Pohyby a negativní test

Anonymní
17.1.15 20:44

Pohyby a negativní test

Zdravím,
už od Vánoc cítím v břiše pohyby, ale opravdu silně a každý den několikrát. Pro jistotu jsem si dělala test (teď by se miminko opravdu nehodilo), ten je negativní, ale to, co se mi děje v břiše mě děsí. Je možné, že bych byla těhotná a ještě k tomu v takovém stadiu, že bych cítila pohyby, ale test by byl negativní? Nebo můžou být až takhle cítit střeva? Děkuji za odpovědi.
Antikoncepci beru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
17.1.15 20:48

Tak i kdybys teoreticky těhotná byla a už cítila pohyby, stejně bys nemohla dělat nic jiného než dítě donosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
17.1.15 20:49

To je určitě činnost střev…nevěřím tomu, že bys nevěděla pět měsíců, že jsi těhotná 8o já už jsem měla pěknej pupek, když jsem začala cítit pohyby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
17.1.15 20:50

A nenapadlo tě jít na gyndu? Každopádně pokud to jsou pohyby tak už s tím stejně nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
17.1.15 20:51

Tak kdyby jsi už byla kolem 20. týdne, tak by to test už nemusel zachytit… Jediná rada je zajít na gyndu ať na tebe mrkne doktor. A přibrala jsi nějak nebo to nepozoruješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514

:D :D :D Nechci se posmívat, jen mě to opravdu pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112

A už nějaké dítě máš? To co já občas cítím v břiše, to by jsi se divila :mrgreen:. Teda doufám, ze to jdou jen střeva a ne ze pojedu třeba s bolestmi zad a oni mi řeknou ze rodim :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.15 20:52

@hanka.br. To je mi jasné, že by se nic jiného už nedalo dělat, ale jen zjišťuju, jestli je pravděpodobnost, že by se to mohlo stát.

@KKatka23 v to doufám, ale např. kamarádka se o tom dozvěděla až v 19. týdnu. Navíc by to bylo mé třetí dítě, takže by pohyby mohly být cítit brzy.

• Citovat
  • Upravit
15422
17.1.15 20:53

Co jsem koukala, tak hladina hcg od 2.trimestru klesá, ale ne na nulu. Tak snad by to ten test zachytil. Ale to už by muselo být, když nic jiného tak v lehu na zádech, vidět břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.1.15 20:54

A nějaké jiné příznaky těhotenství?
Nedivím se ničemu už jsem četla pár článku jak šla slečna, paní do nemocnice kvůli bolesti zad a za pár hodin porodila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
@ferda30 píše:
Tak kdyby jsi už byla kolem 20. týdne, tak by to test už nemusel zachytit… Jediná rada je zajít na gyndu ať na tebe mrkne doktor. A přibrala jsi nějak nebo to nepozoruješ?

Jakoze čím blíž porodu tím klesá mnozstvi hCG v moci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197

Pravděpodobně střeva.
Sice se říká, že test dělaný ve vyšším stadiu těhotenství nemusí těhotenství zachytit, z důvodu snižujícího se množství hcG..To ale platilo dřív. Dnešní testy jsou většinou založeny na detekci hCg deset jednotek a to je opravdu i ve vyšším stadiu těhotenství, může přetrvávat i pár týdnů po porodu..Platilo to dřív, kdy těhotenské testy detekovaly nejméně hcg 50,100.

Těhotenství je velmi nepravděpodobné, zvlášť při užívání HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
@myskalucka píše:
A už nějaké dítě máš? To co já občas cítím v břiše, to by jsi se divila :mrgreen:. Teda doufám, ze to jdou jen střeva a ne ze pojedu třeba s bolestmi zad a oni mi řeknou ze rodim :mrgreen:.

Nebyla bys určitě první :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.1.15 20:55

Ještě bych doplnila, že já jsem záměrně sháněla v lékárnách jiný test než hCg 10,chtěla jsem nejméně padesátku, byl problém..Sehnala jsem 25,menší citlivost ani ťuk..Všude mi nabízely desítky, prý už ani jiné nemají..HCG opravdu neklesá na nulu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
17.1.15 20:57

Myslim že nejseš mě se take hybe břicho prostě střeva a nebo třeba začne MS, test by ti těhu ukazal a na pohyby by si měla ještě spoustu času. pokud si tedy dělal tes dobře podle navodu.
kdy si měla naposled MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky