Pohyby a negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mila.dka1
17.1.15 21:24
@myskalucka píše:
@hanka.br. : proč provokace? Já posledni dny premyslim nad stejnou věci :think:.

No nenapadnout mě to několikrát poslední dva týdny, taky bych se smála. Poslední dva týdny mám stejné pocity, jsem silnější, tak bych ani břicho nepoznala, jestli roste. Navíc druho a více rodičky prý cítí pohyby dřív. Taky mi teď párkrát zatrnulo, stejné pohyby jak v těhotenství (dřív jsem to neměla), ale vzhledem k přetrvávající menstruaci jsem ještě pro test neběžela :lol:. Tak si říkám, asi střeva (ikdyž jinak), ale chvíli ve mě malá dušička byla. Nemít kolem sebe několik známých (prvo i více rodičky, které to zjistily až ve 4-5.týdnu), tak mě to asi ani nenapadlo, ale takhle?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
30408
17.1.15 21:26

@mila.dka1 Zakladatelka píše, že vleže má břicho ploché. V pátém měsíci by se jí jasně vleže rýsovala děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
17.1.15 21:27

Moje máma zjistila, že je těhotná až v tom 5. měsíci… pohyby cítila asi 14 dní na to, co jí to doktor oznámil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
17.1.15 21:29
@hanka.br. píše:
@mila.dka1 Zakladatelka píše, že vleže má břicho ploché. V pátém měsíci by se jí jasně vleže rýsovala děloha.

No to já nemám břicho ploché nikdy :,(

• Citovat
  • Upravit
8112
17.1.15 21:32
@mila.dka1 píše:
No nenapadnout mě to několikrát poslední dva týdny, taky bych se smála. Poslední dva týdny mám stejné pocity, jsem silnější, tak bych ani břicho nepoznala, jestli roste. Navíc druho a více rodičky prý cítí pohyby dřív. Taky mi teď párkrát zatrnulo, stejné pohyby jak v těhotenství (dřív jsem to neměla), ale vzhledem k přetrvávající menstruaci jsem ještě pro test neběžela :lol:. Tak si říkám, asi střeva (ikdyž jinak), ale chvíli ve mě malá dušička byla. Nemít kolem sebe několik známých (prvo i více rodičky, které to zjistily až ve 4-5.týdnu), tak mě to asi ani nenapadlo, ale takhle?? :roll:

Právě proto zakladatelku chapu. Me ještě poslední dny poboliva podbřišek ( možná už se chystá první poporodní MS :nevim: kdo ví ), střeva pořádně pracují ( no jo, česnek a cibule :mrgreen: ), tak jsem si v utery dělala test a negativní a také jsem už premyslela, jestli může byt i případ, kdy třeba byl u prvních dvou tehotenstvich tt pozitivní v 5 tydnu a u tretiho negativní TT a presto těhotná. No na gyndu jdu začátkem února na preventivku, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
17.1.15 21:33

@hanka.br. : je teda fakt, ze já to břicho mám taky ploché a to me trochu uklidňuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.1.15 21:34
@mila.dka1 píše:
No to já nemám břicho ploché nikdy :,(

Ale ty nejsi zakladatelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.1.15 21:39

Já když byla v porodnici asi 2 dny po porodu tak jsem volala sestru že mi tam nechali další mimčo :-D. Opravdu mi střeva dělali neplechu a vypadalo jo jako by mi tam malý jezdil nožičkou nahoru a dolu. Seděla tam se mnou mamka a sestra zavolala i doktorku a hlásily že dítě tam není že jsou to nejspíš střeva co se ukládají na své původní místo. Ale prý to takhle moc u nikoho neviděli :-P. Tak to jen pro zajímavost tvůj případ to jistě nebude už si dýl po porodu. Jo a teď jsem asi v 7tt a řikala jsem manželovi že už snad cítím pohyby :-P. Je to ale jen nadýmání ;-) takže klid těhotenství to pravděpodobně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.15 21:48

Těhotenství asi ne myslím že to bys poznala i na rostoucím bříšku. Také jsem četla jeden příběh ze paní přišla na to že je těhu až v pátém měsíci ale ne kvůli pohybům ale kvůli tomu že jí rostlo břiško a každý si zní dělal srandu ze hrozne přibrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.1.15 21:53
@Anonymní píše:
Děkuju za reakce. Jinak přibrala jsem 2 kg, ale byly Vánoce, takže na tom by nebylo vůbec nic divnýho, břicho mám vleže ploché, jiné příznaky nepociťuju žádné, ale mám půlroční mimčo, které kojím, takže např. prsa by mi asi nic nenaznačila. Obě těhotenství předtím jsem prozvracela a měla jsem (hlavně u druhé) veliké břicho už od 16.týdne.
A antikoncepci beru, nikdy jsem nezapomněla, jen se mi stane občas výkyv např. půl hoďky až hoďku, ale antikoncepce, které se předepisují při kojení nejsou prý tak spolehlivé, jako ty normální.
Na gyndu se chystám v pondělí zavolat.

hele ale já i půl roku od porodu cítila v břiše „pohyby“. A kolikrát bych fakt dala ruku od ohně za to, že to je mimino. Ale ono tam žádný nebylo. Jen se v břiše vše umisťovalo zpět na původní místo a jak to všechno bylo ještě citlivější, tak jenom plyn ve střevech dokázal spustit takovou paseku, kdy se břicho v podstatě hýbalo. Řekla bych, že v tvém případě to asi bude tento důvod. Po tom všem, co jsi napsala, u včetně užívání antikoncepce bych řekla, že těhotná být nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.1.15 21:55

@KKatka23 tak já to třeba zjistila v 21tt…břicho jsem neměla, přibrala jsem asi 2,5 kg a pohyby sice jo, malé bublinky, ale přisuzovala jsem to střevům…takže to možné je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.1.15 21:59

Jo a taky jsem brala HA a testy jsem měla negativní 2…za 10 dní jsem si udělala další a tam už dvě čárky byly…jo a taky jsem měla celou dobu ms, test jsem i dělala až po týdnu zpoždění…
a to jsem se těm, co těhu nepoznaly vždycky smála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.1.15 22:25

Pravda, že hcg po prvním trimestru klesá nevím na kolik přesně, ale je možné že pod 10mmol/l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.1.15 22:49
@YaaWoo píše:
Moje máma zjistila, že je těhotná až v tom 5. měsíci… pohyby cítila asi 14 dní na to, co jí to doktor oznámil :D

Moje mamka to taky zjistila až ve 4 měsíci a to už pohyby cítila, měla doma roční dvojčata a prý to tak osud chtěl protože kdyby to zjistila dřív ségru by jsme asi neměli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.1.15 22:57

Z příbuzné si utahovali, že nějak přibírá, a jestli není těhotná, brala HA, do toho kojila, takže nemenstruovala, nedalo jí to a udělala si test, ten byl pozitivní a na gyndě se dozvěděla, že už je v šestém měsíci těhotenství. Pohyby ještě necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí