Tesco plíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
3.7.06 22:22

Ahoj,
my teď střídáme Tesco a Pampersky 4+ nebo 5, právě kvůli těm kejtičkám. To je fakt problém, protože když Pepi ohne nohy, Pampersky se mu jakoby zařezávají zezhora do stehýnka/slabiny. Koupila jsem mu už ty 5, ale stejně se zaříznou. Když se počůrá, chodí jak kačer, jak mu plína nabyde až ke kolenům, navíc když se ohne div, že mu nekoukají půlky, jak plína vzadu odstává a posouvá se dolů. Prostě nám Pampersky moc nesedí. Tesové jsou podle mě kolem nožiček vykrojené přinejmenším stejně jako Pampersky, ale pro tučnáčky jsou podle mě lepší, protože mají roztahovací lepítka (v sedě se pod pupíkem seroztáhnou) a gumičku nad půlkama, která udrží prdýlku v plíně. Takže já (a snad i Pepi) jsem co se tvaru týče spokojenější s Tescoplínama. Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.7.06 21:29

Zdravím maninky teskařky:-))
Jen jsem sem ze zvědavosti nakoukla a asi jste mě přesvědšili že zítra si uděláme výlet do tesca na pleny a jedny na zkoušku koupíme:-))Od narození poušíváme jen pampers a fixies a sem tam HH,tak jsem zvědavá jaké budou tesco fialové:-)))Moc takovým výrobkům nevěřím a pro malého jsem chtěla to nejlepší,ale aby se tolok mamin shodlo na něčem a nebyla to pravda,nooooooooooo nechám se pžekvapit:-))
Marcela Táda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.7.06 21:34

Tak Tesco plína jsou fajn, jen mě zklamaly lepící proužky, přijde mi, že to nevydrží opakované přelepení :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.7.06 17:11

Tak já jsem je byla dneska koupit a od zítřka je zkoušíme tak jsem zvědavá jesli jsou dobré když je tak chválíte:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.7.06 12:27

ahoj,

můžu se zeptat, co za mastičku používáte do Tesco plín?
My jsme se oprudily po pampers, babylove a teď máme huggies super flex a musím zaťukat, že je to skvělé. Používala jsem furt bepanthen, protože jen jsem dala rybilku do pampers nebo babylove, hned měl Matýsek opruzený kouličky. Teď jsem do Huggies zkusila rybilku, ale zatím ji používám jen dva dny, takže uvidíme. Chci mu koupit levnější plenky (chválíte tesco) ale bojím se, že se mi zase oprudí, ale asi je zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.7.06 15:47

Jen tak brouzdám a koukám co bude pro prcka nej a koukám, že se taky přidáváte k tomu, že pleny z tesca jsou dobré. Doporučovala mi je kamarádka, ale moc jsem tomu nevěřila. Většina maminek mi doporučovala pampersky, ale podle malého synovce vím, že hovín.. má fakt až na zádíkach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.7.06 21:07

Opět zdravím:-)
No já jsem je zkusila ted poprvé a docela mě překvapily,protže jsou fajn,jen mi vadí že zevní materiál se při pohybu dítka v oblečení jakoby cuckuje,ale jinak kvalita je srovnatelná s kvalitníma plenama:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.7.06 10:04

:D :D ahojky, na tesco plíny nedám dopustit, ale bohužel už 3měsíce, co jezdíme 1×měs. na nákup, tak jsem plíny ve vel. 7-16kg nebo tak nějak, nesehnala :evil: :evil: . Prostě jsou vždycky vyprodané a v min.pátek taky. Takže používám pampers sleep&play za 229,–, ale stalo se, že malý má špinavé bodýčka, protože mu vylezla hov… až na záda a ne jednou. Takže budu pořád zkoušet sehnat fialové tesco plíny, protože jsem maximálně spokojená. Teď mají v síti Hruška slevněné Huggies červené na 200,–, takže zřejmě si koupím tyhle, taky jsem s nima spokojená. ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
564
8.11.06 15:44

Už jsme vyzkoušeli 1 Huggies,Fixies 1,Pampers 3 a i Tesco plíny a až na Pampers jsme moc spokojený.Tesco plíny dávám 1+ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.11.06 20:47

nevíte někdo, kdy zase budou v tescu v akci? už jsou nějak moc dlouho
za 260 :roll: . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.11.06 20:58

Já je včera koupila za 147kč v Tescu v Brně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.11.06 21:12

Muchláčku, ty fialové? M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
8.11.06 21:23

Ahojky, taky patřm k fanynkám Tesco plének. Považuji je za lepší než Pampersky v kterých se mi pročurává. Tesco zatm bez problému.

Já je chci taky za 147,–........................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
16.11.06 12:42

Ahojky, tak koukam ze tu chvalite tesco plinky jak o zivot.. :) ja jsem koupila Sleep&Play (jen abych doma nejake mela, termin porodu mam az za 4tydny :) ) a asi zkusim i ty tesco kdyz je tak chvalite. :) a nemate nektera zkusenost i s plinkama Babylove?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
16.11.06 12:51

jojinko,já jsem s Babylove moc spokojená,ale přestaly mně vyhovovat počtem kusů a vyjdou dráž než Tesca.Ale na střídačku je taky kupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí