Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chcela by som malej robiť percentilové grafy (sledovanie napr. výšky, hmotnosti atď. v porovnaní s priemernými hodnotami v populácii), nemáte prosím niekto tip kde by som tieto grafy mohla nájsť spracované na internete v takej podobe aby sa dali stiahnuť o potom už len dopĺňať vlastnými hodnotami ??? Nechce sa mi moc nahadzovať tie hodnoty do excelu…
díky vopred za pomoc
Já si stáhla tento program a používám ho, vyhodnotí ti samostatně výšku, samostatně váhu a pak váhu i výšku dohromady, obvod hlavičky.
zde si ho můžeš stáhnout:
Berun : super vec ten program, už som ho stiahla a už sa s ním i „hrajkám“
. Nastokrát ďakujem
![]()
Ten program je dobry, akorat mi to pridelalo dalsi stres, ze mam doma tezkou hubenoura-podvyzivu (kluk 2roky 89cm a 10,5kg)
Napiste mi nekdo, ze v tom nejsem sama. Jana
Nic si z toho nedělej - my máme zase giganta - obezitu
3 roky, 107 cm a 22 kg…
není zač! Když vím tak se podělím ![]()
JANAT: Já mám zase tlusťocha to si nevybereš!!! Klasicky vždy o měsíc až 2 měsíce napřed (porodní váha 4490g a 52cm-4 měsíce 7860g a 68cm) a vždy na nejvyšším percentilu. Když jsem ale zadala ty míry jako poměr váha a výška tak je to naštěstí na percentilu 52. Uvidíme co bude 9.8. až jdeme na vážení v 5 měsících.
Zdravím
Stáhla jsem si to a je to super,malá má za sebou zatím dvě měření,vážení a je trošku nad její normál
malý je přesně jak má být,ale dala jsem tam zatím jen porodní a současné míry a váhu…musím vytáhnout zdravotní knížku a opsat to…a ještě to musím ukázat našim,protože mi říkají že je strašně hubený a že mu nedám asi najíst
![]()
Mějte se pěkně.H