Nenávidím víkendové večery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
15.6.12 21:20

A on Te nikam nechce pustit, nebo jco? :think: Tak jestli sel ted nekam ven, jdi zitra, muj manzel (kterej je teda vecne nekde v tahu) sel zrovna pred chvili na fotbal, zejtra jdu ja s kamoskou ;)
Ale presny pomer teda nevedeme, chodi nepomerne vic ven, nez ja, ale ja nemam ani tolik prilezitosti a ani chut, radsi si zalezu s knizkou (jsem uz starsi matka, uz jsem se vyjuchala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.6.12 21:21
@Kallkapa píše:
Jak nepamatuji se, že by to vyšlo? Řekneš mu příští víkend jdu tam a tam, necháš mu dítě a jdeš.. nějak nechápu, co by na tom nemělo vyjít.. :think: :?:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: presne..Když si nerekneš tak nečekej že se dočkáš :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.6.12 21:21
@Anonymní píše:
tohle jsem chtěla už tolikrát udělat. ale tomu hadovi se vždycky podařilo se z toho vykroutit. :-/ když už někam jdu, tak jenom v jeho doprovodu. když chci sama, neobejde se to bez pofňukávání že chce se mnou..

Tak ať klidně fňuká, ale ať u toho i hlídá. To musíš být nekompromisní. jak to může nevyjít, chodí snad o víkendech po večerech do práce? 8o Protože pokud ne, tak on byl naposledy, ty sis řekla, včas to oznámila, tak přes to nejede vlak. Zabouchni za sebou dveře a nechej ho doma s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:22

Nejsi v tom sama. Muj manzel nezustane s prdolou ani nahodou sam doma, jde si kam chce a kdy chce a ja jsme zavrena kazdy vecer doma. Mamka bydli daleko a tchyne sice za rohem, ale jeste nikdy nehlidala - a asi nikdy hlidat nebude. Kamaratka mela oslavu kulatin a ten muj musel zrovna ten vecer nekam parit. Za celou dobu co jsem byla tehotna a co mam malou jsem bez ni nebyla nikde. Nekdy je to na palici. Nemam z toho deprese, akorat se vzdy hrozne s manzelem pohadam kvuli tomu.

• Citovat
  • Upravit
4181
15.6.12 21:22
@Anonymní píše:
tohle jsem chtěla už tolikrát udělat. ale tomu hadovi se vždycky podařilo se z toho vykroutit. :-/ když už někam jdu, tak jenom v jeho doprovodu. když chci sama, neobejde se to bez pofňukávání že chce se mnou..

Prosim Te kolik mu je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:23
@Kallkapa píše:
Jak nepamatuji se, že by to vyšlo? Řekneš mu příští víkend jdu tam a tam, necháš mu dítě a jdeš.. nějak nechápu, co by na tom nemělo vyjít.. :think: :?:

bud jak na svini dítě onemocní, což on přece nemocné dítě hlídat nebude, nebo mně znechutí tak, že radši nikam nejdu, leda tak po hádce do postele… hlavně že on si ten život s dítětem hrozně užívá. :-/

• Citovat
  • Upravit
8698

Holky ale jake si to doma udeláte takove to máte :! :! Proč si sakra nedupnout?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@Anonymní píše:
Nejsi v tom sama. Muj manzel nezustane s prdolou ani nahodou sam doma, jde si kam chce a kdy chce a ja jsme zavrena kazdy vecer doma. Mamka bydli daleko a tchyne sice za rohem, ale jeste nikdy nehlidala - a asi nikdy hlidat nebude. Kamaratka mela oslavu kulatin a ten muj musel zrovna ten vecer nekam parit. Za celou dobu co jsem byla tehotna a co mam malou jsem bez ni nebyla nikde. Nekdy je to na palici. Nemam z toho deprese, akorat se vzdy hrozne s manzelem pohadam kvuli tomu.

A to jako i když se začneš oblíkat a vypravovat, že jdeš, tak on tě předběhne? Nějak si to neumím představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.6.12 21:24
@Anonymní píše:
bud jak na svini dítě onemocní, což on přece nemocné dítě hlídat nebude, nebo mně znechutí tak, že radši nikam nejdu, leda tak po hádce do postele… hlavně že on si ten život s dítětem hrozně užívá. :-/

Hm, tak to ale není problém v tom, že se nedostaneš ven, ale v tom, že máte problém v komunikaci a máš chlapa sobce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@Anonymní píše:
bud jak na svini dítě onemocní, což on přece nemocné dítě hlídat nebude, nebo mně znechutí tak, že radši nikam nejdu, leda tak po hádce do postele… hlavně že on si ten život s dítětem hrozně užívá. :-/

No tak to je ta chyba, klidně odejdi znechucená, ale jdi, jinak to tak budeš mít pořád. Copak se ti to tak líbí užírat se pak doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Nelisa píše:
A to jako i když se začneš oblíkat a vypravovat, že jdeš, tak on tě předběhne? Nějak si to neumím představit. :nevim:

to psala jiná anonymní, ne já zakl.

• Citovat
  • Upravit
4181
15.6.12 21:25
@Anonymní píše:
Nejsi v tom sama. Muj manzel nezustane s prdolou ani nahodou sam doma, jde si kam chce a kdy chce a ja jsme zavrena kazdy vecer doma. Mamka bydli daleko a tchyne sice za rohem, ale jeste nikdy nehlidala - a asi nikdy hlidat nebude. Kamaratka mela oslavu kulatin a ten muj musel zrovna ten vecer nekam parit. Za celou dobu co jsem byla tehotna a co mam malou jsem bez ni nebyla nikde. Nekdy je to na palici. Nemam z toho deprese, akorat se vzdy hrozne s manzelem pohadam kvuli tomu.

No to je hruza 8o. A to ja obcas v duchu nadavam, ze manzel je vecne v trapu - ale v zivote by ani on mne nic nezakazoval, a uz vubec mu nedela problemy hlidat teda. Byla jsem treba pryc i na vikend.
To musi byt na palici, co pisete zensky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.6.12 21:26
@Anonymní píše:
to psala jiná anonymní, ne já zakl.

aha, ale evidentně jste na tom podobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 21:27
@nakukovatelka píše:
No to je hruza 8o. A to ja obcas v duchu nadavam, ze manzel je vecne v trapu - ale v zivote by ani on mne nic nezakazoval, a uz vubec mu nedela problemy hlidat teda. Byla jsem treba pryc i na vikend.
To musi byt na palici, co pisete zensky :zed:

no, na palici to teda je… víkend bez dcery-to ani neznám. jsem ráda když se utrhnu na dva dny v týdnu do práce aby mi nehráblo. ale jen tohle mi očividně nestačí.

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 21:30
@Nelisa píše:
A to jako i když se začneš oblíkat a vypravovat, že jdeš, tak on tě předběhne? Nějak si to neumím představit. :nevim:

nene, byla to ohlášená akce, ale nestihla jsem se ani začít připravovat a byl dávno v trapu :( pak jsem byla před holkama za blbku, na manžela jsem čekala do rána…jj jaký si to udělám…někdy mi přijde, že by bylo lepší být samoživielkou. Jak to tady čtu, tak vás v tom chlap nenechá, když vám napíšu, že můj manžel malou ještě nikdy nekoupal, neuspával, nekrmil a byl s ní venku cca 2×…bude jí rok…no joooooooooooo… Anonym 2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová