Zvrklá nožička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ibu
627
2.8.06 13:32

Zvrklá nožička

Ahoj holky,

kluk (2 roky) před týdnem začal kulkat, tak jsme jeli na chirurgii, kde nám udělali rentgen. Nakonec nám Dr. řekla, že má trochu natelkou nožičku, ale jinak je vše ok. Po týdnu jsme šli na kontrolu, sejmuli nám obvaz, ale kluk pořád kulhá. Což asi neni divné, sama vím, že mě zvrklá noha také bolela třeba tři týdny. Dr. nám řekla, že pokud bude kulhat i za týden, budou mu dělat znova rentgen. Máte s tím některá zkušenost. Příjde mi, že dva rentgeny během 14 dnů je nějak moc. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
2.8.06 14:45

Ahojka Ibu. Určitě Tě nechci strašit tím co teď napíšu! Možná je to tím zvrtnutím, ale já jsem před několika lety upadla a na chirurgii mi (po RTG) řekli, že to mám jen namožené. Dali mi jenom stahovací obvaz. Kulhala jsem dlouho asi měsíc a bolelo to několik měsíců. A když jsme se ve škole o pár měsíců později ozvala svému vyučujícímu lékaři že mě občas vyskočí kotník (jako bych si zvrtla nohu, ale bez toho), tak si mě pozval k sobě, udělal mi „držený snímek“ a zjistil, že jsem si natrhla vaz na kotníku. Spravila by to prý operace… ten lékař předtím si asi myslel že simuluju a zanedbalů svou práci… prostě to odflinkl. Jistě bych to nepodceňovala. Snad jste OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová