Tesco plíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.7.08 19:11
pehot píše:
Ahoj Sluníčko: mno, po přečtení diskuse soudím, že se nic převratného nestalo a Tesco plíny jsou furt stejné :) . My je používáme a spokojenost.(ale nejradši máme stejně Huggies superflex 8) )

Já právě přemýšlím, jaké koupit do porodnice a také uvažuji u Huggies pro novorozence vyzkoušíme. Tesco mám docela z ruky 30 km a tak si myslím, že to co ušetřím na plenkách dám za tu cestu tam a zpět. Kor dneska při dnešních cenách benzínu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.08 19:20

patrilo jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
6.3.12 16:15

ahoj holky, čtu tady vesměs chválu na tesco plínky v poměru kvalita/cena. Máte zkušenost i se myslím žlutými novorozeneckými?? new born??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.3.12 18:35

Já je teď používám a musím jen chválit. Vydrží celkem dlouho a i řidší stolici zachytí a neprotečou. Máme tu velikost 1 (2-5kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
6.3.12 18:47
lucilda82 píše:
Já je teď používám a musím jen chválit. Vydrží celkem dlouho a i řidší stolici zachytí a neprotečou. Máme tu velikost 1 (2-5kg).

a drží ti lepítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.3.12 07:13
Vrtul píše:
lucilda82 píše:
a drží ti lepítka?

Ano, drží pěkně. Žádný problém jsem s nimi dosud (6 dní) neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
7.3.12 19:51

Ahoj, můžu se zeptat? Jak tady tak čtu, tak je rozdíl mezi plínama v bílém obalu a ve fialovém? Já jsme právě koupila ty v bílém a jsou igelitové a to nám vadí. Zapařuje se nám dupka a opruzuje… tak jak to je? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.3.12 20:27
Ackulik píše:
Ahoj, můžu se zeptat? Jak tady tak čtu, tak je rozdíl mezi plínama v bílém obalu a ve fialovém? Já jsme právě koupila ty v bílém a jsou igelitové a to nám vadí. Zapařuje se nám dupka a opruzuje… tak jak to je? díky :)

Tak ty v bílém obalu jsou ty úplně nejobyčejnější tescové, jak píšeš igelitové. Ty jsou hrozný. Pak trošku lepší, nejsou igelitové jsou GAGA pleny. Někdo je chválí, někdo ne. Já jsem s nimi u staršího syna nijak nadšená nebyla, ale nejhorší taky nebyly. A úplně nejlepší z tescových plen jsou Tesco Baby Esentials v zeleném obalu (nahradily ty ve fialovém - nový přebal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
7.3.12 20:35

Jo tak takhle to je :) já se právě divila, jak někdo může chválit ty igelitky, to je děs, teda alespoň pro nás. A na kolik tak cca vyjdou a kolik jich tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
7.3.12 20:36

A ty zelené jsou papírové? není to igelit doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.3.12 21:08

Zelené jsou papírové. Teď je zrovna má Tesco v akci do konce března za cca 196Kč, jinak normálně stojí asi cca 250Kč. Počet plenek v balíku záleží na velikosti plenek. U velikosti 3 (4-9kg) jich tam je více než u vel.5 (11-25kg). Přesný počet u jednotlivých velikostí nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
8.3.12 07:41

Děkuji mocinky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.9.12 08:43

Akce na plínky

Ahoj,
nevíte, zda jsou nebo výhledově budou opět ty zelené Tesco plínky v akci?
Už nám docházejí, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 08:45

Včera jsem byla v tescu a teď v akci nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.9.12 08:48

@Ivana_xxx ted v akci nejsou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie