Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potrebuji poradit. Za mesic mam termin porodu, ale porad na me neco leze. Bud me boli ditiny, uz par mesicu mam rymu a poradne se ji nedokazu zbavit. Po ranu mam kasel, ktery pak prejde. A jednou za mesic me zacne bolet v krku, ale to par dni lezim, a je to zas OK. Co pouzivate, nebo ste pouzivaly vy behem tehotenstvi, aby ste se takovym problemum vyhli a zvysili si imunitu. Nekde sem cetla, ze bych echynaceovy caj behem tehotenstvi mohla a nekde se pise ze bych ji zas nemela. Cert aby se v tom uz vyznal ![]()
V těhotenství je imunitní systém utlumený, aby nezničil mimino - celkem „cizí“ věc v těle matky.
Letos jsou furt nemocní snad všichni. Žádný mráz, pořád takové pitomé počasí ![]()
Prostě zdravě jíst, dost zeleniny a ovoce, nic moc speciálně na imunitu bych neřešila.
@BersiEn byla jsem na hromadě pořád, neužívala jsem nic.. vesele to pokračuje i při kojení, stále není nic, co bych mohla
minimálně dr nebyla schopna nic doporučit
snažím se aspoň hodně zeleniny, ovoce ![]()
Ahoj, nemoce se se mnou tahnou uz od zari, temer nonstop jsem byla nachlazena
Od Vanoc jsem zacala pravidelne brat hlivu a Allivictus a od te doby jsem zdrava
Doufam, ze mi to vydrzi ![]()
Edit: jsem taky tehotna, vyse zminene se brat muze.
@BersiEn Já jím Imunoglukan a když cejtím jakejkoliv příznak toho, že na mě něco leze, tak 3× denně oscillo
@BersiEn po dvouměsíčním brutálním nachlazení mi pomohl rakytníkový olej v kapslích a extra dávka vit C, tj. ráno i večer olej + céčko. Do té doby to byl děs. Tak držím palce, ať je líp. ![]()
Zkus PREVENTAN CLASSIC beru ho teď v chřipkovým období - ten se od II.trim. může