Stav Pudla - pro ty, koho to zajímá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5618
26.4.09 19:40

Kami - to taky nechapu. :? Myslela jsem puvodne, ze mam vytok z tech globuli, ale pak jsem dala jeden vecer jen utrous a bylo to snad jeste horsi! :roll:
Pudlo - zaloz, jdem za tebou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.4.09 19:43

Stazko- já mám jen utrouš tak vím že to je z něj, až se divím, kolik toho vyteče ven. Až ho ale přestanu brát, tak zase budu řešit, co že to ze mně teče, když už utrouš nemám… Prostě jsem šílená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
26.4.09 19:48

Kami - kolikatej tt jsi? a jak dlouho se ten utrous bere? celej prvni trimestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.4.09 19:55

Stázi- podle PM jsem konec 12tt a podle UZV začátek 13tt :-) Zatím je to rozdíl 4 dnů. Bere se celej 1 trimestr, když jsou nějaké obtíže, krvácení nebo tak, tak se může brát i dýl. Viz Pudla :-( Takže já doberu co mám a končím. Vychází mi ještě asi na týden a nechce se mi to vyhazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.4.09 19:57

Uz je hotová diskuze pro histerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
26.4.09 19:59

diskuse je zalozena…

utrous obsahuje vevnitr takovej olejicek, rozdloubala jsem ho, abych zmerila, jestli meni posevni pH, nemeni, protoze s vodou se vubec nemisi. vytok je posle me z toho, ze troisku drazdi sliznici a ta nejakou vodu vypoti … nic poroti tomu, co mi udelal ten clotrimazol …to byla fakt povoden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
26.4.09 20:01

link na tu diskusi :http://emimino.cz/modules.php?…

je tam i muj ,link na tu poradnu …

prej se dysky stihne vstrebat dost
mmch ja koukala do kompendia a skutecne po vaginalnim podani je ucinek daleko snad ne lepsi, ale dlouhodobejsi ..... po ustim podani to udela nejakou hladinu na 1 hodinu, po vaginalnim na 24 hodin. Moje zkusenost je ta, ze cim hloubeji ho zavedu, tim mene vyteka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.4.09 20:05

Pudli- ale ty ležíš, u mně je jedno jak hluboko zavedu, teče to pořád stejně. jen když je hlouběji, tak tam vydží o chvíli dýl, ale stejně vyteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.4.09 20:35

Kamiš jojo, mám fakt i ten kočár :-D To taky nemohlo počkat, protože je z 2. ruky za neuvěřitelnou cenu a typ „vláček“ se y 2. ruky téměř nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.4.09 21:45

Madli- tak v tom případě to chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
27.4.09 16:16

Hola, tak jsem po kontrole, jsem prej OK, cipek dnes nameril dokonce 41 mm, takze vic nez posledne, docela luxus … dite teda naleha hlavickou (zmetek se na kontrolu dycky otoci), dolni segment je rozsireny … to uz asi zustane, ale nehorsi se to
vahu mi nerekl, ale to jsem skoro rada, protoze u nej je to dycky nejak min, tak bych se jen nervovala
dalsi kontrola 15,muzu tam dal chodit (Gennet) do toho 30 TT a pak to zkusim rovnou v Podoli, neni jiste, ze me vezmou, ale zkusim se vecpat - tak ted mi jeste zbyva zavolat te MUDr z Mazurske, ze tam neprijdu a ze ji tu posledni kontrolu kdyztak zaplatim…to bude nejhorsi, bude na me nasr. takze by bylo idealni, kdyby me po gennetu vzali rovnou v porodnici a po porodu bych si nasla jeste uplne jineho gyndra :-)))))

Jo a Danek mi rikal, ze to je uplne v poradku,kdyz s kazdym nesmyslem jedu do nemocnice a ze kdyby cokoliv (treba silny tlak dole a nuceni na moceni - coz mam skoro kontinualne), tak mam jit kdykoliv k nemu nebo do spitalu, od toho ta pece je a je lepsi nic nezanedbat … takze holky, je to v pohode, ze jsme hysterky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.4.09 16:21

Pudlo- tak to jsou skvělé zprávy!!! Jen ať to tak ještě dlouho vydrží!!!

No já jsme teď nějak trochu uklidněná tím screeninem, i když ještě není hotová ta krev… Mno uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
13.5.09 20:56

Tak kdyby sem jeste nekdo nahodou zabrousil - v pondeli jsem skrze snizeni pohybu jela do Podoli, kostej je OK, ma 1200g, cipek 45 mm!!!!!!! mi normalne asi roste :-)
Tedka aktualne resim, jestli hmatanim ditete mu nemuzu poskodit hlavicku :-)))

Kostej se teda nejak prestal otacet a zakotvil zadkem dolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
13.5.09 20:56

aktualni deni a rozlicne kecy na https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
14.5.09 09:33

holky, tak já včera zase vyšilovala, ráno jsem lítala po obchodech, tak jsem pohyby nějak nevnímala(spíš jsem nic necítila), odpoledne povinný odpočinek s druhou ratolestí, pohyby žádné, zkoušela jsem ležet na zádech, dýchat do břicha, sežrat čokoládu-jen slabé tuknutí. Samozřejmě jsem nezabrala a hodinu přemýšlela, jestli mimi žije. Po hodině jsem volala dr., jestli mám přijet. Manžel to raději ani nekomentovat. Než jsem přišla na řadu u doktorky, mimi ožilo-klasika. Takže doktorka jen konstatovala, že je vše v pořádku a shrábla 150 euro. To těhotenství mě stojí majlant. Další kontrola 25. 5., jsem zvědavá, jestli do ní vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí