Máte zvýšený prolaktin? Berete na to nějaké léky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
6.3.11 15:32

ahooj holky, co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.3.11 21:22

Ahoj kelynko,
jak dopadla IUI? Už jsi po? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.3.11 22:06

ahoj Páji… zatím se nic neděje, čekám na výsledek, jestli se už prolaktin snížil a pak až naše 1.IUI. Už by se konečně mohlo začít něco dít, už mě to nebaví.. A co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.3.11 13:45

Ahoj kelynko, tak to mě mrzí, ale prolaktin bude určo ok, pokud bereš tabletky. Pak písní,jak dopadl výsledek.Moc,moc držím pěsti štěstí. :hug:
U nás nic, zatím uběhl první týden s prednisonem, ještě dalších pět, ale v patek jdeme s manželem do CARu, tak jsem zvědavá, co dr.řekne.Tak hodně sil a snaženíčku zdar. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.3.11 17:01

Nedá mi to, a připojím se, i když už jste rozpovídané ;) Myslím si, že dostík je :palec: - hodně ženským pomáhá. Já osobně jsem byla spokojená s čistě byliným přípravkem Agnucaston (některá lékárna ho prodává volně, jiná chce recept). Je to z drmku lékařského (nebo také mnišský pepř). Hladinu prolaktinu mi to krásně srovnalo, dokonce jsem neměla šílené bolesti při MS. Přeji hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.11 18:30

ahoj Páji, moc děkuji, tobě přeji taky hodně štěstíčka. Určo písnu a ty písni taky, jak jsi dopadla :) Jednou se to prostě musí podařit, nesmíme ztrácet naději 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.3.11 21:08

Ahoj holky,
vesno, díky za radu. Každá rada dobrá. :-)
Kelynko, to víš, že jo, nesmíme ztrácet naději. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.3.11 18:53

Ahoj holky,

ja jsem mela take mirne zvysenou hladinu prolaktinu. Brala jsem Dostinex 2× 1 tabl. tydne. Lekar mi vylozene rekl, ze u me je nejpravdepodobnejsi pricinou to, ze se moc stresuji (mela jsem i zvyseny testosteron). Takze hlavne KLID a POHODU. Vsem preji aby to brzo vyslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.7.16 12:23

Ahoj holky, souvisi nejak zvysena hladinu prolaktinu s nadmernym ochlupenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.