Casualplay S4 vs Jane Slalom Pro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3287
15.12.08 08:23

Casualplay S4 vs Jane Slalom Pro

Mile maminky..........

mam velkou prosbu........rozhoduji se mezi kocarky CP S4 a Jane Slalom Pro........Vim, ze diskuzi ohledne techto kocarku je hodne, ale porovnani mezi temito dvemi zadne.........
Zkousela jsem oba dva......jezdi se mi s nimi dobre, cenove jsou na tom podobne…Co si myslite o velikosti korbicky?A hlavne o sportaku, CP se mi zda kratsi.....

Pokud mate nejake zkusenosti s temito kocarky, anebo jste se mezi nimi rozhodovali , prosim napiste sve nazory.Moc mi s tim pomuzete :D …

Dekuji Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
15.12.08 08:31

Za sebe Slaloma. Velikost sedáku u sporťáku je nedocenitelná. V S4 byla jako sardinka. Sice teď už cape víc než jezdí v kočárku, ale občas tam i spí a to se nedá porovnat. Taky hluboká korbička bych řekla, že je o trochu větší. Ta nová kolekce se mi u CasualPlay moc nelíbí, ale to je věc vkusu ;-)
Tak přeju dobrý výběr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
15.12.08 08:35

Merssy - ahoooj, jak se vám daří?
Doufám, že za náma taky někdy zaskočíš!

Já mám Jané a až na malé detaily jsem spokojená a nechávám si ho i na druhé mimi!
Kamarádka měla první Jané a pak si koupila Casualplay a nadává jako špaček, ale ji beru s rezervou, protože ona má už asi 5tý kočárek na jedno dítko :roll: :roll: :roll:

Tady ti dám odkaz na diskusi, už tu jednou byla, ale holky ti určitě napíší i další zkušenosti!!!

http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
3287
15.12.08 08:36

Dekuju, nova kolekce od CS se mi taky vubec nelibi........Premyslela jsem o te starsi, ta je moc pekna, hezke barvicky.........
Ted jsem se divala i na novou kolekci Jane a zaujal me ten zeleno-sedy........pokud budeme brat Jane ze starsi, tak to bude Urban-zeleny…
A u S4 se mi libi sedo-cerveny.......
No, je to dilema......ale je fakt, ze CP je mensi, hlavne ten sportak........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.12.08 08:37

Ahooooj Veru, jak se mas????
No vidim, ze dobre............ :D .........jak si uzivas tehotenstvi????
Ja jen kynu no a ted to dilema s kocarkem............. :lol:
Veru, super odkaz, ten jsem nenasla...........tak jdu procist..........Dikyyyy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
15.12.08 08:52

Merssy teď už je to super, ale ze začátku to byl děs běs! Bylo mi špatně a navíc jsem byla pořád u nějakého dr. od hematologa až nevím kde a navíc hned na začátku jsem měla veliký zánět (pravděpodobně z CARu :evil: ) a tak to bylo náročné, pořád jsme čekali jestli se mimču něco nestane, ale naštěstí jsme to ustály!!!

K těm kočárkům, tady je toho fakt šíleně moc!
Já jsem měla s Jané pořád nějaký problém s ruční brzdou, pořád bylo něco s ložiskama a taky moc nevydrží takže se docela často mění, ale není to až taková položka!

Mě osobně se CS moooc líbil, lae proto, že ho má každý tak už jsem z něho trošku přejezená a navíc má hooodně dlouhé šráky, které se nedají zkrátit a nízkou zádovou opěrku (mám obkouklé od kamarádky)! Ona má v něm i tu vložku a i přes to malé pořád ty popruhy padají a je z ních co chvíli vyslečená a u živého dítka je to dost nebezpečné!
Byli jsme ve Valašských Kloboukách na Mikulášském Jarmarku a tam bylo CS taky požehnaně tak jsem okukovala - tak 1,5 až 2 leté dítko v oteplovákách je tam pořádně napresované, přišlo mi to dost nepohodlné - to já z Jané opravdu neznám!!!

• Citovat
  • Upravit
1100
15.12.08 09:10

Ahojky tady taky Slalom… :lol:
Je opravdu mnohem větší než CP, a to nejen sporťák, ale i korbička. Jo a ještě do budoucna.....až si budeš pořizovat golfky, tak Janečko neprodávej, na druhou zimu ho ještě ráda vytáhneš, protože do žádných golgek se ti dítě ve fusaku pohodlně nevejde. A jestli zrovna budete mít období jako my"sice umím moc dobře chodit, ale zrovna se mi nechce" oceníš to.
Takže až bude mít na jaře „BRNO“ sraz v Lužánkách, máme vyhlížet zelený Urban?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.12.08 10:38

Ahoj,
taky jsem měla stejné rozhodování. ale když mi prodavačka na krámě vedle sebe oba kočárky postavila,a zkusila do nich dát panenku,tak jsem měla hned jasno,že vyhrává Jané! Je jednoznačně větší,prostornější a ve sportáku se ta panenka (odpovídala prý tak8měs.dítku) líp držela madla u Janéčka,u Casuálku na to madlo nemohla pořádně ani došáhnout.

Casuál mu tu výhodu,že je takovej na první pohled hezky designovej :wink: . Ale trochu mě odradily i ty dvojitý kolečka - je to podle mě jen vyloženě do města. Jané je víc takovej terénní :lol:
Jo,a Casuál ve sportáku je jen černý a dokupuješ barevnou vložku,aspon teda kolekce 2008.

Já nakonec vybrala taky zeleno-šedý Urban,objednávali jsme ho v listopadu,a snad prý bude v lednu. Je to prý velice nedostatková barva,Španělé jí vyrábějí málo. Takže bych být tebou neváhala,kolekce bude dojíždět. A to já ho mám objednaný v Handy Praha,což je výhradní dovozce,a jezdí tam kamiony s kočárky jako první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.08 10:48

Zhruba před rokem jsme řešili stejné dilema. Po dlouhém zvažování a porovnávání jsme se rozhodli pro Jané a veliká spokojenost, perfektně se s ním jezdí (i ve sněhu) a velikost korby i sporťáku je bezkonkurenční. Máme kolekci 2008 černobéžový a pořád se na něj nemůžu vynadívat. Akorát já nejsem moc spokojená s autosedačkou, možná bych dnes koupila jinou a holt bych jí neměla na podvozku. Hanka

• Citovat
  • Upravit
15317
15.12.08 10:54

jednoznacne slalom..... :D :wink:

a proc???.....to je nad mojim prispevkom napisane vela krat…tak naco sa opakovat..... :D :lol: :wink:

a mne sa paci aj nova kolekcia 09…hned by menila marine za 09 kolekciu… :lol: :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.12.08 14:02

Holky, vsem Vam moc dekuju.........v duchu jsem tak nejak vybrano mela, jen jsem se potrebovala ujistit a vyslechnout nazory z praxe........

Takze vyhrava Jane :pankac: .....pohodli ditete na prvnim miste, takze jeste jednou dekuji za nazory......... :huban: .

Verunko , jsem rada, ze to nic moc obdobi mate za sebou a ted si jen uzivas........ :D …Ja prvni mesice mela krusne taky..... :poblion:, ale ted je mi fajn........ :D

Ivushka , Janecko urcite prodavat nebudu.......pokud ho nevyuziju ja pro druhe ditko, tak urcite moje segra........ta se do Jane zamilovala........ :D .
Takze na srazu za Luzankama vyhlizejte Urban.......... :lol:

Befi , vim, ze mas Jane Urban…a taky sis nebyla jista......ja ted koukala na novou kolekci, ale tu uz nestihneme........A fakt je tak nedostatkovy?Tak to by jsme si meli pospisit.........

Anonymni , ten cerno-bezovy je moc pekny, ale nevidela jsem ho v realu.....Cekame chlapecka, a na foteckach mi to prijde do sv. ruzova........No, musim videt na zivo.........

Marti , v te nove kolekci se mi libi jen zeleno-sv.sedy........ale na prodejny ma pry prijit az v breznu a to by jsme urcite nestihli.......mozna jo, ale nechci mit stresy, pokud porodim driv........ :D ......

Tak o vikendu jeste skoukneme jak se na kocar nasazuje autosedacka a pripina v aute.........projezdime…a objedname......

Vsem diky........ :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.12.08 14:07

ahoj, taky ti doporučuju slalom, mít já o pět cm méně, jdu do něj taky. je pro mě nízký. u prvního jsem měla 4kočárky (inglesinu - super, patron F3- hrůza a dvoje golfky pegperégo a chicco)

ted jsem se rozhodovala pro casual. ale je černý, což mě nakonec odradilo. jezdit s černým sportákem nechcu.

my nakonec máme quinny speedi. ale jané je chané :lol: :lol:
taky zdravíme brno :-)

to nás zase bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.12.08 14:18

Merssy : ten černo-béžový ve skutečnosti do růžova není,ty barvy na netu jsou debilní…je béžový. Ale mě tahle kombinace víc pasovala pro holčičku,je taková elegantní a růžový hadříky se v ní dobře vyjímaj :wink:
Tmavě modrým stylonem nic nezkazíš,modrý Air - ¨viděla jsem s ním jezdit sousedku,vypadá celkem prďácky,a není zas tak křiklavý. No,a ten zeleno-šedý ten je prostě takovej nejzajímavější,a hlavně neutroš jak pro holku,tak pro kluka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.12.08 14:47

Kometka ....... :D zdravime Brno......... :lol: , ale ze tech Janecek je, ze???No, je videt ze je to velmi oblibeny kocar.........
Ma ho kamaradka a vozila jsem sportak, jezdilo se mi s nim moc dobre, a to nejsem nejmensi, mam 170cm....... :D …

Befi , no barvicky budeme resit asi az v shopu, takhle na netu se mi nejvic libi ten Urban...........jenze zase musim myslet na to, ze mam krasny fusak, ale vnitrek je sv. modry........a kombinezku modrou, s tou chceme jet z porodky, tak aby to nebylo jako pest na oko.........ale je to vsechno svetlounce modre, tak snad to pujde......... :D .....Mas original fusak Jane?Me se zda silene predrazeny.......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.12.08 14:52

xmerssy: no já mám taky cca 172cm, ale přítel dva metry, takže jsem ukecala aspoň toho speedyho. máme modro zelený

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a dneska mi dr. řekl, že čekáme holčičku tak přemýšlím, že ho prodám a koupím tento.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tak přeju dobré nakupování. třeba se potkáme v porodnici. kd chceš rodit? my to máme nejblíž do bohunic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí