Stav Pudla - pro ty, koho to zajímá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
14.5.09 09:34

už se mi popletly i diskuse, chtěla jsem to psát do hysterek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.5.09 15:11

Deri, nechces si ten fonendak poridit? Tady se da sehnat obycejny i za dve stovky, nevim jak u vas, ale urcite to bude levnejsi, nez to vysetreni. V tomhle tydnu uz neni takovy problem mimino najit, slyset to jde pekne. I kdyz fonendak taky nabizi spoustu moznosti k vysilovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
14.5.09 15:41

deri pis spis do tech hysterek - tady uz asi moc holky nechodej. poslu ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.5.09 13:25

Pudlí - naprosto dokonalej metřík!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
28.5.09 21:46

Ahoj, ja rano resila ten metr, odpovidala jsi mi do diskuze, tak jsem se na tebe prisla mrknout. S pudletem jste uz docela daleko, to mam radost. Cetla jsem Psychiku, drzim ti palce, kdyz te nekde vidim, tak kontroluju, ze jsi ok :) . A jak teda je? Musis jeste lezet? Tricaty tyden, to uz je fakt super.
Ja byla lehce hystericka tehule a vsechno bylo nakonec ok. Lezeni v tehotenstvi jsem praktikovala asi dva mesice, cele se to strasne vleklo. Oproti tomu posledni dva mesice mi utekly ani nevim jak…

Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandora 2x
5.12.09 21:38

Pudloslava

Asi ti rozumím . V 15 tydnu jsem ležela na gastru= akutni zanět slinivky. Musela jsem na laparo vyndat žlučnik a doktoři mi řekli že jestli nepujdu tak dalsi zachvat už nemusim přežít. Měla jsem hrozny strach o dítě ale pak jsem pochopila že nemám na vyběr. A pak jsem se podvědomě připravovala na nejhorši, že až mě proberou z narkozy budu bez malého asi to byl muj zpusob jak se s tou možnosti snáz vyrovnat. Jsem hrozna pesimistka je to asi špatné ale mě to pomáhá v tom že když to nedopadne tak nemam takový šok a když ano je to strašně super. Miminko je v pořádku a já jsem ted ve 36. tydnu a to to se mnou bylo opravdu velmi vážné. Myslim že máš železnou náturu a jsi docela silny jedinec . Budu na tebe myslet a držet vam palce . :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
11.10.11 09:57

Pudla - 2.porod (2011)

Mě zajímá stav Pudly teď. :mrgreen: 8-) Rodila minulou středu, ne? (5.10.). To už je 6 dní po porodu. Kdy se pouští domů po CS? Co je to? Kluk, holka? Váhy, míry, Agpar, poporodní stav obou… :kytka:

Já su strašně zvědavá. :oops: Víte někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.10.11 10:03

Ha, Pudla už to má za sebou?? :dance:

Wioll, já jsem po CS, byl v neděli večer a pustili mě ve čtvrtek :think: takže čtvrtý den, ale záleží na mimču jak nabírá asi no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.10.11 10:07
Wiolla píše:
Mě zajímá stav Pudly teď. :mrgreen: 8-) Rodila minulou středu, ne? (5.10.). To už je 6 dní po porodu. Kdy se pouští domů po CS? Co je to? Kluk, holka? Váhy, míry, Agpar, poporodní stav obou… :kytka:Já su strašně zvědavá. :oops: Víte někdo něco?

Taky jsem si na ni vzpomnela, tak jsem ted myslela, ze tu neco je :-)
Kdysi jsem nekde zahlidla, ze ceka zase chlapecka. To je jediny, co Ti ted muzu napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.10.11 10:08

No měla by mít. :think: Na tu minulou středu měla naplánovaný CS. V jedné diskuzi to tu psala, že se tam objednávala, že jí určili tento termín, pak se loučila, že jde na to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.10.11 10:13
nakukovatelka píše:
Wiolla píše:
Mě zajímá stav Pudly teď. :mrgreen: 8-) Rodila minulou středu, ne? (5.10.). To už je 6 dní po porodu. Kdy se pouští domů po CS? Co je to? Kluk, holka? Váhy, míry, Agpar, poporodní stav obou… :kytka:Já su strašně zvědavá. :oops: Víte někdo něco?
Taky jsem si na ni vzpomnela, tak jsem ted myslela, ze tu neco je :-)
Kdysi jsem nekde zahlidla, ze ceka zase chlapecka. To je jediny, co Ti ted muzu napsat :-)

To vím, že čekala chlapečka. Ale víš jak to je: „Nikdy nevěř ultrazvuku!“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.10.11 10:35

3.10. mi odpovídala v jedné diskusi, že bude těhotná ještě 4 dny. Takže císaře měla asi v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.10.11 10:40

Pudla měla císaře opravdu v pátek 7.10. Narodil se jí Benedikt, 3,61 kg a 50cm. Podrobnosti nevím :-)

• Citovat
  • Upravit
36544
11.10.11 10:40
Mufina píše:
Pudla měla císaře opravdu v pátek 7.10. Narodil se jí Benedikt, 3,61 kg a 50cm. Podrobnosti nevím :-)

Super, díky..
Tak gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.10.11 10:45

Mooooc gratuluju a přeju hodně zdraví. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek