Percentilové grafy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1753
1.8.06 10:35

Percentilové grafy

Ahoj holky,

chcela by som malej robiť percentilové grafy (sledovanie napr. výšky, hmotnosti atď. v porovnaní s priemernými hodnotami v populácii), nemáte prosím niekto tip kde by som tieto grafy mohla nájsť spracované na internete v takej podobe aby sa dali stiahnuť o potom už len dopĺňať vlastnými hodnotami ??? Nechce sa mi moc nahadzovať tie hodnoty do excelu…

díky vopred za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
1.8.06 10:42

Já si stáhla tento program a používám ho, vyhodnotí ti samostatně výšku, samostatně váhu a pak váhu i výšku dohromady, obvod hlavičky.
zde si ho můžeš stáhnout:

www.szu.cz/…/program.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
1.8.06 11:07

Berun : super vec ten program, už som ho stiahla a už sa s ním i „hrajkám“ :D. Nastokrát ďakujem :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.8.06 12:14

Díky!

já už si taky hraju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
1.8.06 13:00

Ahoj

super, taky jsem to hned stáhla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
1.8.06 13:48

Ten program je dobry, akorat mi to pridelalo dalsi stres, ze mam doma tezkou hubenoura-podvyzivu (kluk 2roky 89cm a 10,5kg) :(((( Napiste mi nekdo, ze v tom nejsem sama. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.8.06 13:53

Nic si z toho nedělej - my máme zase giganta - obezitu :( 3 roky, 107 cm a 22 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
1.8.06 13:54

není zač! Když vím tak se podělím :lol:

JANAT: Já mám zase tlusťocha to si nevybereš!!! Klasicky vždy o měsíc až 2 měsíce napřed (porodní váha 4490g a 52cm-4 měsíce 7860g a 68cm) a vždy na nejvyšším percentilu. Když jsem ale zadala ty míry jako poměr váha a výška tak je to naštěstí na percentilu 52. Uvidíme co bude 9.8. až jdeme na vážení v 5 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
1.8.06 15:51

Zdravím

Stáhla jsem si to a je to super,malá má za sebou zatím dvě měření,vážení a je trošku nad její normál :lol: malý je přesně jak má být,ale dala jsem tam zatím jen porodní a současné míry a váhu…musím vytáhnout zdravotní knížku a opsat to…a ještě to musím ukázat našim,protože mi říkají že je strašně hubený a že mu nedám asi najíst :lol: :lol:

Mějte se pěkně.H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová