Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poraďte mi prosím, co mám koupit tchýni k padesátinám. Přemýšlím a nějak mi nic nenapadá. Do bytu určitě nic, protože se jí líbí, jen co si koupí sama. Přece jenom je to výročí, chtělo by to něco zajímavého.
Předem díky.
JESTLI MÁ RÁDA KYTKY:
NiKi
Hmm, moje tchýně má za pár dní šedesátiny - a já se nemůžu rozhodnout: Strychnin, arsen, bomba … je to těžké, když je takový výběr ...... ![]()
Ne, vážně… Ty máš asi ke své tchýni lepší vztah, než já. Minulý rok jsem jí dala hedvábný šátek (nemám ji ráda, ale sluší se to…). Ona mi pak v říjnu k mým narozeninám dala dárek (už ani nevím, co. Asi pauče
se slovy: No tak já jsem ti teda taky koupila dárek, když ty jsi mi k narozeninám taky dala… !
Letos se na ni vyprdnu (můj manžel ostatně mým rodičům nedal nikdy nic), jen jí pošlu smsku s gratulací.
To není návod, jen jsem si vylila srdíčko.
Dobře vyber (to zlatnictví zní dobře!!), Baghira
Moje tchýně měla 50 tiny a tchán dva dny na to 55 tiny, takže jsme jim se švagrem napůl zaplatili dovolenou.
Ale tim zlatnictvím nic nezkazíš.
Radka
Nebo jim kup dárkový kupon do Tesca tam si taky určitě vybere. U nás to tak v práci řeší, když je den matek. S.
Taky není špatná paličkovaná krajka, nějaký obrázek, to se hodí vždy a je to něco hodně jiného.
Taky poukaz na kosmetiku, víkendový pobyt v lázních:-)
Ahoj,
my sme to vzali cez hobby. Moja svokra sa tak trosku zaujima o hviezdicky, tak sme sa jej poskladali na taky bytovy hvezdarsky dalekohlad.
V tomto veku uz sa tak nejak pripravuje na dochodok, nasa svokra je sama a tak to povazujem tiez za investiciu do nasej slobody (kto si hraje, nezlobi…
)
Tu este napriklad letia balneo pobyty - takze napriklad taky masirovaci/rozmaznavaci vikend niekde v kupeloch (trebars ako poukazka aby si mohla vybrat do ktorych) by mozno ocenila tiez…
Pekne a podla vasich predstav oslavte! ![]()
souris
Nebo se domluvit někde v kosmetickém salonu a zaplatit ji tam nějaké služby - masáž pleti, maska… příp. i víc návštěv.
Ahoj tady pro inspiraci http://www.allegria.cz
my jsme dávali k narozkám másáž lávovými kameny(Baghira - ne kamenem po hlavě
), dárkový poukaz a vstupenky do divadla dle vl. výběru.Záleží kolik do tchýně chcete investovat ![]()
Ahojky. Taky si myslím, že zlatem se nedá nic zkazit. Jinak jednou jsem od tchýně dostala k narozeninám kožené rukavice, které jsem jí 2 roky předtím darovala já. Že by skleróza?? Babule ![]()
Lendulko,
na mimibazaru je paní, která ti podle fotky namaluje obrázek. Není to nijak finančně náročné a já plánuju dát tchýni naše kluky (ale moje tchyně je zlatá).
Soňa
Ha ha, tohle téma se nedá přeskočit
.
Tak můj návod je odstřel na Mars, popř. Pluto (to by bylo jistější).
Ulevilo by se všem, možná i jí.
Moje tchyně si nechává dávat zá:,–(ně peníze a dárky vybírá během roku (např. potřebuje nové auto, pak něco z nábytku, počítač atd atd. - nutno podotknout, že si i přispívá, aby to nebylo tak blbé)
Bubu
Já osobně bych preferovala nějaký 1000% fungující jed! Jinak bych poradila nějakou pěknou živou květinu! Pa a pěknou oslavu. ![]()
Cadovko, to je dobrý nápad s tím obrázkem. Jen to nějak na tom mimibazaru nemůžu najít. Nemůžeš upřesnit prosím, kde to tam najdu. díky.