Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte mamky chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 4. měsíci těhotenství a teď jsem za sebou 3 dny po sobě ráno zvracela. Nevím jestli je to tím, že jsem těhotná nebo mi nesedlo jídlo, ale nic špatného jsem nejedla. Už je mi dobře, ale trochu mě to vylekalo ty 3 dny. Máte s tím někdo zkušenosti prosím? ![]()
Díky
Terezka ![]()
Ja zvracela od 6tydne do 10tydne pomalu po kazdym jidle pak uz to bylo jen obcas tak do 15tydne a ted uz zase jim jak prokopnuta a to jsem v 6mesici
takze podle me je to uplne normalni kazdej to ma jinak pokud jsi nemela ktomu zvraceni prujem nebo treba teplotu a je ti lip pak to asi bude tim ze ti to jen nesedlo
@terinem zvracela jsem jak ďas
byly to asi jen 4dny v tahu)někdy kolem 3m) a potom jen nárazově, ale užila jsem si.Byla to hrůza, myslela jsem, že nepřežiju. Třeba bolesti zvládám v poho, ale zvracení nedávám, omdlívám, je mi slabo, takže to byl ďes a proto jsem nemohla ani do práce…a to jsem si myslela jak to dlouho budu tajit a budu tam chodit
a nakonec prd.
Jo a bylo to pořád, s jídlem i bez
trochu pomohl grep, ale jinak jsem nemohla nic pozřít jen jsem dávila.
@terinem píše:
Ahojte mamky chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 4. měsíci těhotenství a teď jsem za sebou 3 dny po sobě ráno zvracela. Nevím jestli je to tím, že jsem těhotná nebo mi nesedlo jídlo, ale nic špatného jsem nejedla. Už je mi dobře, ale trochu mě to vylekalo ty 3 dny. Máte s tím někdo zkušenosti prosím?![]()
Díky
Terezka
Ja zvracela 7mesicu.