Máte zvýšený prolaktin? Berete na to nějaké léky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7157
29.1.11 09:14

zvýšený prolaktin

Ahoj holky, která máte zvýšený prolaktin a berete na to nějaké léky? Přijďte si o tom pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
29.1.11 09:53

Ahoj,taky jsem měla zvýšenou hodnotu prolaktinu…stačily jedny prášky a pak bylo zase vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 09:58

jéé fakt? a co jsi užívala za prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.1.11 10:03

Dostala jsem Dostinex,bralo se to jen 2× týdně po dobu 4týdnů.Ze začátku jsem z nich byla hrozně unavená,ale pak se to vše srovnalo a bylo to už v pohodě,hlavní je že mi pomohli a do 2 měsíců jsem byla těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 10:07

aha, tak to je super :-) , blahopřeji :). Já užívám norprolac 1 tableta večer. A neměla jsi po těch lékách zpožděnou menstruaci ten první měsíc? Já jsem zatím vybrala 12tablet a teď mám čtyři dny zpožděnou menstruaci, tak nevím, jestli to má na to vliv, jinak mám každý měsíc menstruaci pravidelnou 28dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.1.11 10:14

Myslím,že jsem ji zpožděnou neměla a jestli ano tak myslím jen o den či dva,ale víc ne,ale je možný že je to u těhlech prášků normální,zkus kouknout do letáku o lécích zda tam o tom není něco psaný :wink: Taky Ti na to přišli,protože jsi nemohla otěhotnět? My se snažily rok a půl a pak mě poslala doktorka na krev a přišla mi na ten prolaktin a řekla mi že je to nejspíš tím …no a taky že bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 10:18

právě v letáku nic není o menstruaci, je tam, že v době užívání by se měla žena hodně chránit :D. No uvidím, třeba ještě menzes dorazí :/. Ano taky mi na to došla doktorka v caru, jak mi dělala hormonální profil :/. My se snažíme dva a půl roku :(, snad už se konečně taky dočkám. A v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.1.11 10:22

Tak to přeju hodně štěstíčka ..určitě to brzy dopadne :wink: Pokud je to opravdu jen tím prolaktinem,tak by se ty hodnoty měli brzy urovnat a pak to dopadne uvidíš :palec: no my už jsme ve 30.týdnu,takže už to máme za pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 10:24

děkuji, krásně se to poslouchá a co čekáte? holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.1.11 10:29

Taky jsem si ze začátku říkala,jestli fakt ty prášky zaberou,nějak jsem tomu nechtěla věřit,že to bude jen tak :wink: Na screeningu v tom asi 15 týdnu nám řekli,že to na 95% vypadá na holčičku a od tý doby se to na utz nechtělo ukázat,tak uvidíme jestli doktorka měla pravdu :-D Já si stejně od začátku myslím,že to ta slečna je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 10:31

taky bych si přála holčičku, ale vlastně ono je to jedno, šťastná bych byla i za toho chlapečka po takové době čekání :). Ať jste obě zdravé a porod zvládnete na jedničku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.1.11 10:33

Děkujeme :wink: A vám ať to v brzké době dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.11 10:35

děkuji, opatrujte se holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
29.1.11 22:52

Ahoj,já ho nemám zvýšený,ale těsně pod horní hranicí normy. Ta je 500 /jednotky si nepamatuji/ a já mám něco okolo 470. Beru také Dostinex,ale jen půl tablety týdně po dobu 4 týdnů,tak doufám,že na tom budu stejně jako Zlatouch. Kéž by!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
9511
30.1.11 10:00

…já ho měla po HA také zvýšený a nemohla otěhotnět. Brala jsem na to Medocriptine, po vybrání se srovnal. Těhu bylo až za další 3měsíce po bylinné léčbě.
Holky, hlavně pokud chcete pak po porodu ještě další děcka, tak si nenechte dát žádnou HA. Já po těchto problémech si už nenechám znovu rozházet cyklus.
Přeji brzké otěhotnění, tomu kdo není a pohodový porod, tomu kdo má před sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.