Stav Pudla - pro ty, koho to zajímá

43032
19.3.09 08:04

stav Pudla - pro ty, koho to zajima

vcera jsem mela kontrolu, tak cipek zatim drzi, ale dolni delozni segment je rozsiren a dite naleha, tak mam klid na luzku - ze prej v nemocnici bych taky asi jen lezela a jedla tablety, dite je jeste „neviabilni“, takze infuse by me stejne nedali. kontrolu mam za tyden.
jsem 19 TT,
bricho stejne, zadne bolesti, obcas citim stazeni, nebo tlak, casto je tvrde, aniz bych neco citila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5021
19.3.09 08:37

Sice to asi bude o nervy, ale dopadne to dobře…Tohle je přesně ten stav, kdy člověku nezbývá než ty týdny nějak přežít, navíc je velká naděje, že se to zlepší a nebude to takhle až do termínu.Já musela ležet měsíc (s jiným problémem, taky před 20tt), a pak jsem až do porodu v 41+5tt fungovala úplně normálně, i když před tím bych tomu nevěřila, kdyby mi to někdo řekl.
Jestli můžu radit (a vím, že se to pěkně teoretizuje, když se mě to v podstatě netýká), snaž se zaměstnat mysl něčím příjemným, hlavně nečti na netu žádné hororové příběhy.Já hodně četla oblíbené, osvědčené knížky, poslouchala jsem audio knihy a koukala na osvědčené filmy, a ten měsíc utekl jak voda.
Tak přeju pevné nervy, vím že to je tady taková otřepaná fráze, ale fakt ty palce držím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.3.09 08:40

Pudlo,
vím, že tady nějaký řečičky o držení palečků nepomůžou, takže drž, drž, drž, ať jste co nejdýl 2v1, přeju ti sloní těhotenství a dlouhodobé přenášení a zkrátka ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
19.3.09 08:42

Takže ani špatný ani dobrý.Ach jo.Tak hezky lež a nemysli na nejhorší.Určitě je spoustu knížek,filmů,co jsi ještě nestihla přečíst nebo vidět.Nebo začni psát vlastní knížků o cestě za mimčem,jak se cítíš atd.jednou to bude pro tebe moc cenný,protože to dopadne dobře a budeš mít co prckovi vyprávět :)
Drž se.
 Not

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.3.09 09:18

Pudli, já jsem cvok :-) založila jsem ti omylem nové téma, mrkni na to, pa villa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
19.3.09 09:23

Milá Pudlo,
nedá mi to a musím reagovat. Do vašeho deníčku nepatřím, ale občas vás čtu a tak když čtu čím vším procházíte, musím vás obdivovat. Já sama jsem tím co popisuješ neprošla tak tu nebudu hlodat nesmysly. Jen jsem Ti chtěla říct, že na tebe i Pudlíka myslím …

LuckaH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.3.09 09:38

Pudlíku, přeju ti, aby jsi se pořádně vyležela a nezačla rodit dřív než 35 tt!!!! Když čtu ty příběhy s dobrým koncem, tak ty ho budeš mít taky!!! Jasný? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
19.3.09 09:46

Ahoj Pudlo,

držte se i s Pudlátkem, moc na Vás oba myslím. :) Pokud je potřeba ležet, tak lež, pamatuješ, měla jsem to taky i když z jiného důvodu. Teď je to mnohem volnější. Tobě, ale o ležení nemusím vyprávět, co? :D

Jinak co se týká toho „mokra“, měla jsem to taky a úplně přesně jako ty, jsem se bála, že jde o plodovku. U gyn jsem se zmínila o výtoku a zjistilo se, že to jsou kvasinky. Nevím, kde se vzali (snad zavádění Utrouše, i když hygienu jsem dodržovala a o sexu si můžu nechat jenom zdát :D ). Dala mi na to boraxové globule a potom ještě Macmiror a musím říct, že se to zlepšilo. Mám takový pocit, že jsi taky někde psala, že trpíš na kvasinky, tak zkuste přeléčit (teda pokud samozřejmě neléčís :D ).

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.3.09 10:21

Ahoj,
tak presne tohle jsem mela u prvniho, nekdy po 20.tt. Lezela jsem mesic na polstari, postel podlozenou knizkama. Pak jsem si teda precetla, ze to na to moc vliv nema…kazdopadne za mesic se to srovnalo a ve finale broucka dva dny vyhaneli ;) Tak se drz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
19.3.09 10:54

Ahoj Pudli

Snažilky čtu pravidelně asi od dubna, tak i ten Tvůj příběh znám a moc držím palečky. Každopádně Ti chci říct, že Tě vážně moc obdivuji a holka vydrž. Věřím, že vše dobře dopadne a nakonec si v náručí pochováš to své vytoužené krásné a zdravé miminko.

A souhlasím s tím názorem, abys na internetu nehledala žádné podobné příběhy. Je to pak jenom horší. Věř mi.

Takže pfuj, pfuj, pfuj.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.09 11:10

Ahoj Pudli, myslím na tebe, i když teda teď už jsi tady separovaná :-). Snad už se to změní a budeš moct prožívat klidnější vysněné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.3.09 11:25

Ahoj Pudlo, deníčky snažilek pravidelně čtu od samého začátku. Vždycky jsem se dost nasmála, jak popisovala Filipina svoje story. Mám podobnou cestu za ditětem jako ty a vlastně i stejně dlouhou, ale teď už naštěstí mám doma svoji princeznu. Tak držím pěsti, ať i tobě vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
19.3.09 11:35

Pudli - zdravím! I když tvoje těhotenství není procházka růžovou zahradou, věřím, že tě čeká na konci happy end a hloupoučký žvatlání nad pokakaným uzlíkem v peřince. Ani nevím, jestli jsi byla u Daňka nebo v nemocnici (nebo na obou místech). Drž se a piš novinky buď sem nebo Psychiky - jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
19.3.09 11:52
asha píše:
Ahoj,
tak presne tohle jsem mela u prvniho

mela jsi taky sestouply natlaceny decko na cipek? moc by mi pomohlo, kdyby jo, protoze jsem zatim nic podobnyho nikde necetla.

taky jsem podslozila zadek a chvilku myslim to dite slezlo kam ma, ale pak jsem sla na zachod a uz zase citim kopance u mocaku.

desne me boli kycle a zada, muzuz lezet jen na boccih, protoze na zadech mi deloha okamzite stvrdne.

dneska jsem takova rezignovana, ale vcera jsem skoro bulela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.3.09 12:47

Pudli jo, presne to. Dole rozsireni a hlava nalehala…mne teda rekla, ze je miminko moc dole, to jsem pak vycetla ja z papiru, nekdy s tehotnyma mluvi jak s pologramotnyma. Pokud se primo neotviras, tak to urcite vydrzis, chce to fakt klidovej rezim. Ale s prvnim ditetem to jde ;) Nech se rozmazlovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí