Tesco plíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TP
2782
13.12.06 22:20

tak co holky, vzaly jste dneska Tesco útokem ? já jo, mám 6balení plenek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
27.12.06 20:48

dneska jsem byla v Tescu a maj zase Tesco plíny za 199,– , ale nic k tomu zadarmo nedávaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.1.07 17:16

Já byla v Tescu dnes - 25.1. a mají je v akci za 199,– a ke každému balení dostanete vlhčené ubrousky (72 ks) zdarma :wink:
Tak lovu zdar :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.1.07 22:22

Ahoj holky :wink:
Jsem úplně mimo z té vaší chvály na Tesco plenky. Normálně pro ně taky zítra zajdu :D
Potřebovala bych jen vědět, jak široké jsou dole mezi nožičkama. Změřily by jste mi to (u suché plenky) ?
Malý má 11 kg, tak pro jeho váhovou kategorii.
Děkuji moc, Jana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.1.07 12:57

I já musím přidat chválu na fialové Tesco pleny. Měli jsme ale problémy při přechodu z Tesco 2 na Tesco 3 - ty byli Matýskovi velké v pase. Proto jsem to vyřešila Huggieskama, přes den v pohodě, ale přes noc nevydrželi - protékali kolem nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.07 10:56

Mně ty Tesco plíny rychleji protečou, takže jich spotřebuji více než Pampersek, ale jako alternativa na doma jsou super. Dárek k plínám nebyl u nás v Tescu dodán, škoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.07 19:48

Tesco pleny

Tesco pleny jsou výborný! Jsou silnější a tedy vhodné hlavně na noc, protože opravdu hodně sají. Malý je ještě nepročůral, i když má jednu na celou noc, což v jeho případě znamená i několik čůrání. Je pravda, že ráno má plenu, jako balík, ale nikdy nebyl opruzený. To se mu stávalo v Huggies plenkách, které jsem mu navíc musela v noci minimálně jednou vyměnit, což ho probudilo a pak byl zase boj s uspáváním. V Tesco plenách spí jak dudek až do rána a nebudí se.

• Citovat
  • Upravit
2087
23.2.07 19:11

já mám teda první balík Tesco plínek a zas tak odvázaná z nich nejsem… když byla malá počůraná a přebalovala jsem ji tak se jí ta plínka „lepila“ na tělíčko. Už se docela těším až je doděláme a vrátím se k pamperskám, s nimi jsem spokojenější, i se mi s nimi lépe manipuluje a zatím se nestalo že by protekly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.07 15:37

ahoj, taky bych se přidala k chvále na tesco pleny.Teď jsem se nechala zlákat cenou a koupila sleep & play, ale nic moc.Na noc je vůbec nedáváme, a i přes den se nám stalo že je Filípek pročůral.Musíme přebalovat hodně často.

• Citovat
  • Upravit
51
24.2.07 15:40

tak jsem si všimla že se mi to poslalo jako anonymní :o :o Jsem prostě počítačový talent :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.2.07 16:17

Pro příznivce Tesco plínek - právě probíhá víkendová akce fialové plínky + ubrousky za 199,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
26.2.07 12:33

Sati - díky za info, včera jsem vzala Tesco útokem a koupila 4balíky + tm modré ubrousky zdarma
jen si dobrá, že o té akci víš, protože v Tescu na Novodvorské (Praha) o žádné akci nebyla zmínka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.2.07 13:36

I já byla o víkendu v Tescu, nakoupila zásoby.Jen škoda, že tentokrát nedávali ubrousky fialové ale modré.Fialové jsou lepší,ale co bysme chtěli za ty peníze :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
26.2.07 13:51

No já jsem si toho všimla v pátečním Blesku, vždycky je tam reklama na víkendové slevy v Tescu. Jsem ráda, že jsem vám pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.07 12:21

Chci se zeptat, nezdají se vám ty plíny v poslední době nějaké horší? 8O Nebo jsem jen já měla smůlu na nějakou blbou várku. :roll:
V poslední době(asi tak měsíc) nám začaly propouštět ten absorbční gel napovtch plenky. Stalo se mi to víckrát za sebou, buď byla ta papírová vrstva protržená nebo to prosakovalo i přes ní. :evil:
Malá se strašně oprudila a měla v místech největšího kontaktu s gelem úplně jakoby spálenou kůži.
Přešli jsme na látkovky , zadeček se zahojil a zatím je to v pohodě.
Ještě chci dodat, že jsem přebalovala tak po 2 -3 hodinách, protože se stejně dost opruzovala. A velikost jsme používali 10-20 kg. Anetka váží 11 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí