Cerazette a menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
21.8.07 07:46

Cerazette a menstruace?

Maminky, zhruba pře 14 dny jsem přestala úplně kojit své 11 měsíční dítko, beru stále Cerazet, a nyní jsem dostala menstruaci. Celkem mě to zarazilo, protože jsem měla za to, že pokud se bere Cerazet, tak menstruaci nemůžu mít, no asi je to jinak :roll: Máte s tím taky některá zkušenost, nebo jsem vyjímka? Myslela jsem že doberu 2 balení co mám doma, ale teď nevím jestli v tom mám pokračovat, nebo vy:,–(it. Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
21.8.07 08:28

Cerazette

Ahojky! mě řekl gynekolog že to není menstruace ale špinění, ale já jsem menstruovala celou dobu co jsem to jedla (asi 3 měsíce) mezitim jsem to říkala gynekologovi a prý je to v pořádku. Pak jsem dokojila a dostala jinou antikoncepci a přestalo to. Takže toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.8.07 09:05

Mně dr. říkal, že při braní Cerazette menstruace být může i nemusí, že je to hodně nejisté a každá žena na to reaguje jinak. Cerazette jsem brala asi 8 měsíců a pokaždé, když jsem si šla k dr. pro prášky, tak se ptal, jestli jsem už MS dostala nebo ne.

U mě se, když bylo synovi asi 10měsíců a kojila jsem už méně, objevilo při braní Cerazette špinění, které ale nepřestávalo, trvalo 17 dní a pak jsem Cerazette radši vy:,–(ila a hned druhý den jsem dostala MS, která trvala asi 8 dní. Takže dohromady jsem krvácela 25 dní :evil:

Záleží tedy a tom, jestli ta MS nebo špinění, co máš, přestane po nějaké rozumné době (týden až 10 dnů) - pokud jo, klidně bych v braní Cerazette pokračovala. Pokud nepřestane, tak bych vy:,–(ila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
21.8.07 09:22

Ahojky:O)
tak mně také Dr. říkal, že při této antikoncepci menstruovat můžu, ale nemusím. No a menstruovala jsem celých 10 měsíců, co jsem to brala…
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
21.8.07 09:30

já bych se nedivila, proběhla změna - konec kojení - tak na to tělo reaguje. asi bude lepší se poradit s dr. já osobně milé cerazette hodila do kopřiv neb jsem menstruovala (žádné špinění) celé 2měsíce v kuse - …tomu říkám 100%antiko a úžasné léto ;-) takže menstruovat lze ;-).

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.07 09:34

Tak vám děkuji, ujistila jsem se, že nejsem divná :D. Jedná se o velmi slabé krvácení, možná větší špinění :roll: teprve 3 den, tak počkám co bude. Naštěstí jsem po dovolené, tak mě to až tak neštve. I když - menstruace když není tak je to super! Bude síla si zase zvykat. Díky Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
1315
21.8.07 15:24

Ahoj napíšu taky zkušenost s antikoncepcí CERAZETTE:

Brala jsem je 8.měsíců a v pohodě.Po osmém měsíci jsem začala špinit a do týdne se mi objevila menstruace.Gynekolog mi říkal,že se to stát může,ale nemělo by.Pro jistotu mi udělal vyšetření (mimochodem vše v pořádku) a za tři dny jsem menstruaci dostala znovu, a tak se to opakovalo ještě jednou.

CERAZZETE jsem musela vy:,–(it,jelikož jsem prý na něj alergická
Jiná antikoncepce mi nebyla doporučena,prý až přestanu kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.8.07 15:32

Ahoj,
tak ja jsem to poprve dostala 5 tydnu po porodu, pak jsem sla na prohlidku po sestinedeli, dostala antikoncepci, zacala ji brat a po tydnu brani jsem to dostala, ale to bylo naposledy, od te doby to nemam a doktor me upozornil, ze az prestanu kojit a budu chtit brat nadale antikoncepci, tak at prijdu, a ze mi ji zmeni, ze bych pry pak mohla prospinit cely mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.9.07 09:41

Ahojte holky. Dceři bylo 10,5 měsíců a od konce šestinedělí beru Cerazette. Ještě tak 2-3 krát denně kojím. Doteďka jsem neměla ani menstruaci ani špinění - zkrátka nic. Super !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.9.07 09:42

Ahojte holky. Dceři bylo 10,5 měsíců a od konce šestinedělí beru Cerazette. Ještě tak 2-3 krát denně kojím. Doteďka jsem neměla ani menstruaci ani špinění - zkrátka nic. Super !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
28.9.07 09:09

ahoj holky
mám doma úplně nové balení cerazete 3×28, kdybyste některá měla zájem prodám za 470,–Kč i s poštou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.10.07 20:34

Ahojky já dostala MS zhruba po dvou měsících braní cerazette a od té doby už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí