Zvracení v 2. trimestru

604
4.11.11 19:02

Zvracení v 2 trimestru

Ahoj holky. Jsem v 15tt a poslední týden mě trápí zvracení. :( po každém jídle mě natáhne a jde to ven.. ale pak za chvilku zase něco sním a už je to vpohodě.. :(
Nevím čím to je v 1 trimestru jsem žádne nevolnosti neměla.
Mám strach jestli to zvracení nějak nemůže ublížit malému? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
4.11.11 19:36

Nejspíš máš nějakou virozu. Zavolala bych Dr, nebo se zeptala v lékárně, co si můžeš jako těhotná vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.11.11 19:40

to mě nenapadlo. Protože jinak mi nic není.. žádná horečka, křeče nic.. jen prostě jak sním něco tak mě občas natáhne a jde to ven.. a někdy ne.
Omlouvám se, že se tak vyjadřuju.. ale chtěla jsem napsat tak jak to je.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.11.11 19:41

Jéj, já blinkala ještě ve 23 týdnu a nic to nebylo, prostě co malému nesedlo, tak šlo ven … dr říkal, že je to běžný, u někoho se to projeví později a trvá to do konce, někdo si to odblinká první tři měsíce, jiný zase vůbec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.11.11 19:46

kdyby zvraceni ublizovalo detem, tak zadny nemam. zvracela jem od 5tt do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.11.11 19:47
anlii píše:
Jéj, já blinkala ještě ve 23 týdnu a nic to nebylo, prostě co malému nesedlo, tak šlo ven … dr říkal, že je to běžný, u někoho se to projeví později a trvá to do konce, někdo si to odblinká první tři měsíce, jiný zase vůbec …

Ahojky Anlii ani nevíš jak jsi mě potěšila.. Měla jsem strach, že když je to ted jestli to mimiška neohrožuje!!
Super děkuji Ti moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.11.11 19:53
jizvíková píše:
kdyby zvraceni ublizovalo detem, tak zadny nemam. zvracela jem od 5tt do konce

Díky za uklidnění..
Omlouvám se, myslela jsem, že zvracení je běžné v 1 trimestru. Nevěděla jsem, že některé zvací i pak. Děkuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.11.11 19:56

Nemáš vůbec zač :-), jsem ráda, že jsem Tě uklidnila. Dokonce se mi v těhotenství i stalo, že jsem měla chuť na jednu věc … a cokoli jiného jsem snědla, tak šlo okamžitě ven, dokud sem nesnědla to, nač byla ta chuť :-))).
Držím pěsti, ať se blinkání ustálí a máš klid. Ono koukat do záchodové mísy není nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.11.11 20:23

Ahoj,já jsem 23tt a občas ráno si kleknu k záchodu,a tam si poblinkávám :-D

• Citovat
  • Upravit
20557
4.11.11 20:54

Já jsem blila (blinkání se tomu nedalo říkat) ještě v den porodu. Mám to po babičce, ta prý zvracela ještě na porodním sále. :mrgreen:
ničeho se neboj, všechno dobře dopadne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.12 08:13

Ahoj chtěla bych se tu někoho zeptat na podobné téma. Jsem 12+3 doposavad jsem nezvracela a najednou dva dny za sebou každé ráno. Aniž bych stačila něco sníst a už letím. Teplotu nemám a ani žádné jiné potíže přes den. Má někdo s něčím podobným zkušenost? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
22.4.12 09:03

@mariah123 já taky začla blít až 11+něco :nevim: a přešlo to tak v 16tt, teď zas tak od 22tt mi je občas lehce blbě, ale rozhodně ne na zvracení, asi mám citlivý žaludek a cítí, jak ho prcek začal pomalinku utlačovat :roll:

obecně pokud se ti navalí po vstaní a bez jídla, nech si u postele sušenku nebo kus rohlíku a sněz to ještě než vstaneš, jen pár sous stačí, pak ještě zůstaň aspoň 5 min.ležet a pak teprve zkus pomale vstát. a pokud ani tohle nepomůže, tak pak už mi gyndr.doporučila jen vydržet, někdy se toho fakt moc nedá dělat

mě třeba bylo zle až po jídle (nebo když jsem ho vynechala, tak samozřejmě z toho) - takže snídani začínal kus banánu nebo jablka a za hodinu norm.snídaně(cereálie+jogurt) a spravilo se to. ale já jsem student, nespěchám do práce, můžu si dovolit jíst na dvakrát během půlky dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
22.4.12 09:07

jo a ještě taky dost holkám (a mě samozřejmě taky) dělají paradoxně velice zle těhu vitamíny…takže i když by se kvůli dobré vstřebatelnosti a využití měly brát dopoledne, já je musím mít uprostřed večeře, jinak do deseti min.jdou :poblion: bohužel mám na dolní hranici hladiny snad všeho, tak je brát tak trochu musím, nebo bych teda měla(víc než průměrná těhule)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.12 09:15

Děkuju moc, no já dosud snídala než jsem vztala, a nebyl problém ale poslední dobou musím vztát protože mě to nutí na malou :zed: a tak než bych něco snědla radši letím. Jinak jediné co já beru tak je listovka, a prý až jí doberu tak pak mi mudr dá nějaké jiné vitamíny. Jinak já jsem doma, takže přes den s jídlem není problém. Jen jestli na to třeba nemá vliv večerní strava, že mi to nesedne…ale po ránu je žaludek prázdný. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
22.4.12 09:20

@mariah123 jo tak to samozřejmě znám taky, že musíš. však jsem si právě u gyndr.říkala, že její rady o vyčkávání jsou super, ale za tu dobu budu mít v posteli louži :D

nevím co jsi zvyklá večer jíst, ale můžeš zkusit vyloženě nějakou lehkou večeři, ale aby v tom byla bílkovína, prostě co nejvíc uklidnit žaludek

prostě každá rada drahá, kéž by bylo nějaký univerzální „kouzlo“, ale to očividně není, když zvrací aspoň v některé části těhu 99% ženských :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí