Zvýšení imunity v těhotenství

306
19.1.15 09:05

zvyseni imunity v tehotenstvi

Potrebuji poradit. Za mesic mam termin porodu, ale porad na me neco leze. Bud me boli ditiny, uz par mesicu mam rymu a poradne se ji nedokazu zbavit. Po ranu mam kasel, ktery pak prejde. A jednou za mesic me zacne bolet v krku, ale to par dni lezim, a je to zas OK. Co pouzivate, nebo ste pouzivaly vy behem tehotenstvi, aby ste se takovym problemum vyhli a zvysili si imunitu. Nekde sem cetla, ze bych echynaceovy caj behem tehotenstvi mohla a nekde se pise ze bych ji zas nemela. Cert aby se v tom uz vyznal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
19.1.15 09:10

V těhotenství je imunitní systém utlumený, aby nezničil mimino - celkem „cizí“ věc v těle matky.

Letos jsou furt nemocní snad všichni. Žádný mráz, pořád takové pitomé počasí :roll:

Prostě zdravě jíst, dost zeleniny a ovoce, nic moc speciálně na imunitu bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.15 09:11

@BersiEn byla jsem na hromadě pořád, neužívala jsem nic.. vesele to pokračuje i při kojení, stále není nic, co bych mohla :think: minimálně dr nebyla schopna nic doporučit :think: snažím se aspoň hodně zeleniny, ovoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
19.1.15 09:12

Ahoj, nemoce se se mnou tahnou uz od zari, temer nonstop jsem byla nachlazena :zed: Od Vanoc jsem zacala pravidelne brat hlivu a Allivictus a od te doby jsem zdrava :dance: Doufam, ze mi to vydrzi :think:
Edit: jsem taky tehotna, vyse zminene se brat muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
19.1.15 09:39

@BersiEn Já jím Imunoglukan a když cejtím jakejkoliv příznak toho, že na mě něco leze, tak 3× denně oscillo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.1.15 10:09

@BersiEn po dvouměsíčním brutálním nachlazení mi pomohl rakytníkový olej v kapslích a extra dávka vit C, tj. ráno i večer olej + céčko. Do té doby to byl děs. Tak držím palce, ať je líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
12.2.15 14:33

Zkus PREVENTAN CLASSIC beru ho teď v chřipkovým období - ten se od II.trim. může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí