Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky.
Chtěla bych znát váš názor na tyto plíny. V poslední době na ně slyším samou chválu. Jde mi hlavně o to, že moje robátko je neustále pros…
Utíká mu to hlavně vrškem plíny. Tesco pleny mají nahoře gumičku, kterou pampersky nemají. Doufám, že by to mohlo vyřešit náš problém ![]()
Díky za odpovědi ![]()
Já na ně pěju chválu kudy chodím a fakt je mi líto, že jsem je neobjevila dřív…
Mají nahoře gumičku, jsou papírové srovnatelné s pampersama a stojí něco málo přes 3Kč za kus…
Fakt nám vyhovují - oběma dětem.
ahojik taky se pridavam k tem co si je nemuzou vynachvalit..maji pevny boky a vrch jsou hlavne vetsi jako PAmpersky ktere nam malej porad procuraval a nejsem s nima spokojena a tesco pliny i dobre a dlouho saji..taktez jako pliny Helen harper!!!takze take souhlasim a doporucuji
Ahojky,
my je taky používáme a jsme spokojení. Používali jsme Pampers a pak přešli právě na Tesco (mluvím o těch fialových), ty v bílém obalu jsme neměli. Taky nám vyhovuje ta gumička vzadu, nemáme ho… až na zádech ![]()
Takže já je doporučuju!!! ![]()
Taky se jen mohu přidat k těm spokojeným. Jsou úžasné, pampersky jsme taky měli věčně pročůrané a prokakané. A díky emiminu jsme začali kupovat Tesco fialové, jsou levné a kvalitní. Všem maminám v okolí je doporučuji a už máme zpětnou vazbu, taky jsou moc spokojené. Takže pro tyto plíny 1 s hvězdičkou a ještě 3× podtržená
!!!!!!!
Pati
Stejně jako Missorka, že jsme je neobjevili dřív
Používali jsme je 3 měsíce, teď už nepotřebujem žádný
, schovávám zbytek pro třetí. Jsou bezva.
Abaja
Jsou skvěléé!!!!!Doporučuji
!!Zrovna jsou plné bobků-jdeme měnit
Bílé jsou igeliťáky.
Jedině Tesco
kam se na ně hrabou Pampers a fialové Tesco ubrousky jsou taky super.Včera jsem je (pleny) kupovala na Zličíně a platila jsem za ně asi 165,–
,prodavačka nevěděla co to znamená a já se nehádala ![]()
Ja z nich zase tak moc nadsena nejsem. Davam je na noc a pokud se Honzik pokaka, tak mu to vetsinou protece kolem nozicek.
Kocickomalinka,fialové Tesco plíny jsou vlastně Helen Harper-pro tesco je vyrábí ONTEX ![]()
Jinak se přidávám ke chvále!!Tesco fialové už používám déle a Pampersky už se na ně nehrabou,srovnatelné snad s Huggieskama,těma lepšíma ![]()
Gabka
ahoj,tak tedy parkrat jsem je mela a jsou fakt vyborne.-ty fialove.u pampers se mi stava to same-potento az na zadech,ale u tesco vazne ta guma pomaha!a je to za dobrou cenu!
Na doporučení Missorky už jsme je taky prubli a good, good, very good!! Jako Pampers a gumička vzadu navíc! A cena OK.
Claudie
Souhlasím, právě jsem dodělala poslední obyč hugiesky, a šupajdila jsem do Tesca … dle mě jsou opravdu super. a hlavně že jsou „silnější“ než pampersky, a malej je v noci fakt nepročůrá, zatímco pampersky jo. Jsou fakt na dobré úrovni - a za ty prachy… nekup to.
![]()
Ahoj,vyzkoušela sem snad všechny plenky,ale „tesco plenky“ jako jediné vydrželi „náš test“ : -))).Nevyměnila bych je za žádné jiné!!!Všechny značkové byly k ničemu a ještě měla opruzeniny!Doporučuju je!!! ahoj!!!