Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak co tomu rikate - chtela jsem to mit strizlive. vlastne by se mi vic libil, kdyby byl takpolovicni, neda se nekde nastavit velikost?
mmch kdo by do me rekl, ze nemam rada modrou barvu, co?
Tak ti jdu dát návod a ty máš hotovo
…metřík je lepší než podpis, protože se sám odpočítává…Zmenšit se asi nedá, řekla bych…
Ale máš to udělané pěkně, já jsem trochu obsedantní a potřebuju to mít taky spíš jednoduché a sladěné…
jsem nechala ten malej (na jedne strance byla moznost mini metriku)
tady si ulozim ten velkej, kdybych to chtela nekdy zmenit ""http://newtickers.bump-and-beyond.com/30/3038/303811.png:http://newtickers.bump-and-beyond.com/…8/303811.png
I když ten menší má taky něco do sebe, asi se to k tobě hodí víc…
Uz jsem to opravila, ono se to opravi ve vsech prispevcich zpetne, takze uz to zmizelo..... pridalo mi to 1 den, nebudeme podvadet
na vzhled se mi tez vic libi ten vetsi, ale chci to mit nenapadne… a abyt to nezaabiralo moc mista
prosimte judy ta tam mas metr jak hubnes!!!
nejsou taky metriky na velikost podprsenky? ![]()
Ááá, konečně má Pudlík metřík
. A už prozradíš jméno??? Čekám už dost dlouho na odtajnění ![]()
Taky myslím, že to máš výtok z globulí. Já už z toho utrogestanu taky šílím!!! Doufám že se mě nějaký zánět a kvasinky vyhnou nebo tu budu šílet s tebou
Přibereš mně do klubu? ![]()
my fakt jmeno nemame - segra mu pracovne rika Kostěj ![]()
jojo, vysiluj, udelame si extra diskusi pro hystericke matky, nebo muzes chodit sem -ja asi zacnu casem chodit taky do tehulovin
Pudloslavo , ještě jsem ho nehledala, ale víš co, existuje úplně všechno…
Já jsem prostě úchyl na čísla (přitom matematiku nesnáším a nechápu), ale ráda dělám tabulky, vedu rozpočet, počítám kj a tak…Ono mě to nějak umravňuje, od přírody jsem veliký anarchista, a čísla mě srovnají do latě. ![]()
Já myslela, že jste už jméno vybírali… No tak nic no ![]()
My máme pracovní název Džakarta
Vzniklo to tak, že manžel říkal že je to Kája nebo Jaka. Z počátečních našich jmen. No a k té Jace, že to je teda Jakarta a já říkám že jedině Džakarta, když už ![]()
Do těhulovin už choď, ať tam nejsme s Madlou samy prvotěhule…