Zvracení u batolat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
20.3.10 08:14

zvracení u batolat

Ahoj maminky. Prosím poraďte, poprvé mi roční syn zvrací. Nemá teplotu a je akční, ale v noci 5 x zvracel. Poraďte co mu dnes dávat k jídlu? Čajík už ráno nezvracel…Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
20.3.10 08:36

Ahojky Grafo,tak zrovna řeším to samé,syn včera zvracel,průjem no hrůza.Ale už jsem to zažila,tak něco poradím :-) Hlavně dodržovat pitný režim,at se neodvodní,jestli ti syn dneska už nezvracel vypitý čajík,tak to máš o starost míň,já musím dávat jen maličko po lžičkách,jinak to je hned venku.K papání dávám suchary,lupinky,piškoty,oběd mrkev třeba z kuřecím(jen vařené)a rýží.Prostě lehka dietka.Ale včera jsem nedala ani to,protože všechno vyzvracel,tak byl o suchém rohlíku :nevim: A je super,že nemá teplotku nebo průjem,protože pak může byt dehydratovaný coby dup a to je pak velký problém.Takže hlavně hodně pít.Přeji at jste brzo fit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.3.10 08:58

Ahoj, děkuji za radu. jsem docela vyčerpaná, od pondělí Péťu trápí rostoucí stoličky a dnes zvracení …Uvařím mu něco lehkého k obědu a uvidím. Ráno chtěl jen pít, ale jídlo odmítal. V noci mléko okamžitě poslat do peřin :) Je to poprvé co to prožíváme. Dvouletá dcera ještě nezvracela ani jednou. Nemám zkušenosti s tímto. Hlavně aby to nebyla nějaká viróza. Tak se držte a ať potíže přejdou brzy i u Vás! Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.9.11 12:31

Kdy do nemocnice

V pátek večer jsem z čista jasna dostala záchvaty zvracení a průjmu, sotva jsem se plazila, po několika hodinách mě přítel odvezl do nemoc., kde mi dali dvě injekce a tabletu, bylo mi fakt strašně a za mých 34 let jsem to nezažila. Včera odpoledne to dostal 9-tiletý syn a až do půlnoci, to bylo pořád dokola, opravdu to bylo strašně silné, taky to nikdy tak neměl. Přítel je pracovně na týden pryč a já se děsím, aby to nedostala taky dcerka, je jí necelých 16 měsíců, velmi pomalu přibírá, přestože pěkně papá, před dvěma týdny měla 8,25kg a já se děsím toho, kdyby to dostala taky :cry: nemá z čeho ubrat váhu, kdy se jede do nemocnice?

• Citovat
  • Upravit
50
27.9.11 19:45

zvracení

Ahoj, jak Vám je? Když dcerce bylo tak 1, 5 roku, zvracela za noc tak 10× a my jeli na pohotovost, ale zvládli jsme to doma, záleží na dehydrataci, prodávají tzv. Kulíšek, to se dává po lžičkách a slabý černý čaj, držím palce ať to nechytne, zkus nasadit probiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.9.11 20:26
kmondice píše:
Ahoj, jak Vám je? Když dcerce bylo tak 1, 5 roku, zvracela za noc tak 10× a my jeli na pohotovost, ale zvládli jsme to doma, záleží na dehydrataci, prodávají tzv. Kulíšek, to se dává po lžičkách a slabý černý čaj, držím palce ať to nechytne, zkus nasadit probiotika…

Jj, Kulíšek znám, ale nemám doma, jinak zatím je zdravá, klep, klep, tak snad se udrží, já ještě kojím, tak třeba má ode mě ještě trochu protilátek..budu doufat, že to bude ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50
27.9.11 20:56

zvracení

aha, tak to je super, kojením dostane protilátky, držím palce, ať je zdravá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.9.11 21:43

Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
470
2.5.13 11:43

Ahoj maminky, diskusí na téma zvracení je tu dost, tak se přidávám sem :)
Dcera (23měs) mi od rána zvrací. První šlo jídlo, pak žluč. Stačilo když se napila jen vody a šlo to ven. Teďka už usla a zatím vše vpořádku. U dr. jsme byly, jen jsem se chtěla zeptat, jestli může dvouleté dítě černý čaj? V LÉKÁRNĚ MI poradili meduňku a dětský na zažívání.
 dĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprih
2.5.13 12:50

Může, trochu slabší bych dala a oslazeny glukopurem, do ledničky a po lžičkách, nám pomáha i chlazená neperlivá minerálka po lžičkách

• Citovat
  • Upravit
607
2.5.13 13:41

Na radu lékaře - a fakt to pomáhá-vychlazenou pravou Coca colu po lžičkách-ne dát pít do hrníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.5.13 14:28

To asi ano-to je jasný, že v nemocnici nedoporučí něco tak škodlivého jako je cola-už jen z hlediska možné žaloby. Ale jako babská rada je to k nezaplacení. Opravdu to pomáhá. Mimo těch škodlivin a nevhodných látek pro děti obsahuje cola cosi, co uklidnuje žaludek. Z vlastní zkušenosti fakt pomáhá. Samozřejmě že jen pár lžiček a zbytek dochrupne tatínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí