Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat,mám 2letého chlapečka ktarý mě zhruba po třech měsících bezprostředně večer po vypití mlíčka zvrací(používáme ntrilon) a má nafouklé bolavé bříško.Doktor nasadí dietu a tvrdí mi že je to v pořádku!nemáte prosím s tímto nějaké zkušenosti byla bych moc rádá.
Všem maminkám moc děkuji!
tak zkus jiny mliko … ve dvou letech by uz mohl pit i normalni ne?
Taky bych to tak viděla, my máme dva roky a pijeme čerstvé a střídám to občas s kozím.
Každopádně Vám evidentně nutrilon nesedl, tak aspoň zkusit změnit značku.
Ať je brzy dobře.
Ahoj moc děkuji zkusíme jiný mlíčko:Z normálního mlíčka mám strach v 10měsících malej prodělal campylobaktera takže s normálním mlíkem moc nepospíchám díky probiotickým kapičkám to neměl tak strašný:-(
Ahoj,
já mám 5ti měsíční holčičku, která mi také po každém vypití Nutrilonu blinká a bolelo jí bříško, a doktorka mi poradila abych koukpila Lactobacílky a jednu tobolku vždy vysypala do mléka, a opravdu se nám potíže s bříškem zlepšily.S kravským mlékem bych také moc nepospíchala, můj 5tiletý syn s ním měl problémy a nakonec mu zjistily alergii na kravské mléko, časem to tedy zmizelo tak jsme pomalu začaly kravské mléko dávat ale bylo to až kolem třetího roku. Do té doby jsem mu dávala sójové mléko Zajíc a byla jsem s ním moc spokojená a Davídek také. To sójové jsem mu začala dávat ještě než mu byly dva roky, tak to zkus a uvidíš ![]()
Ahoj, my krmýme UM od třech měsíců. Když jsem šla z porodnice, tak jsem automaticky počítala, že budu kupovat nutrilon. Sestra mi ale poradila Bebu. Děti prý docela často na nutrilon špatně reagují, právě většinou zvracením. Naší malý bude rok a s Bebou jsme neměli nikdy žádný problém a používá jí i většina mých kamarádek.
Ahoj,
nám teda nesedla Beba a jsme na Nutrilonu, a to zvracení by opravdu mohla být reakce na mlíčko. Zkus jinou značku a snad to zabere. Třeba to Hami nebo Sunar… ![]()
A co zkusit přechodně dávat probiotika?
Nám nutrilon nesedl vůbec a kámoškám po něm děti taky zvracej,jiný mlíčko určitě ![]()
Nám nutrilon začal vadit až po měsíci,tak dávám Nutrilon AR s probiotika a je klid. ![]()