Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mile maminky..........
mam velkou prosbu........rozhoduji se mezi kocarky CP S4 a Jane Slalom Pro........Vim, ze diskuzi ohledne techto kocarku je hodne, ale porovnani mezi temito dvemi zadne.........
Zkousela jsem oba dva......jezdi se mi s nimi dobre, cenove jsou na tom podobne…Co si myslite o velikosti korbicky?A hlavne o sportaku, CP se mi zda kratsi.....
Pokud mate nejake zkusenosti s temito kocarky, anebo jste se mezi nimi rozhodovali , prosim napiste sve nazory.Moc mi s tim pomuzete
…
Dekuji Marcela
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Za sebe Slaloma. Velikost sedáku u sporťáku je nedocenitelná. V S4 byla jako sardinka. Sice teď už cape víc než jezdí v kočárku, ale občas tam i spí a to se nedá porovnat. Taky hluboká korbička bych řekla, že je o trochu větší. Ta nová kolekce se mi u CasualPlay moc nelíbí, ale to je věc vkusu ![]()
Tak přeju dobrý výběr ![]()
Merssy - ahoooj, jak se vám daří?
Doufám, že za náma taky někdy zaskočíš!
Já mám Jané a až na malé detaily jsem spokojená a nechávám si ho i na druhé mimi!
Kamarádka měla první Jané a pak si koupila Casualplay a nadává jako špaček, ale ji beru s rezervou, protože ona má už asi 5tý kočárek na jedno dítko
![]()
Tady ti dám odkaz na diskusi, už tu jednou byla, ale holky ti určitě napíší i další zkušenosti!!!
Dekuju, nova kolekce od CS se mi taky vubec nelibi........Premyslela jsem o te starsi, ta je moc pekna, hezke barvicky.........
Ted jsem se divala i na novou kolekci Jane a zaujal me ten zeleno-sedy........pokud budeme brat Jane ze starsi, tak to bude Urban-zeleny…
A u S4 se mi libi sedo-cerveny.......
No, je to dilema......ale je fakt, ze CP je mensi, hlavne ten sportak........
Ahooooj Veru, jak se mas????
No vidim, ze dobre............
.........jak si uzivas tehotenstvi????
Ja jen kynu no a ted to dilema s kocarkem............. ![]()
Veru, super odkaz, ten jsem nenasla...........tak jdu procist..........Dikyyyy ![]()
Merssy teď už je to super, ale ze začátku to byl děs běs! Bylo mi špatně a navíc jsem byla pořád u nějakého dr. od hematologa až nevím kde a navíc hned na začátku jsem měla veliký zánět (pravděpodobně z CARu
) a tak to bylo náročné, pořád jsme čekali jestli se mimču něco nestane, ale naštěstí jsme to ustály!!!
K těm kočárkům, tady je toho fakt šíleně moc!
Já jsem měla s Jané pořád nějaký problém s ruční brzdou, pořád bylo něco s ložiskama a taky moc nevydrží takže se docela často mění, ale není to až taková položka!
Mě osobně se CS moooc líbil, lae proto, že ho má každý tak už jsem z něho trošku přejezená a navíc má hooodně dlouhé šráky, které se nedají zkrátit a nízkou zádovou opěrku (mám obkouklé od kamarádky)! Ona má v něm i tu vložku a i přes to malé pořád ty popruhy padají a je z ních co chvíli vyslečená a u živého dítka je to dost nebezpečné!
Byli jsme ve Valašských Kloboukách na Mikulášském Jarmarku a tam bylo CS taky požehnaně tak jsem okukovala - tak 1,5 až 2 leté dítko v oteplovákách je tam pořádně napresované, přišlo mi to dost nepohodlné - to já z Jané opravdu neznám!!!
Ahojky tady taky Slalom… ![]()
Je opravdu mnohem větší než CP, a to nejen sporťák, ale i korbička. Jo a ještě do budoucna.....až si budeš pořizovat golfky, tak Janečko neprodávej, na druhou zimu ho ještě ráda vytáhneš, protože do žádných golgek se ti dítě ve fusaku pohodlně nevejde. A jestli zrovna budete mít období jako my"sice umím moc dobře chodit, ale zrovna se mi nechce" oceníš to.
Takže až bude mít na jaře „BRNO“ sraz v Lužánkách, máme vyhlížet zelený Urban?
Ahoj,
taky jsem měla stejné rozhodování. ale když mi prodavačka na krámě vedle sebe oba kočárky postavila,a zkusila do nich dát panenku,tak jsem měla hned jasno,že vyhrává Jané! Je jednoznačně větší,prostornější a ve sportáku se ta panenka (odpovídala prý tak8měs.dítku) líp držela madla u Janéčka,u Casuálku na to madlo nemohla pořádně ani došáhnout.
Casuál mu tu výhodu,že je takovej na první pohled hezky designovej
. Ale trochu mě odradily i ty dvojitý kolečka - je to podle mě jen vyloženě do města. Jané je víc takovej terénní ![]()
Jo,a Casuál ve sportáku je jen černý a dokupuješ barevnou vložku,aspon teda kolekce 2008.
Já nakonec vybrala taky zeleno-šedý Urban,objednávali jsme ho v listopadu,a snad prý bude v lednu. Je to prý velice nedostatková barva,Španělé jí vyrábějí málo. Takže bych být tebou neváhala,kolekce bude dojíždět. A to já ho mám objednaný v Handy Praha,což je výhradní dovozce,a jezdí tam kamiony s kočárky jako první..
Zhruba před rokem jsme řešili stejné dilema. Po dlouhém zvažování a porovnávání jsme se rozhodli pro Jané a veliká spokojenost, perfektně se s ním jezdí (i ve sněhu) a velikost korby i sporťáku je bezkonkurenční. Máme kolekci 2008 černobéžový a pořád se na něj nemůžu vynadívat. Akorát já nejsem moc spokojená s autosedačkou, možná bych dnes koupila jinou a holt bych jí neměla na podvozku. Hanka
jednoznacne slalom.....
![]()
a proc???.....to je nad mojim prispevkom napisane vela krat…tak naco sa opakovat.....
![]()
a mne sa paci aj nova kolekcia 09…hned by menila marine za 09 kolekciu…
![]()
Holky, vsem Vam moc dekuju.........v duchu jsem tak nejak vybrano mela, jen jsem se potrebovala ujistit a vyslechnout nazory z praxe........
Takze vyhrava Jane
.....pohodli ditete na prvnim miste, takze jeste jednou dekuji za nazory.........
.
Verunko , jsem rada, ze to nic moc obdobi mate za sebou a ted si jen uzivas........
…Ja prvni mesice mela krusne taky.....
, ale ted je mi fajn........ ![]()
Ivushka , Janecko urcite prodavat nebudu.......pokud ho nevyuziju ja pro druhe ditko, tak urcite moje segra........ta se do Jane zamilovala........
.
Takze na srazu za Luzankama vyhlizejte Urban.......... ![]()
Befi , vim, ze mas Jane Urban…a taky sis nebyla jista......ja ted koukala na novou kolekci, ale tu uz nestihneme........A fakt je tak nedostatkovy?Tak to by jsme si meli pospisit.........
Anonymni , ten cerno-bezovy je moc pekny, ale nevidela jsem ho v realu.....Cekame chlapecka, a na foteckach mi to prijde do sv. ruzova........No, musim videt na zivo.........
Marti , v te nove kolekci se mi libi jen zeleno-sv.sedy........ale na prodejny ma pry prijit az v breznu a to by jsme urcite nestihli.......mozna jo, ale nechci mit stresy, pokud porodim driv........
......
Tak o vikendu jeste skoukneme jak se na kocar nasazuje autosedacka a pripina v aute.........projezdime…a objedname......
Vsem diky........
![]()
ahoj, taky ti doporučuju slalom, mít já o pět cm méně, jdu do něj taky. je pro mě nízký. u prvního jsem měla 4kočárky (inglesinu - super, patron F3- hrůza a dvoje golfky pegperégo a chicco)
ted jsem se rozhodovala pro casual. ale je černý, což mě nakonec odradilo. jezdit s černým sportákem nechcu.
my nakonec máme quinny speedi. ale jané je chané
![]()
taky zdravíme brno ![]()
to nás zase bude.
Merssy : ten černo-béžový ve skutečnosti do růžova není,ty barvy na netu jsou debilní…je béžový. Ale mě tahle kombinace víc pasovala pro holčičku,je taková elegantní a růžový hadříky se v ní dobře vyjímaj ![]()
Tmavě modrým stylonem nic nezkazíš,modrý Air - ¨viděla jsem s ním jezdit sousedku,vypadá celkem prďácky,a není zas tak křiklavý. No,a ten zeleno-šedý ten je prostě takovej nejzajímavější,a hlavně neutroš jak pro holku,tak pro kluka ![]()
Kometka .......
zdravime Brno.........
, ale ze tech Janecek je, ze???No, je videt ze je to velmi oblibeny kocar.........
Ma ho kamaradka a vozila jsem sportak, jezdilo se mi s nim moc dobre, a to nejsem nejmensi, mam 170cm.......
…
Befi , no barvicky budeme resit asi az v shopu, takhle na netu se mi nejvic libi ten Urban...........jenze zase musim myslet na to, ze mam krasny fusak, ale vnitrek je sv. modry........a kombinezku modrou, s tou chceme jet z porodky, tak aby to nebylo jako pest na oko.........ale je to vsechno svetlounce modre, tak snad to pujde.........
.....Mas original fusak Jane?Me se zda silene predrazeny.......... ![]()
xmerssy: no já mám taky cca 172cm, ale přítel dva metry, takže jsem ukecala aspoň toho speedyho. máme modro zelený
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a dneska mi dr. řekl, že čekáme holčičku tak přemýšlím, že ho prodám a koupím tento.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tak přeju dobré nakupování. třeba se potkáme v porodnici. kd chceš rodit? my to máme nejblíž do bohunic.