Plenky HAPPY od Bella Baby

Máte zkušenost s Bella Happy Junior?

Přidejte zkušenost s Bella Happy Junior
Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
12.4.07 19:58

ahoj, taky jsem ty nejmenší happy měla v porodnici, pak chvíli pampers a teď „jedem“ na fialových tesco, a asi už měnit nebudem.Ale ty happy byly bezproblémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.4.07 21:59

Tak jsem koupila ty Happy 5-9 kg a jsou nám ještě velký. Hlavně ty 3-6 u nás nemaji. No co malá do nich holt bude muset dorůst :lol:
Jinak já tu mám pampers, fiaové tesco a huggies classic všechny 3-6kg
já si jen myslela, když ty 2-5 byly menší než 2-5 pampers, že by tyhle mohly být menší taky. a asi nebudou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.07 10:40

Ahoj,
poradite mi prosim, kde se daji Happy koupit v Brne? Hlavne ty male. Do porodnice se mi nechce porad litat na nakup.
Diky za radu
EvkaR75

• Citovat
  • Upravit
39
26.7.07 13:10

Ahojte, tyto plenky jsem taky pouzivala v porodnici, vyzkousela jsem na detech kde jakou plenu a skoro na vsech neco bylo. Huggies-mely holky podrapane nozicky od sirokych gumicek v trislech, Paempers mi prislo ze smrdi a prosakujou a taky po nich holky meli kazdou chvili plisne, na Fixisky mely alergii. No, nakonec jsem narazila na Happy plenky, pouzivam je jiz druhym rokem a jsem moooc spokojena. Jsou vjetsi nez normalni pleny, sirsi a prijdou mi, ze pro mimi jsou mnohem pohodlnejsi. Pravda s plenkama Tesko zkusenosti nemam. VYjdou cenove nastejno jako ty HAppy plenky a u nas Tesko neni. HAppy plenky maji v Albertu, Hypernove a ted jsem koukala i v drogerii Rosmen.TAkze se to rozsiruje. Jo a tuhle mi je objednali i do drogerie Teta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.12.07 01:39

Ahojte holky, taky používám pleny Happy už přesně půl roku a i kdybych měla jet přes půl Prahy tak jiné malému nedám, jsou super a fakt s nima mám jen ty nej zkušenosti. Po pravdě, zkoušela jsem jen jedny jiné, nějaké z drogerie droxi myslím a byly uplně na nic. Přišlo mi že na Domčovi špatně sedí a několikrát mi protekly, zatímco happy jěště ne. Takže mohu jen doporučit. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
4.12.07 07:09

ahoj já Happy začla používat teď a jsou v pohodě, nikde neškrtí, nepročůrá je a nesmrdí. Kvalitou bych je přirovnala třeba ke Shleckrovi, s tima taky problém nemáme. Jsou to jemný a prodyšný plenky a co víc chtít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.12.07 19:26

Taky se připojuji k chvále na Happy. Teď jsem vyzkoušela Hugies (ale jen kvůli tomu, že ke dvěma balíkům je plyšová hračka :wink: ), pak se zas vrátím k Happynám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.12.07 19:26

Taky se připojuji k chvále na Happy. Teď jsem vyzkoušela Hugies (ale jen kvůli tomu, že ke dvěma balíkům je plyšová hračka :wink: ), pak se zas vrátím k Happynám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.12.07 22:39

Už do porodnice jsem si vezla Háppy Newborn.
Občas jsem zkusila Pampersku.
Sem tam koupím fialové Tesco.
Ale Háppy jsou stejně nejlepší!!! V každém balení je navíc několik igelitových sáčků, které se určitě hodí :pankac: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.5.08 22:14

Ahoj, já jsem s těmito plenkami měla zkušenost špatnou, holčička se mi po nich oprudila. Vyzkoušela jsem hodně značek a všechny byly po této stránce dobré, zdají se mi neprodyšné, tak zřejmě z toho důvodu.
Sáčky v nich jsou, ty se mi zdají z celého balení jediné použitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 23:34

MY jedině „Happy“ a proto jsme happy. Jiné nám moc nesedí. Ještě snad hugies, ale s těma jsme už méně happy.
Prostě každý si musí vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.9.08 09:41

My je používáme a jsme spokojeni..Kupujeme buď tyto nebo Huggies.

""http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/128723.birthday.png:http://www.babysfirstsite.org/…birthday.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.9.08 09:46

Tak u nás Happy nic moc, protíkají… Míšu jsem přebalovala po 2 hod a občas už bylo pozdě :( Třeba s plenkama Clever z Billy se to nedá srovnávat… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
1.10.08 15:52

Pro nás jsou moc tlusté. Přirovnala bych je k huggies clasic - taky moc tlusté. Malýmu se v nich špatně hýbalo. Vrátili jsme se k pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.09 14:52

Nyni v hypernovach akce:kdyz koupite dve baleni happy,tak zaplatite 400 kc za obe a je to big pack,velikost 4, tj 8-18 kg je v baleni 72 plen!Coz je myslim cenove hodne dobry na to,ze to jsou fakt kvalitni pliny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure