Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s temito plenkami, daji se s nejakymi srovnat? Ted jsem si prave vsimla ze delaji i velikost Newborn a myslim ze snad nejsou z nejdrazsich…doufam tedy ![]()
Moc dekuji
Máte zkušenost s Bella Happy Junior?
Přidejte zkušenost s Bella Happy JuniorJa jsem s temito plenkami byla dost spokojena, prirovnala bych je Pampers Total Care.
Ahoj ,
s nejmenší velikostí mám zkušenost z porodnice, kde jsme je dostávaly a byly v pohodě. Teď už používáme Pampers a Huggies.
Ivule
Dostali jsme je v porodnici. Byly o.k.
My používáme Tesco pleny. Jsou levné a dobré.
my je taky dostali v porodnici a byly fajn, teď jsem na ně narazila u nás v akci - balík za 230,– a je jich tam 56 od 8-18 kg, tak jsem je vzala na zkoušku
, zdají se ok, zatim nikde nic neproteklo
![]()
TAky je mame a meli sme v porodnici.........
jsem spokojena.............ale ted jsem koupila Texco fialove a jsou nejlepsi........byla akce v tescu za 199 56ks velikost 4
Taky jsme je měli v porodnici, pak jsem je rok nepotkala až nedávno v Hypernově. Přijdou mi dobrý, jen větší než ostatní. Normálně používáme velikost 9-18 a tyhle jsou malé ještě velké. Takže jsme je schovali a konečně se dočkali akce na fialové tesco, které používáme opravdu dlouho.
Taky jsme je měli v porodnici, byly ok. PAk jsem je párkrát koupila ve velikosti 2 a 3 a taky dobrý. Já bych je velikostí přirovnala k Fixieskám, myslím si, že jsou dobré na nožičky - kyčle, protože jsou oproti Pemprndám široké.
Přidávám se k ostatním - taky jsme je vyfásli v porodnici
Pak jsem zkoušela kupovat i větší velikosti a spokojenost.
A taky se mi zdály větší než ostatní značky…
Holky, mám dotaz-je ještě ta akce na fialové plenky v Tescu, nebo jsem to zase prošvihla?? Jinak já jsem spokojená i s plenkami CIEN z Lidla. A teď měli v Albertu Pampersky za 330kč což vychází asi 4,30 na plenu !!! ![]()
U nás zatím akce je a dávají i ty ubrousky k tomu. Koukni na stránky akčních letáků.www.akcniceny.cz
holky nepoužíváte některá plenky Happy. jen chci vědět jak jsou velký ty 5-9 kg, mě totiž ty 2-5 přišli menší než 2-5 pampers. A ty happy 3-6 u nás nemaji
dají se k některejm velikostně přirovnat