Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky se připojujeme k zástupu spokojených uživatelů Tesco plínek
![]()
I když doufám, že brzy budeme bez nich…
ale jinak jsme nikdy neměli problém ![]()
fialove tesco plinky = modre helen harper aircomfort.
fakt dobre plenky. ale na noc davame pampers sleep and play. D
Taky se tluču do hlavy, že je nekupujeme už dávno!
Doporučuji.
Theo
Ahoj Marcelíno,
koukám, že nám pořád nevěříš a děláš si vlastní průzkum
Tak za Kačenku se taky přidávám a pěju na fialové Tesco pleny velkou chválu!!!! Jen bychom to asi neměly přehánět, protože minulý týden byly stále, v naší velikosti, beznadějně vyprodané ![]()
Doufám, že se brzy uvidíme! Kačce už se po zámeckém pánovi Matějovi stýská ![]()
Terka
Ahoj,dají se srovnat s Babylove s DM?S těma máme nejlepší zkušenost,ale ta cena
.
Díky
DAna
Ahoj,tak jen se přidám.Lepší plíny neznám!!! Jen je zajímavé,že ty modré Helen Harper mě moc nenadchly…:o))) asi nejsou úplně stejné bych řekla,ale jistá si nejsem,jen se mi Tesco zdají mnohem lepší! Bohužel jsme je taky objevily pozdě,ale u druhého ani jiné kupovat nebudu…
Jen škoda,že i nám se párkrát stalo,že byly vyprodané:o(
DANA26: já taky používám BABY Love. A nezdají se mi být tak drahé…kupuji 42ks za 174Kč…
Ale ptala jsem se pro jak velké mimi jsou určené ty fialové pleny?
Namape:Já kupuji BL plíny velikost 7-18.Je tam 44ks za 229,–kč.
S Tesco Plínama zkušenost nemám,proto se ptám na srovnatelnost.Tesco se u nás bude otvírat 8.6. tak je potom asi zkusím.
Dana
Ahoj,
velikosti fialovych plen jsou tarka stejne jako u jinych druhu. 4-9,9-18kg jine velikosti jsem nepouzivala, mame hubenourka:-)
Kac
Tak já se přidávám ke šťastným spotřebitelkám Fialových Tescáčů. Začala jsem je kupovat ve velikosti 3-midi a jiné plenky nechci! Je fakt že každému vyhovují jiné, nám od začátku nevyhovovaly Pampersky-neseděly a byly pokaždé posrajděné i pročůrané. Je to tím že nemají tu gumičku na zádech, kdežto Tesco je mají. Z těch dražších nám zpočátku vyhovovaly fixies a Huggies Superflex (soft and dry nám nevyhovovaly), ale jen co jsem vyzkoušela Tesco tak už jiné nekupuju. A že Mišelín umí parádní nálože-kadí stále po každém kojení a i v mezičase. Ráno prosrajdí i 5 plín během 2 hodin! Celou noc ho nepřebaluji, až ráno, a ustojí i pročůrání i nálož po ránu, která je po celonoční absenci kadění úctyhodná! Takže doporučuji, opravdu!
Já taky jen a jen doporučuji…
kupuji je vždy když jsou v akci za 199.- kč a pokud je nejhůř tak mám kousek Penny market a zajedu tam pro balík těch jejich, které jsou srovnatelné, ale o něco malinko vyjdou dráž!!!
Tesco fialový jsou THE BEST!!!! V akci jsou skoro pořád!!! ![]()
Dřív jsem taky kupovala modré Hellen Harper, ale ty jsou za dobrou cenu vidět málo, takže Tesco zvítězily!! A taky mi přijdou malinko jiné, jak už tu někdo psal…Herperky jsou jakoby šipší, ale dlouho jsem je neměla ![]()
Ahojky
))
My už kupujeme jedině Tesco fialové. Vyzkoušela jsem co se dalo…a prostě jsou nejlepší. I cena je dobrá. Většinou je u nás mají za 199,–Kč. Kupujeme velikost 4 ( 9-18 kg ) a je jich tam 56, tzn. 3,55 za kus. Při poslední Tesco akci ke každému balení zdarma vlhčené ubrousky
))
Jsem fakt moc spokojená a děti doufám taky
))
Datez + Terka 2 roky + Davídek 9 m.
ANO,ANO-jedině Tesco fialové nebo Hugies super flex(s medvídkem Pů)
PRO VŠECHNY -od středy 7.6.má Tesco již zmiňované „fialky“
v akci za pouhých 199kč(všechny velikosti)a vlhč.ubrousky za 49kč
S pozdravem Val