Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tento kocarek neznam, ale od teto firmy doma mame trikolku jsme s ni velice spokojeni - tedy mame ji zatim jen asi mesic.
Vyrobce je Cina.
Ahoj anonymní, nemám tento kočárek, ale tento http://www.babybaby.cz/show_big.php?…. Řekla bych, že konstrukce je úplně stejná. Jsem s ním spokojená. Ten můj nemá originální nánožník. A byl o něco dražší
. Je lehký, prostorný a skladný.
Ahoj Pavlína
Ahojky, nemám přímo ten tvůj, ale Prima - kočárek je lehký a krásně se řídí - jen si přeměř opěrku zad - to jsem neudělala a malýmu se v kočárku nelíbí ![]()
Ahoj a můžeš mi prosím tě napsat jak máte dlouhou tu opěrku? Ať to mohu porovnat, pokud ho tedy někde v Ostravě najdu na živo
Jo a ta Prima mne zaujala nejdříve, ale dle váhy usuzuji, že to nebude jako golfáč, ale už celkem velký kočárek
Paflina píše:
Ahoj anonymní, nemám tento kočárek, ale tento http://www.babybaby.cz/show_big.php?…. Řekla bych, že konstrukce je úplně stejná. Jsem s ním spokojená. Ten můj nemá originální nánožník. A byl o něco dražší. Je lehký, prostorný a skladný.
Ahoj Pavlína
Pavlíno, dívala jsem se na ten tvůj kočárek a dá se říci, že parametry jsou totožné (asi přesná kopie). Ják se ti peosím tě jezdilo na těch plastových kolech? Nedělá to, když nejsou potažené gumou, rachot?
Ahoj, uvažuji koupit kočárek Carolina od Chipolino nemáte někdo zkušenost? Každopádně výrobce je Italský, tak nevím, kde je na kočárku napsáno Čína!!!
Mě zaujala cena, váha a kočárek nabízí vše co potřebuji. ![]()
Nechce mě to přhlásit, nevím proč… ![]()
Ani se mi při kliknutí na odkazy nezobrazují uvedené typy kočárků, jen úvodní strana obchodu
.
Ale co jsem to… se známou jsme uvažovali o trojkolce Chipolino On Road, známá už ho měla objednaný přes nějaký netový obcod, ale rozmluvili jí ho s tím, že je to bulharská značka a tudíš hodně poruchová. Taky jsem měla podle názvu za to, že je to italská firma.
Já se nakonec kvůli skladnosti rozhodla pro Chipolino Alba, má jí kamarádka a je moc spokojená.
Tady z jednoho obchodu (www.bobecek.cz) mi napsali, že kočárky Chipolino prodávají už rok (na net je dali teprve letos) a prý snad neměli ještě žádnou reklamaci. Jen v obchodě nemají vystavené moje Rapido ![]()
Ahoj,nemám od téhle značky,ale vypadá stejný,jen má pultík pro rodiče.A byl o dost levnější.Jsem s ním spokojena,je super akorát ta váha je 10,7kg.Jinak prostorný,skvěle vypolstrovaný,na patník se najíždí velice lehce.Je od Babydreams (Babydesign)
Ahoj. Nevím tedy na který kočárek jsi odpovídala, jestli na Rapido či Karolínu. Zkoušela jsem hledat mezi Babydesign, ale napodařilo se mi najít nac podobné Rapidu. Můžeš vložit nějaký odkaz? Děkuji
stačí jen zadat „baby design Viki“.Tam ti to na ty kočárky najede
Chipolino Rapido jsem si včera koupila, zatím jsem moc spokojená, snad jen ten pidibatůžek bych vyměnila za klasickou tašku… jestli máte nějaké dotazy, tak se ptejte
.
Chipolino Rapido jsem si včera koupila, zatím jsem moc spokojená, snad jen ten pidibatůžek bych vyměnila za klasickou tašku… jestli máte nějaké dotazy, tak se ptejte
.
Natrefila jsem na internetu na tento kočárek a moc se mi líbí. Jen značka mi nic neříká. Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Nevíte náhodou kde se v Ostravě na ně mohu podívat?
http://babydream.mimishop.cz/detail.php?…