Zvýšená teplota v těhotenství- máte někdo stejný problém

2857
13.8.04 19:46

Zvýšená teplota v těhu

Ahoj všichni, :D

chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo stejný problém jako já - a to zvýšenou teplotu. Poprvné se objevila asi ve 4 tt a měla jsem ji zvýšenou s přestávkama asi 14 dní (a nepřesáhla 37,5).

Nyní jsem 11+1 a od minulé neděle to jsem byla 10+3 se tento problém objevil znovu - teplota nejde nad 37,3. Občas ne normální večer vyšší - tak už to bývá - ale někdy ji mám vyšší už i ráno. Jiný den je naopak vše OK.

Tak bych jen chtěla vědět - je to normální??? Dr. sice říkal, že na začátku to bývá, ale pochopila jsem to jako na úplným začátku což už nejsem. :o

Díky za odpovědi

Mějte se pěkně a opatrujte se.o)
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
13.8.04 21:05

Ahoj Marketo :) taky jsem mívala zvýšené teploty,ale ješte i před otěhotněním,byla jsem z toho fakt nešťastná!Nekolikrát mi obvoďák bral krev,ale na nic se nepřišlo,řekl mi ať se nestresuju,že pokud teplota nepřekročí 37,5 neohrožuje mimi v břichu.
Už si přesně nepamatuju kdy mně ty potvory teploty opustily,ale asi ve chvíli kdy jsem na ně přestala myslet.
Takže nad tím moc nepřemýšlej,vše se určitě brzy upraví samo!
Držím pěsti :)
CHrastilka 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.8.04 21:14

Ahojky,
zvýšená teplota v těhotenství je naprosto normální stav. Souvisí to se změnami hladin jednotlivých hormonů. Neměla by ale přesáhnout 38.
Kolem 3-4.měsíce by se měla vrátit na původní hodnoty -tedy do 37.
Alespoň tak to píšou v knížce.

Desty a Cipátko 18+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.8.04 22:43

Ahoj Markéto,
ještě mě napadlo, jestli to nemůže být z těch veder.
Užij si hezky těhotenství!
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.8.04 10:20

Děkuju moc za odpovědi. No já se ještě večer radši objednala k doktorce - říkala že mi odebere krev a že se na to koukne. Fakt je, že to může mít spoustu důvodů - no uvidíme.

Ale každopádně moc moc díky za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.8.13 13:04

Ahoj uz treti den, mam zvysenou teplotu.je me zima, jsem jak kaminka.Jsem 7.tyden. Nekde pisou zd je to normalni.tak me poradte.Krev mam nabranou.Muzu paralen? nic jineho me nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
23.8.13 13:11

Kolik máš teplotu? já jsme měla v 3.měsíci chřipku a doktorka mi povolila půlku paralenu a dostatek tekutin, teď při druhým těhu jsme chytla angínu od manžela, byla jsem asi ve 2 měsíci, tak jsem ležela, potila se, pila čaje, brala vitamín C, do toho jsme měla strašnou rýmu a i když se to nemá, tak jsme si stejně 3× stříkla do nosu, jinak bych se udusila a když se teplota blížila k 38 stupňům, tak jsme si tu půlku paralenu taky vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.8.13 13:24

Nevim kolem 37.5ale je me jinak fajn.Mam to obcasne.tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
23.8.13 13:26

Tak to bych to neřešila, ale při návštěvě u doktora se o tom určitě zmiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.8.13 13:29

Jojo mam nabranou krev tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.8.13 13:43

Ahoj, paralen určitě můžeš, vezmi si, ale celou tobolku, půlkou se „poddávkuješ“ a nezabere - tak mi to řekla moje mudr.

jinak já mám lehce zvýšenou teplotu do 37,2 - celé těhu (jsem 35.tt) a na nic se nepřišlo… brali mi krev několikrát, prý pokud bude do 37,5 - nemám to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.8.13 14:23

@hanula23 nu me je jakoby hrozne sĺabo. Potim se, pak je me zas zima tak nevim cim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.8.13 14:30
@janape píše:
@hanula23 nu me je jakoby hrozne sĺabo. Potim se, pak je me zas zima tak nevim cim to.

jj, taky mi tak bylo, ale to už mě dávno přešlo, zůstala jen ta lehce zvýšená teplota… mě řekli, že to je nejspíš hormonálního původu, prostě na nic nepřišli- s tím, že do 37.5 neřešit, při vyšší k lékaři…

určitě je, ale dobře, že ti mudr. nabrala krev, chce to vyšetřit, může to mít x důvodů, třeba nějaký zánět v těle, lehčí infekce…
a jinak říkali, že samotná teplota mimi nijak neohrožuje, aby ano, musela by být více jak 38 a delší dobu
bude to dobré, uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.11.13 20:13

Diy za tuhle diskuzi holky, uz jsem zacala mit strach :) a zadnej paralen nu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
29.11.13 15:24

Já jsem taky mívala zvýšené teploty už dřív a nikdy mi na nic nepřišli, nakonec jsem zjistila, že ji mám v období, kdy mám větší nervy a víc se toho okolo mě děje. Mám i teď a jsem 7+6. Myslím si, že to tělo se tak vyrovnává s něčím novým po svém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí