda něco ukohním a ještě z toho mám radost.

no, tak vaření + úklid to je u nás taky zajímavé. i když je mladý, tak mně rozpaluje do běla i to, že očividně zastává staré přidělování úkolů. chlap vydělává a ženská se stará o dítě + naklizeno + denně navařeno. to se pak člověku pak až znechutí..

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
15.6.12 22:14
@Eliška píše:
Argumenty, že chce strávit večer s rodinou, zvládneš určitě levou zadní. Odpovídej v klidu, ať vidí, že jsi nad věcí.

A že nechce trávit večer s rodinou, když má chuť on jít sám ven?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová