Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pehot píše:
Ahoj Sluníčko: mno, po přečtení diskuse soudím, že se nic převratného nestalo a Tesco plíny jsou furt stejné. My je používáme a spokojenost.(ale nejradši máme stejně Huggies superflex
)
Já právě přemýšlím, jaké koupit do porodnice a také uvažuji u Huggies pro novorozence vyzkoušíme. Tesco mám docela z ruky 30 km a tak si myslím, že to co ušetřím na plenkách dám za tu cestu tam a zpět. Kor dneska při dnešních cenách benzínu ![]()
ahoj holky, čtu tady vesměs chválu na tesco plínky v poměru kvalita/cena. Máte zkušenost i se myslím žlutými novorozeneckými?? new born??
Já je teď používám a musím jen chválit. Vydrží celkem dlouho a i řidší stolici zachytí a neprotečou. Máme tu velikost 1 (2-5kg).
lucilda82 píše:
Já je teď používám a musím jen chválit. Vydrží celkem dlouho a i řidší stolici zachytí a neprotečou. Máme tu velikost 1 (2-5kg).
a drží ti lepítka?
Vrtul píše:lucilda82 píše:a drží ti lepítka?
Ano, drží pěkně. Žádný problém jsem s nimi dosud (6 dní) neměla.
Ahoj, můžu se zeptat? Jak tady tak čtu, tak je rozdíl mezi plínama v bílém obalu a ve fialovém? Já jsme právě koupila ty v bílém a jsou igelitové a to nám vadí. Zapařuje se nám dupka a opruzuje… tak jak to je? díky ![]()
Ackulik píše:
Ahoj, můžu se zeptat? Jak tady tak čtu, tak je rozdíl mezi plínama v bílém obalu a ve fialovém? Já jsme právě koupila ty v bílém a jsou igelitové a to nám vadí. Zapařuje se nám dupka a opruzuje… tak jak to je? díky
Tak ty v bílém obalu jsou ty úplně nejobyčejnější tescové, jak píšeš igelitové. Ty jsou hrozný. Pak trošku lepší, nejsou igelitové jsou GAGA pleny. Někdo je chválí, někdo ne. Já jsem s nimi u staršího syna nijak nadšená nebyla, ale nejhorší taky nebyly. A úplně nejlepší z tescových plen jsou Tesco Baby Esentials v zeleném obalu (nahradily ty ve fialovém - nový přebal).
Jo tak takhle to je
já se právě divila, jak někdo může chválit ty igelitky, to je děs, teda alespoň pro nás. A na kolik tak cca vyjdou a kolik jich tam je?
Zelené jsou papírové. Teď je zrovna má Tesco v akci do konce března za cca 196Kč, jinak normálně stojí asi cca 250Kč. Počet plenek v balíku záleží na velikosti plenek. U velikosti 3 (4-9kg) jich tam je více než u vel.5 (11-25kg). Přesný počet u jednotlivých velikostí nevím.
Ahoj,
nevíte, zda jsou nebo výhledově budou opět ty zelené Tesco plínky v akci?
Už nám docházejí, díky.