Tesco plíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5555
27.2.07 12:59

Kiro, já mám plenky v pohodě. A to jsme kupovali teď znovu.

Napadlo mě zkusit to reklamovat - přece ten gel je nebezpečný, ne? Ale hlavně by fakt měl zůstat v plíne, ne se dostat na povrch.. Třeba by to uznali. Možná to je fakt jen špatná várka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.3.07 22:43

Jsou to ty vychvalované????

Tak,

já se nechala ovlivnit chválou na Tescoplínky, schválně jsme se rozjeli do Letňan a měli tam bílý obal s nějakým fotem a tmavě fialový obal (fialovější než na fotce) s fotem - viz foto.

http://www.blanci.estranky.cz/…ahled/53.jpg

Jsou to ony? Jsou totiž bez gumiček a je to normální igelit. Dítě mi šustí jako igelitka a začíná se opruzovat! Zbytečně vyhozené peníze :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.3.07 23:05

Ahoj Blanci

mně se Tvoje fotka neotevřela, ale dle Tvého popisu jsi si asi koupila ty levnější/igelitový Tesco plínky :? . Ty na které pějeme chválu jsou v celofialovém obalu s fotkou nějaký paní :wink: . Normálně stojí 259,–, ale většina je nakupujem v akci za 199,–. Nenech se odradit chybným nákupem a zkus to znovu. Mně moje mamka taky jednou omylem koupila ty igeliťáky, :roll: , no spotřebovali jsme je , ale musela jsem malou často přebalovat, aby se mi neoprudila. Ty fialové jsou opravdu SUPER !!!

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.3.07 23:30

Bibinko,

děkuji za odpověď. Já se nedívala na cenu, prostě jsem viděla jen bílé a fialové, tak jsem je vzala. Já normálně kupuji Pampers.

Jen tak pro zajímavost:

teď jsem dostala balík Pampers zakoupených v Berlíně. Jsou o úroveň lepší, než ty, co koupíte u nás. Jsou měkoučké, mají gumičku v pase, jsou lépe tvarované, barevnější a mají i ozdobně perforované u nohavičky.
Všichni jsme si v té EU rovni, jen někteří jsme si rovnější, že ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.3.07 16:20

Dneska jsem byla v Tescu, maj fialové pleny za 199,90 a k nim opět ubrousky zdarma.Nevim jestli je to všude stejný, v Táboře k nim tentokrát dávali ubrousky Linteo (takové oranžové).Jsem na ně celkem zvědavá.Na účtence je počítali za 66,90 které pak odečítali.Tak za tu cenu by neměli být špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.7.07 19:45

Rodím sice až za tři měsíce, ale po přečtení této diskuse nešlo jinak, než si pár balíků taky koupit.

• Citovat
  • Upravit
253
21.9.07 20:10

Ahoj maminy,
tak jsem po tom, co tu všechny pějete ódy na Tesco plenky, předevčírem taky podlehla a jedno balení zakoupila (ale ještě nerozbalila), ale dnes jsem se zděšením zhlédla reportáž ve zprávách, že v nich byl zalisovaný nějaký drát. 8O Stalo se některé něco podobného??? Doufám, že už by to sem některá mamina napsala, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.9.07 20:46

Taky jsem dnes viděla tu reportáž s drátem, chtěla jsem je zkusit, ale todle mě odradilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.9.07 20:48

A panika nastala.........

Holky, byla to jen nahoda a je divne ze maminka si takovy dlouhy drat nevsimla… a Nova to opet jen nafoukla

Mne se to nikdy nestalo a to je pouzivam uz vice jak rok a pul

Ale bylo by fajn, kdyby je jeste zlevnili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.9.07 20:51

Tak já je taky používám a nic podobného se mi nestalo, nevím jak ty, ale já tu plínku jakoby napnu, když jí rozbaluju, určitě bych si toho drátu všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.9.07 21:42

No jasně - NOVA - šok! Ale stejně to vypadalo děsivě. Tak tedy - před použitím prohmatat!!! Díky za uklidnění. A doufám, že to byla opravdu jen blbá náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.9.07 21:08

Taky je používám a jsem s nimi spokojená a ta super zpráva dne na Nově, urážela snad všechny maminky…rozhodně bych si takovýho kusu drátu musela všimnout…taky natahuju plínku, než jí dám…

Hlavně, za odvysílanou reportáž na Nově je 10 tisíc…takže už končím svůj příspěvek a myslím si svoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.10.07 20:54

Ahojky,

používáme tesco plíny přes půl roku a jsme maximálně spokojeni. Drát nedrát, je to nafouklá reportáž. Holt už nemají co vysílat, tak vymýšlejí blbiny 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.08 15:56

zdravim

nejaky novy zkusenosti s plenkama?
Je rok 2008 a uz delsi cas nikdo nic nenapsal. Byla bych rada za info.

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
21.7.08 17:43

Ahoj Sluníčko: mno, po přečtení diskuse soudím, že se nic převratného nestalo a Tesco plíny jsou furt stejné :) . My je používáme a spokojenost.(ale nejradši máme stejně Huggies superflex 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí