Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky díky.
Já už je koupila a jsme ve fázi zkoušení. Sice jsem je teď nekoupila v akci, ale už si na ní počíhám ![]()
TESCO MUSÍ CHVÁLOU RUDNOUT!!!!!!!!!
.
My taky kupujeme už jen Tesco, jsou super a hlavně cena je super.
A ani ty bílé nejsou špatné, dám je, když vím, že se Peťula třeba ráno za
hodinu pokaká. Pa M.
Tak já nevím… ![]()
Pějete tady na fialové Tesca ódy.. já neříkám, jsou ok, ale dle mých zkušeností na celou noc nejsou. Taky je máme, taky je používáme, ale vždy jen na pár hodin. Když je dám na noc, vždy se Vilík probouzí mokrý.
Já si nemůžu vynachválit červené (ano, červené
) Harpery.
Večer kol 19 ho zaplínkuju a kolikrát jsme se probudili kolem 10 dopoledne a byl suchý. Mezi nožkama měl sice cca 2kg balík
, ale pyžámko suché.
Vyzkoušela jsem a různě používala všechny plínky a u nás na plné čáře prohrávají Huggies soft a vyhrávají červené Harpery ![]()
Tak koukám, že nepapíšu nic nového, ale také mohu „fialky“ jen doporučit. Nikdy žádný problém, škoda, že jsme je neobjevili dřív.
Lenka
Taky se pridam k spokojenym maminam…kupujeme tesco filalove, jsme spokojeni a prdelku mame jako broskvicku…Monys
Nazdárek,
my se taky přidáváme ke spokojeným používatelům
Dneska je měla malá na noc a super.
Jenom tajně doufám, že je už dlouho nebudeme potřebovat ![]()
Dana
Ahoj,
taky patříme mezi spokojené uživatele Tesco plínek. Na den kupuju pro Aničku ty bílé a ještě se mi nestalo, aby byla opruzená nebo zapařená a na noc dávám fialové a ještě nebyla ani jednou pročuraná. Ať žije Tesco!!!!!!!
Věrka
Též si drbeme hlavu, že jsme je nezačali používat už od narození. Co bychom ušetřili za prášky na praní, když nám hovínka vytékaly podél zádíček! Od té doby, co máme Tesco fialové s gumičkou, nic podobného už nás nepotkalo! A ta cena, paráda! Jen doufám, že když je začalo kupovat tolik lidí
, že brzy nebudou drahé
a že jich bude dostatek:-).
Tesco plínkám zdar! ![]()
PS: díky za opozornění na akci! ![]()
Slanka*
Holky hurááá do tesca. Už jsou od včerejška v prodeji ve slevě. Já kupoval 4+ za 168,90
![]()
ahoj,
taky po vyzkouseni vice znacek jsem zakotvila na fialovych tesco. Jsme moc spokojeni a doporucujeme vsem. Vojtik je macek, takze uz musim pouzivat maxi, ale i tak cena 3,55 je za tu kvalitu super!! Opravdu lepsi nez pampersky!!
diky za upozorneni na akci!
Inka+Vojtik
Taky,taky ![]()
Malá je macek…teď koukám, jako Vojtík
, takže jsme Pampers i jiné na její velikost nedopli kolem pasu ![]()
Tesco jsou fajn, jelikož ty pásečky jsou s gumkou, takže to bez problémů obepne kohokoliv ![]()
Pa, Ha
zrovna prohledávám diskuze, protože teď jsme koupili 2 balíky pampers 4 a jsou nějaké divné, místo celé té vaty vevnitř chybí vzádu a na zadečku jsou nějaké kuličky, jako v hračce. Vytéká ji to kolem nožiček, dneska se jí při přebalování cca 2 hodiny a standartního režimu, dokonce tyhle pleny pročúrat!! Asi zkusím taky tyhle pleny co tady na ně pějete chválu. Děkuji za rady i když nebyly přímo pro mě ![]()
Gabka
Já bych měla ještě dotaz, kdo jedete v Tesco plínách - jak jsou široké kolem nožiček? Náš Matýsek je totiž celkem chlapisko a kvůli jeho vypracovaným kejtičkám už dlouho používáme č.5, přešli jsme na huggies superflexy, jelikož jsou trochu vykrojenější.
Taky nám tu teď otevřeli Tesco, tak bych ten zázrak vyzkoušela, ale abych tam malýho vůbec zapnula:-)
Díky
Jazzi a Matýsek 14m.